Weekoverzicht #32: de opbouw van en Hoogte80 Festival

door | jun 8, 2019 | Persoonlijk | 2 reacties

weekoverzicht32

Dit was de week dat we eindelijk begonnen met het opbouwen van Hoogte80 festival, wat heb ik daar naar uit gekeken! Het was een heerlijke week op buiten te spelen en te genieten van het festival. En wat een succes was het! Kijk je mee met mijn weekoverzicht wat geheel gevuld is met Hoogte80?

Zondag

Zondag was een behoorlijke regeldag. Het was de laatste dag dat ik rustig aan kon voorbereiden. Ik heb nog een hoop werk verzet voor Hoogte80, maar had ook een afspraak met mijn eetclubje om nog even wat te gaan drinken!
We hadden bij de PingPong club afgesproken en daar was een hele mooie graffiti muur. Daar moesten we natuurlijk even een fotoshoot doen!
Ik ben persoonlijk wel erg blij met het resultaat. Deze foto gaan we zeker nog vaker voorbij komen!
Na het eten ging ik gauw boodschappen doen voor de eerste bouwdag van Hoogte80. Dit karretje was 1 lunch dag.
Vervolgens moest ik natuurlijk de auto nog even tanken, zodat ik de hele week in Arnhem rustig rond kan rijden!
Maar ik ging ook toch even de fiets inpakken zodat ik lekker heen en weer kan fietsen!

Maandag

Maandagochtend nam ik afscheid van Tibbe, hij had weer heel trots een muis gevangen.
Toen begon de werkdag bij Hoogte80 en die begon ik ook op grootse hoogte. Deze stoel is natuurlijk de eyecatcher op de bult!
Ik heb natuurlijk ook nog wel wat werk verzet!
’s avonds ging ik friet halen bij de snackbar. Topfoto’s krijgen we daarvan!
We hebben in 1 dag al een hele hoop gebouwd, toen ik weg ging, vond ik dit toch wel een mooie eye catcher!
Ik was behoorlijk verbrand na een dag buiten spelen 🙁

Dinsdag

Dinsdag was een hele regenachtige dag, wat natuurlijk niet erg fijn was voor het opbouwen van een festival. Gelukkig klaarde het in de loop van de middag op en konden Otto en ik weer lekker rondcrossen in de gator.
Het was alweer donker toen ik ’thuis’ kwam, dat leverde wel een mooi plaatje op.

Woensdag

Wat denk je dat er gebeurd wanneer je een gigantische discobol in een bus stopt? Dit is het antwoord! Een collega kwam naar me toe ‘Veerle, dit moet je zien’ en hij had wel gelijk!
Mijn favoriete opbouwduo!

Donderdag

Het was de eerste dag van het festival en hoe kan je de dag beter beginnen dan naar je werk te fietsen? Het nadeel is natuurlijk dat het Hoogte80 festival op 80 meter hoogte plaats vindt. Dus ik heb elke ochtend een mooie bult op mogen fietsen.

Het was de eerste dag van het festival, dus ik ben de hele dag aan het rennen geweest. Ik heb niet echt tijd gehad om foto’s te maken.

Vrijdag

Wanneer je jarig bent tijdens het Hoogte80 festival en je laat ons dat weten voor het festival begint, hebben we taart voor je! De taart van donderdag was niet opgehaald, dus hadden we taart in de backstage. Ik had stroom nodig om de koelkast aan te zetten, dus heb ik Jip, onze stroomman, aan zijn hoofd moeten zeuren om taartstroom te krijgen.
Ik was één van de weinige mensen met een sleutel voor de backstage area, daarom moest ik af en toe even staan wachten tot een artiest klaar was met uitladen. Handig, zulke rust momentjes.
We hadden dit jaar een aantal veranderingen op het terrein, we hadden deze mooie afvalscheidingsplaatsen én we hadden een nieuwe decorploeg. Waardoor onze bordjes op het terrein er echt heel mooi uitzagen.
In de avond ging ik naar het optreden van Joris Linssen Caramba! Ik keek er al naar uit sinds ik wist dat ze zouden komen. Het was een heerlijk optreden en fijn om even een uurtje vrij te zijn.

Zaterdag

Soms moet ik mezelf even bewijzen dat ik ook tijd heb om rond te lopen over het festival!
Vanaf zaterdag was het natuurlijk echt heel erg warm. Gelukkig hadden we voor ijsjes gezorgd en konden de vrijwilligers non-stop ijsjes halen in de backstage.
Mijn laptop gaf zaterdag tijdens het afsluiten een kleine error 🙁

Zondag

De laatste dag van het fesitval. Ik fietste vol goede moed weer naar het terrein. Het is gek dat het festival dan bijna voorbij is.
Op de laatste dag loopt het festival over het algemeen erg lekker. Iedereen weet hoe het werkt, waar alles te vinden is, waardoor we als team iets meer kunnen relaxen.
We kwamen er achter dat Joris Linssen zijn cd’s vergeten was, dus we maakten deze foto!
Wanneer het festival gesloten is, hebben we met de vrijwilligers nog een borrel, tijdens deze borrel maken we bekend wie de vrijwilliger van het jaar is geworden. Dit jaar hadden we twee vrijwiligers van het jaar. Hier staat er 1 bij me op de trap, dat is traditie.
Het was een goede eindborrel, ik heb nog even op de bar staan dansen. Het is gewoon zo een feestje om te mogen samenwerken met al deze mensen! Ik heb zo genoten van dit festival. Toen ik ’s nachts op de fiets naar huis zat, heb ik wel even een traantje gelaten dat het er op zat. Dat we nog een paar dagen afbouw hadden voor ik naar Slovenië zou vertrekken.

Hoe was jouw hemelvaart weekend?

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
Het verhaal van een vleesboom
15x de beste dagjesrugzakken
Begin een capsule wardrobe
Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
Schildersezel

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?2 Reacties

 1. ErikB.

  hoi Veerle,
  Hier de groetjes van Erik (van vuilnis oprapen tijdens het festival).
  Ik vind het leuk om op deze manier te zien wat je allemaal doet en hoe je het die week per dag hebt ervaren.
  En ook ik vond het die zondag eind van de avond echt jammer dat het festival weer afgelopen was.

  Antwoord
  • Veerlez

   He Erik, Wat leuk om je ook hier tegen te komen! Heel erg bedankt voor al je harde werk tijdens Hoogte80! Ik kijk uit naar volgend jaar!

   Antwoord

Laat een reactie achter