Weekoverzicht

Weekoverzicht #29: kattenallergie en een krantenwijk

Weekoverzicht

Het was een week met een aantal verschillende slaapplaatsen en dus veel heen en weer gesjouw met spullen. Er overleed een kip en ik knuffelde met een aantal katten. Ik had een krantenwijk voor een avond en genoot van een ongeplande oppasochtend met mijn nichtje.

Zondag

Ik heb niks gedaan met bevrijdingsdag en heb lekker de hele dag op de bank gelegen en met de katten geknuffeld. Ik voelde me ook best beroerd omdat mijn kattenallergie toch iets heftiger was dan ik had verwacht.
De poezenbeestjes vonden het wel erg gezellig dat ik weer de hele dag thuis was
Het was een gezellige bende!

Online

Weekoverzicht #28: kattenspam, roze haar en tulpenvelden

Maandag

Ik ging maandag naar Arnhem om weer te werken voor Hoogte80. Ik voelde me echt heel beroerd door de kattenallergie. Pijnlijke ogen en snotteren. Hoe langer ik in Arnhem was, hoe beroerder ik me voelde. Ik besloot uiteindelijk eerder naar huis te gaan en naar mijn ouders te gaan.
Tibbe was heel blij dat ik er opeens weer was en ging uitgebreid liggen om met me te knuffelen
Tibbe lag de hele avond op mijn schoot. Ik ben voor Tibbe minder allergisch dan voor de andere katten. Ik ben sowieso erg gewend om bij Tibbe te zijn. Net als dat ik nauwelijks allergisch reageer op mijn eigen kat.

Dinsdag

Doordat ik bij mijn ouders was, kon ik mooi weer het kippenhok open doen in de ochtend, wat natuurlijk weer kippenfoto’s oplevert. Ik had die dag ervoor ook een appje van mijn ouders gekregen dat 1 van de kippen was overleden.
Tibbe zat er natuurlijk bij om te kijken hoe ik dit deed
Nadat ook Tibbe zijn ochtendmaal gehad heeft, kwam hij weer de hele ochtend bij mij op schoot liggen
Ik ging dinsdag weer naar Amsterdam, ik voelde me iets minder beroerd, dus een nachtje bij mijn ouders slapen had geholpen. Ik ging naar Amsterdam om het huis nog even schoon te maken en om mijn spullen te pakken en naar mijn oom te gaan.
Nadat ik mijn spullen had weggebracht, moest ik ook nog even mijn fiets ophalen. Ik ging proberen zonder navigatie te fietsen en genoot van het uitzicht wat ik ondertussen had. Ook Amsterdam heeft zulke mooie plekjes
Mijn ouders hadden vandaag 2 nieuwe kippen gekocht en stuurde deze foto van de nieuwe dames

Woensdag

Ik had deze grote gele tas deze ochtend gelukkig iets beter afgesteld waardoor ik er iets langer mee kon lopen. Maar ik ben alsnog tot de conclusie gekomen dat deze tas echt te groot is voor me. Het is fijn om een duffel te hebben, maar deze is groter dan mijn backpack! En mijn backpack is tenminste nog goed afstelbaar met een heupband. Deze tas gaat dus teruggestuurd worden.
Na een werkdag bij Amsterdam Fringe was het tijd om mijn slaapplek voor de nacht op te zoeken. En daarvoor moest ik naar Amstelveen
Ik moest door allemaal groen lopen om daar te komen. Langs het water en door de bossen, daar word ik altijd meteen vrolijk van!

In de avond keken we de wedstrijd en wat een wedstrijd was het. super spannend tot het einde

Online

7 manieren om een passief inkomen te verdienen

Donderdag

Deze ochtend had ik geen huisdieren, maar wel kunst aan het water!
Ik ging voor mijn werkdag naar Arnhem. Ik moest aan het eind van de werkdag met een heleboel spullen naar het Hoogte80 park en ik kon gelukkig met een collega meerijden. Daardoor hielp ik wel even met een bakwagen leegruimen.
Want we maakten even een tussenstop op een festival wat nog werd opgebouwd.
Ik ging met een aantal vrijwilligers de festivalkrant langsbrengen in de buurt van het festival.
Ik moest de hele dag mezelf herinneren dat ik daarna naar Utrecht moest gaan voor mijn nieuwe tijdelijke huisje. Toen ik daar kwam, lag er een mooi briefje voor me klaar.

