Weekoverzicht #19: bloedprikken, katten en Amsterdam

door | mrt 3, 2019 | Persoonlijk | 0 Reacties

Deze rustige week bestond uit kroelen met Tibbe, bijkletsen met familie en festivalwerk. Ik mocht deze week nog even rustig aan doen aangezien binnenkort de drukte losbarst met het leeghalen van mijn huis. 

Zondag

De zondag begon met een spelletjesmiddag in Tilt. We hebben verschillende spelletjes gedaan, waaronder eindelijk Magic Maze. Ik had het spelletje in 2017 voor mijn verjaardag gehad en wilde het nog steeds spelen. 
Ik kan zo genieten hoe Daan op de bank kan liggen. Ze kijkt altijd wat nukkig, maar hier kijkt ze helemaal ‘wat moet je van me’ 

Online:

Weekoverzicht #18: een afscheidsfeestje en het begin van het nomade bestaan.

Maandag

Maandag kwamen we samen met ons Mastermind groepje bij Bar Beton. We waren zo gefocust op bijkletsen, dat ik totaal vergat een goeie foto te nemen. Ik had de meiden ondertussen al niet meer gezien sinds juni! 
We waren iets eerder klaar met bijkletsen dan ik had ingecalculeerd dus ik had 2 uurtjes over voordat ik mijn volgende afspraak had. Aangezien ik toch naar Bilthoven moest, besloot ik even naar mijn ouders te gaan en met Tibbe te knuffelen. Tibbe had twee weken geleden een gevecht gehad en dat merken we nu nog steeds aan hem. Hij is heel erg veel binnen en buiten is hij veel afstandelijker dan normaal.
Ik moest in Bilthoven zijn omdat ik naar de huisarts moest. Ik zit al praktisch mijn hele leven bij dezelfde praktijk en dat vind ik wel zo fijn. Mijn huisarts was helaas deze week met vakantie, dus ik had een vervanger. Volgende week mag ik weer op bezoek en dan is mijn huisarts gelukkig weer terug.
Alsof Daan door had ik dat ik bij Tibbe geweest was, wilde ze opeens heel veel knuffelen. Eigenlijk probeert ze tegenwoordig niet meer op schoot te komen wanneer ik aan tafel zit te werken, maar nu probeerde ze het toch weer.

Dinsdag

De dag begon met nuchter bloed prikken in het Wijkcentrum in Ondiep. Wonderbaarlijk ging het bloedprikken nu in één keer goed. Ik heb diepliggende aderen waardoor ik moeilijk te prikken ben. Dat gecombineerd met mijn eczeem zorgt ervoor dat het vaker mis gaat dan goed.
Het was een heerlijke lente dag waarbij ik zo vaak als mogelijk naar buiten ging om even in de zon op te warmen. Hier zat ik met mijn smoothie even in het zonnetje. Deze dag stond ook een beetje in het teken van inpakken en dingen regelen voor mijn vertrek richting Slovenië. Het was tenslotte nog maar 100 dagen voor ik daadwerkelijk ga vertrekken.

Online:

Ik vertrek over 100 dagen

Woensdag

Na een gezellige werkdag bij Fringe stapte ik in de tram naar mijn oom. Op deze foto zie je mijn oom heel erg in de verte aan komen fietsen. Om één of andere reden komen we áltijd tegelijk aan wanneer we hebben afgesproken.
We begonnen met een ijsje, voordat we uit eten gingen, omdat de vriezer nog vol ligt met ijsjes die ik van de zomer had achter gelaten. 
We gingen uit eten bij Drovers Dog, daar gaan we altijd heen als we afspreken. Dit keer was er een pubquiz gaande. Ik ben de laatste maanden naar verschillende pubquizen geweest, dit leek echt een leuke pubquiz om aan mee te doen!
Toen ik in de lift stond om weer naar huis te gaan, realiseerde ik me pas hoe gelukkig ik word van het in Amsterdam zijn, het afspreken met familie en eigenlijk gewoon het leven.

Donderdag

Mijn dag begin weer op het station, dit keer om naar Arnhem te gaan voor een werkdag op het Hoogte80 kantoor! Dit was namelijk de dag dat ik de inschrijving voor de vrijwilligers open ging gooien. Als je meer informatie wilt over vrijwilligen op het Hoogte80 festival, kijk dan hier
Ik loop altijd langs het Coehoornspark en ik geniet er zo van als ik daar langs loop. Wat een heerlijke plek. Arnhem is zo’n heerlijk creatieve stad.

Vrijdag

Vrijdag begon ik met naar mijn ouders gaan. Tibbe lag daar weer zielig op de bank.
Ik leende de auto om weer een voorraad met spullen op de halen die bij Linda stonden. Het waren een hoop spullen die ik weg ging doen, maar ook mijn racefiets stond daar nog! Ik kon niet wachten om weer op de fiets te stappen!
Hier zie je wat een wond Tibbe heeft. Hij heeft al zijn haren daar helemaal weggehaald. 
’s Avonds keek ik een webinar terug over het hebben van een sidebusiness. Op deze slide zie je wat de 5 problemen zijn waar entrepreneurs tegen aanlopen. Bij mij is het grootste probleem toch wel lack of focus. Elke keer ben ik goed op weg en dan komt er weer een festival tussendoor wat al mijn aandacht opeist. 

Zaterdag

Zaterdagochtend fietste ik richting de stad op mijn racefiets voor een kop koffie en film met Marjolein. 
We dronken een kop koffie bij t Koffieboontje en gingen daarna naar Green Book. Wat een fijne film. Het is natuurlijk niet voor niets dat deze film een Oscar gewonnen heeft, echt ga dat zien!

Wat heb jij allemaal gedaan deze week? Was het een fijne week?

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
Het verhaal van een vleesboom
15x de beste dagjesrugzakken
Begin een capsule wardrobe
Schildersezel
52 boeken in een jaar lezen

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Weekoverzicht #20: Pakketjes, pannenkoeken en ontspullen. - […] Weekoverzicht #19: bloedprikken, katten en Amsterdam […]

Laat een reactie achter