Weekoverzicht #33: Ik vertrek.. Slovenië

door | jun 12, 2019 | Persoonlijk | 0 Reacties

Deze week begon in Nederland tijdens de afbouw van Hoogte80 festival. Halverwege de week vloog ik naar Slovenië, waar ik meteen begon met werken. Kijk je mee hoe deze week was en hoe de eerste dagen in Slovenië waren? Je leest het in mijn weekoverzicht!

Maandag

Maandag begonnen we met de afbouw van Hoogte80. Ik had het de avond ervoor best laat gemaakt, ik was mijn stem een beetje kwijt en was eigenlijk best moe. Ik heb het backstage gebied opgeruimd en af en toe nog even rust gehouden. Aan het eind van de dag heb ik wel nog geholpen met tribunes afbouwen.
Ik had natuurlijk ballonnen met H80 meegenomen, deze bleven een beetje rondslingeren in de backstage. Tijdens het afbouwen kwam ik de hele tijd H8 tegen. Wat wel toepasselijk is, omdat we met sommige mensen onderling liefkozend ‘ik haat je’ zeg. Alleen liefkozend hoor!
Het hele weekend heb ik de sleutel van deze deur in mijn broekzak gehad. Op maandag middag moest ik even in de area achter het hek zijn, ik zei nog ‘ik heb de sleutel niet bij me’ en zag daarna pas dat het hek ernaast gewoon open stond.

Het was een lange afbouw dag en ik was blij dat ik een lift naar Utrecht kon krijgen, ik kon even in ‘mijn’ bed slapen in het ouderlijk huis.

Dinsdag

Het nadeel van in mijn eigen bed slapen, was dat ik zo lekker lag, dat ik mijn wekker niet hoorde. Ik werd wakker gebeld toen ik werd opgehaald. Ik kon dus pas een kop koffie drinken wanneer ik op het terrein koffie gezet had.
Floris en ik waren dinsdag in onze natuurlijke habitat en speelde met kliko’s. We hebben in de afgelopen jaren op festivals de afvalverwerking gedaan, dus dit voelt zo vertrouwd.
Mijn pols raakte een beetje overlast na al het tillen, dus ik deed dinsdag een beetje mee voor spek en bonen.
We schoten behoorlijk op en dinsdag middag was het veld al redelijk leeg
Dinsdagavond was het veld zo goed als leeg en was het tijd om pizza voor iedereen te bestellen. Toen deden mijn polsen het opeens weer, pizza kan ik altijd wel tillen

Woensdag

Woensdagochtend moest ik nog een heleboel dingen regelen in mijn hometown. De laatste spullen moesten gepakt worden. Ik had ook nog een afspraak bij de huisarts omdat mijn eczeem de laatste weken nogal uit de klauwen liep, ik kreeg dus allerlei medicijnen voorgeschreven. Het nadeel daarvan is dat ik die moest ophalen bij de apotheek en ze niet op voorraad waren, ik ben 3 apotheken langs gegaan om alles bij elkaar te sprokkelen.
Na een werkdag op het kantoor van Fringe, had ik mijn laatste avondmaal in Nederland bij Poke Perfect, beter kan toch niet? Heerlijk even op mijzelf mijn favoriete maaltje naar binnen werken.
Na het eten ging ik via schiphol naar mijn slaapplek voor de nacht. Ik vond het wel een mooi geintje om iedereen te appen dat ik per ongeluk 12 uur te vroeg op schiphol was.

Donderdag

Het was eindelijk de dag dat ik naar Slovenië vertrok, mijn wekker ging om 03:45 en gelukkig had ik nog tijd om een kop koffie te drinken in oma’s stoel
Ik was lekker op tijd op de airport, dus kon nog even genieten van een kopje koffie.
Het was een mooie rustige vlucht, ik heb grotendeels geslapen, dat was nog wel nodig na mijn festivalweek en het vroege opstaan.
Mijn ouders waren in Slovenië en kwamen me ophalen. We deden boodschappen en gingen in een veld zitten lunchen. Ik had nog roze koeken in mijn tas. Mijn ouders zijn buiten gaan zitten en ik heb snel een uurtje een powernap gedaan in de camper.
In de middag hebben mijn ouders me in Bled afgezet! Dit is de folder van de outdoor agency waar ik voor werk!
Ik heb lekker de hele dag zitten chillen en nog wat afrondend werk gedaan. In de avond ging ik eten bij mijn favoriete tentje in Bled, Public Vegan.

Vrijdag

Het was mijn eerste werkdag en ik ging mee met de 7 alpine wonders tour. En wat een mooie tour was dat! We begonnen bij deze waterval waar we onderdoor konden lopen! Een goeie start op deze warme dag.
Het water bij deze spring was zo helder, je kon echt alles zien!
Want kijk nou hoe mooi dit is!
We maakte ook nog even een tussenstop in Italië!
Deze waterval is eigenlijk geen onderdeel van de tour, maar we gingen er toch heen. Toen de rest ging raften, hadden we hier een pauze en gingen we zwemmen. Het water was ijskoud!
We gingen ook nog naar de Soca Gorje.

Zaterdag

Vanaf vandaag ben ik eindelijk ook in het hostel te vinden. Het voelt nu écht alsof ik weer ’thuis’ ben! Dit uitzicht is zo vertrouwd!
Ik heb de hele dag zitten chillen in het hostel en ’s avonds voor sluitingstijd ben ik snel naar de winkel gerend om een ijsje te halen. In verband met pinksteren zijn de supermarkten niet open, dus het was tijd om nog even in te slaan!

Hoe was jouw week?

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
Begin een capsule wardrobe
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
Altijd je locatie delen
9 boeken voor een betere money mindset
Geld verdienen met Pinterest

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. 2019 in reizen - […] Weekoverzicht #33: Ik vertrek.. SloveniëWeekoverzicht #34: Mijn eerste volle week in SloveniëWeekoverzicht #35: een tiny house en Soca ValleyWeekoverzicht…

Laat een reactie achter