Vrijdag

Toen ik vrijdag opstond las ik meteen een appje met de vraag of iemand op mijn nichtje kon passen. Ik had een thuiswerkdag gepland staan, dus ik besloot om dat meteen te gaan doen. Mijn ochtend bestond dus uit duplo, puzzels en voorlezen. Heerlijk om even quality time met mijn nichtje te hebben
De rest van de dag was ik totaal gesloopt en liep ik een beetje achter de feiten aan. Gelukkig was ik wel thuis om de lichtjes van de discobol te zien. Woohoo!

Zaterdag

Ik heb in de ochtend lekker zitten werken in het zonnetje. Ik had nog een hoop werk te verzetten doordat ik vrijdagochtend had overgeslagen. Ik stuurde deze ochtend weer een aantal selfies met mijn zusje over en weer. Lekker klooien met filters. En natuurlijk een mooie stok achter de deur om weer een foto van mijn haar te maken.
Na de ochtend werken, ging ik naar het nieuwe huis van mijn vriendinnetje Linda. Ik moest daar nog even wachten omdat ze zich had opgesloten in de keuken. Oeps. Ik stond op de gang en genoot van de lichtval in het trappenhuis
Eenmaal binnen was ik Team Schoonmaak en Koningin Klodder! Lekker schoonmaken om het nieuwe huisje weer wat bewoonbaarder te maken. Ik zou willen dat ik echt kon helpen met het schuren, vooral omdat we elkaar kennen van de tijd dat we de schildersopleiding deden en ik zo van schuren hield. Maar met mijn allergieën was dat echt niet haalbaar.
Na het schoonmaken besloot ik om lekker naar mijn ouders te fietsen, in plaats van mijn ovfiets in te leveren en de trein te nemen. Ik fietste naar mijn ouders om alvast wat spullen af te geven en de nieuwe kippen te bekijken.
Wat zijn de kipjes mooi he? Ze moeten wel echt nog hun draai vinden met de andere kippen. De pikorde is echt weer veranderd nu de baas is overleden.
Na weer een fijne fietstocht en wandeling, omdat ik eindelijk die fiets had ingeleverd, kwam ik thuis in mijn huisje. De laatste avond even genieten van dit uitzicht.

Het was een week waarin ik me niet helemaal optimaal voelde, maar ik gelukkig wel de energie had om te doen wat ik moest doen. Een week met 4 verschillende slaapplekken en daarmee wel een optimaal nomade bestaan. De komende week gaat iets rustiger worden wat dat betreft. Verder is de planning steeds drukker omdat Hoogte80 festival steeds dichterbij komt en mijn vertrek daarmee dus ook. De afscheidsronde met vrienden gaat beginnen!

Hoe was jouw week?

3 thoughts to “Weekoverzicht #29: kattenallergie en een krantenwijk”

  1. Ik vind deze weekoverzichten nog steeds zo leuk <3 En je bent zoveel in Arnhem nu! Mocht je een keer een loos momentje hebben of zin in koffie, laat het me weten. Misschien kunnen we nog wel even meeten. Ik ben sowieso van plan om ook nog langs te komen op Hoogte 80 als het zover is, maar ben tussendoor gewoon ook veel thuis.

    1. Aaawh zo leuk om te horen! Ik geniet er ook nog steeds van om ze te maken! Ik moet even gaan kijken hoe ik mijn weekoverzicht ga maken tijdens Hoogte80 haha. Lijkt me zeker leuk om binnenkort koffie te doen. Ik ga eens even in de agenda kijken wanneer dat zou kunnen, je hoort van me 🙂

Laat een reactie achter