Weekoverzicht

Weekoverzicht #30: pizza en uit eten!

Weekoverzicht

Het was een week vol lekker eten en streetart. We hadden een vrijwilligersbijeenkomst voor Hoogte80 ik at weer eens pizza! Het was een volle maar gezellige week! Kijk je mee naar het weekoverzicht?

Zondag

Zondag was een heugelijke dag aangezien ik weer herenigd zou worden met mijn kat. Ik stond vroeg op om het weekoverzicht te maken en om Marlou haar huisje weer aan kant te maken. Ik liep in alle zondagse vroegte naar het station en ik hou er dan zo van om langs het water te lopen.
Toen ik in Gouda aankwam, reageerde Daan wel een beetje op mijn stem, maar ze bleef zich wel verstoppen onder het bed. Zelfs met snoepjes lokken hielp niet.
Ik hoopte dat als ik haar in de woonkamer kreeg, ze wel bij me zou komen liggen op den duur. Helaas bleek Daan echt heel bang voor me te zijn en verstopte ze zich achter het gordijn, naast haar kussen. Ik ben bang dat 2x verhuizen in een jaar toch te ingrijpend voor haar geweest is. Ik herinner haar aan dat ze weer in een reismandje moet.
Het grijpt me wel aan dat mijn mooie beestje nu zo angstig op me reageert. Ik hoop dat dat met de tijd wegtrekt en als ik binnenkort op bezoek kom, ze wel komt knuffelen.
Vervolgens kwam ik bij mijn ouders en toen ging Tibbe ook nog eens zich focussen op mijn moeder die thuis kwam. Het was niet een goeie dag voor mij en mijn katten.
Gelukkig kwam Tibbe buiten wel weer met mij knuffelen! De dag was weer gered!

Online

Weekoverzicht #29: kattenallergie en een krantenwijk

Maandag

Maandag begon weer lekker met de kipjes eten geven. Ik vind de nieuwe kipjes zo mooi!
Daarna was het tijd voor een Fringe werkdag. In de aanloop van Fringe worden de groepen begeleid in het proces van hoe een voorstelling tot stand komt en hoe je jezelf presenteert (in de aanloop naar/) op Fringe. Deze bijeenkomst ging specifiek over de Marketing en was een leuke om bij te zijn!
Ik moest eerder weg omdat ik een afspraak had. Ik kan zo genieten van de pondjes van Amsterdam!
Ik haaste mijzelf om op tijd te zijn bij Tijm,daar hadden we met onze eetclub afgesproken. Ik hou er van om te vroeg of op tijd te zijn. Bij de eetclub resulteert dat altijd dat ik de eerste ben.
Ik had de Pokebowl besteld en deze wasecht heel erg lekker! Wellicht nog wel beter dan de Pokebowls die ik altijd bestel bij PokePerfect!
Ik fietste terug naar ‘huis’ en genoot van het uitzicht.

Dinsdag

Ik moest dinsdag iets later op kantoor zijn en daarom was ik thuis toen we dit nieuwe kipje apart moesten zetten. Ze is nogal snotterig, dan noemen we ook wel verhuisstress. Daarom moest ze apart in een hok
In Arnhem aangekomen moest ik nog even een boodschap doen, voor ik naar kantoor ging en toen liep ik langs de Marvel graffiti muur, dat is toch genieten?
Dinsdag was ook de avond dat we met de collega’s een hapje gingen eten in onze nieuwe sweaters! Dat zorgde voor weer een mooie pizza foto! We hadden in de avond weer een vrijwilligersbijeenkomst, super gezellig!

Woensdag

Woensdag begon met lekker kroelen met Tibbe. Gelukkig vind hij me toch nog wel leuk!
Ik had gisteravond mijn left over pizza meegenomen naar huis, vervolgens vergat ik het in de ochtend bijna mee te nemen naar werk. Ik ben dus serieus terug naar huis gerend om mijn pizza op te halen!
Vervolgens zat ik op Fringe kantoor lekker pizza te eten!

Donderdag

Donderdagochtend was mijn nichtje bij mijn ouders voor de oppasdag. Ik kon eindelijk de boekjes geven die ik voor haar had meegenomen.
Ik begon mijn werkdag in Arnhem met model staan voor ons tshirt ontwerp!
Na een lange werkdag stond ik buiten te wachten tot ik werd opgehaald. Dit is mijn duurt lang pose!
We aten een hapje bij een fantastische plek By Ami in Rotterdam. Ze hadden zelfs roze mayonaise!
En ze hadden een dier op de tap, hoe gezellig is dat!
Tijdens een wandeling over de kop van Zuid kwamen we dit mooie aangezicht tegen.

Vrijdag

Vrijdag besloot ik in Rotterdam een street art route te lopen, ik kwam een aantal mooie pareltjes tegen.
Dit was toch wel mijn favoriet. Ik liep de route Make it Happen en combineerde hem met een andere route. Ik gebruikte de Rewriters app!
Ik liep nog even langs de Markthal, maar merkte dat ik na de hele stad doorlopen met mijn rugzak op,ik toch wat moe en overprikkeld was. Ik besloot terug naar Utrecht te gaan en rustig aan te doen.
Ik haalde de sleutel van mijn onderkomen van het weekend op en besloot ter plekke nog even te lunchen.
‘s Avonds ging ik onverwacht mee eten met Marjolein, Marlou en Kyra bij Gys. Ik had een heerlijke kapsalon en genoot ervan om in Utrecht buiten de deur te eten. Het voelde opeens zo gek om in Utrecht te zijn, vlakbij mijn oude huisje. Alsof ik nu pas besef dat het echt mijn plek niet meer is.

Zaterdag

Zaterdagmiddag had ik een lunchafspraak met Mark. we spraken af bij mr Block and the white Ox, een koffietentje wat op loopafstand voor mij zat. Het was heel rustig, we waren de enige die binnen zaten! Het eten was echt heel lekker.
Het was wel een hip tentje, er zat ook een hotel in en ik geloof dat het door de weeks wel echt drukker zal zijn. Ik zat heerlijk op de bank alsof ik me thuis voelde.
Na de lunch zat ik samen met het poezenbeest een boek te lezen op de bank!
Tijdens Eurovision zat ik nog steeds mijn boek te lezen en keek ik af en toe naar de nummers. Ik was wel al in slaap gevallen voor we gewonnen hadden. Super verdiend, wat een goed nummer is het toch!

Komende week is de laatste normale werkweek voor de opbouw van Hoogte80 begint! Ook heb ik mijn laatste normale werkdag voor Fringe voor ik vertrek. Met een verkiezingsdag in de week, gaat het best een drukke en vermoeiende week zijn. Maar wat heb ik er zin in. Het gaat zo een toffe week zijn. Ik zit lekker in Utrecht en ga genieten van alle activiteiten die ik gepland heb!

One thought to “Weekoverzicht #30: pizza en uit eten!”

Laat een reactie achter