Weekoverzicht #18: een afscheidsfeestje en het begin van het nomade bestaan.

Weekoverzicht #18: een afscheidsfeestje en het begin van het nomade bestaan.

Weekoverzicht #18: een afscheidsfeestje en het begin van het nomade bestaan.

Het was een rustig weekje aangezien ik nog herstellende was van mijn griep. Maar ondanks de rust, was het zeker een memorable week. Ik organiseerde mijn eigen afscheidsfeestje zonder dat ik het door had en zei mijn huur op. Het nomade bestaan komt steeds dichterbij! Lees je met mijn weekoverzicht?

Zondag

Dit weekend was ik nog best beroerd, dus de zondag begon met Daan in bed. Daan geniet er wel van dat ik ziek ben. Lekker tegen me aan kruipen onder de dekens.
Om de sleur van het ziek zijn te onderbreken, heb ik maar eindelijk mijn ticket geboekt. Ik vertrek écht begin juni naar Slovenie! Zoveel zin in!
We keken ook weer samen Wie is de Mol. Wat een aflevering!

Online

Weekoverzicht #17: Grasnapolsky, radio en griep

Maandag

Maandag verliet ik eindelijk mijn huis en wel om naar de eetclub toe te gaan. Marlou had een heerlijke gele curry gemaakt. 
Daniela was jarig geweest en nam ijsjes mee. Zowel Marlou als ik hebben de app 1 Second a day en moeten dan nog even een leuke seconde filmen. Daarom proosten we vrij vaak met ijsjes of drinken.

Dinsdag

Ik ben natuurlijk langzaamaan bezig om mijn huis leeg te krijgen en daarmee is mijn Marktplaats account steeds voller aan het raken. Ik heb eindelijk besloten dat ik ook de 20 paar werkschoenen die ik heb ga verkopen. Dus mocht je interesse hebben in werkschoenen met stalen neuzen, neem dan een kijkje in mijn Marktplaats.
Ik ben (plaatsvervangend) voorzitten bij de verkiezingen. Om voorzitter te mogen zijn, moet je een training doorlopen met nog een instructiebijeenkomst. Dinsdag was het weer zo ver en mocht ik op bezoek komen in het stadskantoor. Gemeente Utrecht zoekt nog meer (plaatsvervangend) voorzitters, dus mocht je interesse hebben, let me know!

Woensdag

Woensdag was het weer zo ver. Ik at weer eens pizza. We zaten met een aantal collega’s op kantoor en hadden ‘s avonds de vrijwilligersborrel van Grasnapolsky. Ik vroeg wat we zouden doen met eten en er werd meteen geantwoord ‘PIZZA!’
Ik had dus de vrijwilligersborrel voor Grasnapolsky georganiseerd en toen bleek het opeens ook dat het mijn afscheidsfeestje was. Dat had ik niet zien aankomen. Wellicht ben ik gewoon te ziek geweest om er bij stil te staan. Maar wat een fijne avond met een fijne groep mensen was het.
Ik kreeg een tuinbroek met Grasnapolsky zakken, HOE TOF! 
Daarnaast kreeg ik van een aantal vrijwilligers een pizzadoos. Het was de Strokartonnen Coordinator 2019 award. Deze nam ik uiteraard, samen met mijn ontbijt pizza restjes, mee naar huis. Ik had ook nog wat flesjes jenever gekregen in elke zak van mijn tuinbroek.

Online

15x de beste dagjesrugzakken

Donderdag

Donderdagochtend ging ik naar mijn ouders om de auto terug te brengen en daar lag Tibbe op de bank op me te wachten. Tibbe had een dikke wang en lag al anderhalve week ziek op de bank. Arm beestje.
Ik werkte overdag in Arnhem voor Hoogte80 en ging ‘s avonds naar de Best Of Fringe tour in Theater aan de Rijn in Arnhem. The Best of Fringe tour is een tour van de beste voorstellingen van Amsterdam Fringe Festival 2018. Ze spelen in verschillende steden in het land. Ze spelen nog in Rotterdam op 23 maart. Kijk voor meer informatie op de website.

Ik vond het vooral heel leuk om weer de kans te krijgen om meer Fringe shows te zien. Mijn werkzaamheden zijn altijd tijdens het festival, dus ik krijg niet heel veel mee van wat er allemaal speelt. Op deze manier kon ik eindelijk rustig in een voorstelling zitten. Dat is tijdens het festival wel anders. Áls ik dan iets kan zien, dan weet ik dat ik mijn telefoon ook in de gaten moet houden.

Vrijdag

Vrijdag was een thuiswerkdag waarop ik niet heel veel foto’s heb gemaakt. Het was een productieve dag met een lange to do lijst. 

Ik zag het nieuws dat er nu een Vincent van Gogh tentoonstelling is in Atelier des Lumières. Vorig jaar zag ik daar de Gustav Klimt tentoonstelling en het was fantastisch. Genoeg reden dus om voor het einde van het jaar weer naar Parijs te gaan.
De merchandise van Grasnapolsky is vanaf nu te koop via de website. Onder andere deze pareltjes vind je in de webshop. Het zijn limited edtions, dus sla snel je slag!

Zaterdag

Het was eindelijk zo ver, ik zei eindelijk mijn huur op! Het avontuur van leven als een nomade gaat eindelijk beginnen. De plannen liggen er al meer dan een jaar, dus fijn dat het nu eindelijk waarheid gaat worden.
Ik redde weer eten via To Good To Go. Een goed pakket al zeg ik het zelf. Ik kwam net aangelopen toen iemand anders net haar pakket kreeg. En het was wel grappig om te zien dat het redelijk hetzelfde pakket was. 

Komende week

Er staan weer een aantal leuke dingen op de planning volgende week. Ik zie eindelijk weer de meiden van mijn Mastermind groepje weer. Eens kijken waar we allemaal staan en wat onze plannen zijn. Daarnaast ga ik weer een dag werken voor Amsterdam Fringe, na het zien van de voorstelling afgelopen week, heb ik daar ook weer zin in. 

Heb jij nog leuke plannen voor de komende week?

3 thoughts to “Weekoverzicht #18: een afscheidsfeestje en het begin van het nomade bestaan.”

    1. Ik ga natuurlijk proberen om mijn avonturen vast te leggen, maar durf niet te beloven dat het op mijn blog wordt. Ik denk er ook over om een nieuwsbrief te starten voor mijn avonturen. Maar dat zal de toekomst zich uitwijzen.

      En dankjewel, mijn jas was echt de beste koop van het jaar tot nu toe!

Laat een reactie achter