Weekoverzicht #16: katten, inpakken en Grasnapolsky voorbereidingen

In dit weekoverzicht lees je alles over de week vol katten, spelletjes en vooral grasnapolsky

Het was een week vol drukte, de laatste week om op kantoor te werken, de laatste week om af te spreken. We hadden de vrijwilligersbijeenkomst, speelde spelletjes, er was een familiedag en een popquiz. Wat een drukte. De Grasnapolsky voorbereidingen zijn in volle gang en we vertrekken bijna naar Groningen. Kijk je mee naar alle ontwikkelingen in mijn weekoverzicht?

Maandag

Marlou appte me maandag dat ze zat te werken bij het Huis en of ik ook even langs kwam. Ik had wat overtuiging nodig, maar ik ging erheen. Het was fijn om even samen te werken en ondertussen ook even bij te kletsen.

Ik had nog niet eerder bij Het Huis gezeten, dus ik kon weer een koffietentje afstrepen op mijn 34 things before i turn 34 lijst. Gek hoe dat toch een goeie motivatie is. Het is een heerlijke plek om rustig te zitten werken. Het is een grote ruimte, waardoor het niet zo rumoerig is. Er stond een heerlijke klassieke playlist op toen we er waren.
Toen we weg gingen, scheen aan mijn kant de zon. Dus ik was optimistisch dat ik voor de voorspelde regen wel thuis zou komen. Ik was de straat nog niet uit en het begon enorm te hagelen. 

Dinsdag

Dinsdag was weer een lange kantoor dag. Ik kan er zo van genieten om alleen op kantoor te zitten. Het is zo een rustige en serene omgeving én ik krijg enorm veel gedaan. No worries, ik vind het ook gezellig als mijn collega’s er zijn! Aan het eind van de dag ging ik naar huis met het gevoel dat ik écht niet meer mocht werken die dag. Dus op naar huis voor een avond ontspanning.
Ik besloot weer wat roze in mijn haar te gooien en terwijl dat introk, kon ik mooi naar Krezip bij DWDD kijken. Wat een jeugdsentiment/ Ik vind het zo leuk dat ze weer gaan spelen. Ik kan ze helaas niet zien optreden omdat ik de maanden dat ze optreden, precies in het buitenland zit. Zo zonde, er zijn zoveel leuke optredens dit jaar!

Woensdag

Woensdagavond hadden we de vrijwilligersbijeenkomst van Grasnapolsky. Om mijzelf de stress van de boodschappen te besparen, had ik alvast een bestelling geplaatst bij Albert Heijn. Deze kon vanaf 8 uur komen, dus ik moest vroeg op kantoor zijn. Uiteindelijk waren ze er om 10u, dus ik had niet eens heel vroeg hoeven komen, maar het was toch fijn om nog even wat uur in stilte te kunnen werken.
Woensdag werd er al een slag gemaakt met het inpakken van het kantoor. We vertrekken maandag richting Groningen, dus we zijn al bezig met alles klaarzetten. We hadden ook woensdag de vrijwilligersbijeenkomst, dus ik wilde dit leuke zitje nog wel even zo laten staan!
Bij de vrijwilligersbijeenkomst laat ik vooral mijn collega’s vertellen over hoe het festival in elkaar zit. Het is altijd zo leuk om zo’n grote groep vrijwilligers bij elkaar te zien.
Toen we na de bijeenkomst buiten kwamen, zagen we dit kunstwerk. Iemand heeft in de sneeuw Gras geschreven, hoe leuk is dat!

Donderdag

Er zit een kleine roze gloed weer over mijn haar. Het zal er na 1-2 keer wassen weer uit zijn, maar ik had wel weer even zin in een mooi kleurtje.
Donderdag besloten we op kantoor om lief voor onszelf te zijn en lekker friet te bestellen. Goeie keuze!
Dit was mijn werkplekje donderdag, lekker tussen de friet.
Donderdag gebeurde er iets unieks, Daan ging op schoot bij iemand anders! Terwijl ik in dezelfde ruimte was! Dat doet ze anders nooit. Ik heb dan ook nauwelijks foto’s van Daan in dit perspectief haha. Ze kijkt wel een beetje confused. Hoe kan je voor me staan als ik bij je op schoot zit. Ik denk dat ze door de deken een beetje in de war was.

Vrijdag

Langzaamaan begint dat kantoor toch wel erg opgeruimd te zijn!
Ik had in ze spelletjesgroep geopperd om spelletjes te spelen op vrijdag en vervolgens was ik dat in alle drukte weer vergeten. Het leek me wel fijn om even een avondje wat ontspanning en afleiding te hebben. Niet non stop met Gras bezig te zijn. De spelletjesclub deed boodschappen, kwam koken en afwassen. Het was zo fijn, jullie mogen elke week wel langskomen!

Zaterdag

Zaterdag kon ik eindelijk mijn pakketje ophalen, mijn nieuwe winterjas. Vorig jaar ging vlak voor Grasnapolsky mijn winterjas stuk, best onhandig! Nu dus weer met een lekkere warme jas op pad!
Zaterdag hadden we de familie dag. Neven en Nichten dag van mijn moeders kant. Ik had van te voren gezegd dat ik geen tijd zou hebben en was er dus als surprise opeens wel. Ik was eigenlijk veels te moe, dus heb vooral met mijn nichtje gespeeld en met Tibbe liggen kroelen in de bijkeuken.
Vervolgens was ik geheel overprikkeld naar huis en heb ik mijn afspraken afgezegd en ben ik lekker op de bank gaan liggen bijkomen. Daan geniet van de momenten dat ik thuis ben!

Zondag

Zondag was het, na een lange ochtend werken, tijd voor de popquiz. We deden met Team #ophef weer mee en wat was het erg. Wonderbaarlijk waren we niet eens laatste
Ondertussen staat alles bepakt en bezakt klaar om richting Groningen te gaan. Maandagochtend vertrek ik naar Groningen omdat we beginnen met opbouwen! Het festival komt steeds dichterbij!

Komende week

Deze week zit ik in Groningen in alle voorbereidingen van Grasnapolsky. Het gaat een lange anderhalve week worden waarin we veel heen en weer vliegen. Volgende week komt er natuurlijk geen weekoverzicht online, aangezien ik echt even moet focussen op het festival.

4 thoughts to “Weekoverzicht #16: katten, inpakken en Grasnapolsky voorbereidingen”

  1. Wat een leuk overzicht weer 🙂 Jij onderneemt zoveel! Of lijkt dat maar zo? Haha. Veel plezier op Grasnapolsky, ik had gehoopt er dit jaar bij te kunnen zijn maar dat gaat ‘m niet worden.. dus ik ga volgend jaar herkansen!

    1. Dankje! Ik vind het zo leuk dat ik zoveel reacties op mijn weekoverzichten krijg! Dan blijf ik ze zeker maken. Jammer dat je er niet bij kan zijn, volgend jaar beter. En we hebben ook dit voorjaar nog Hoogte80 😉

Laat een reactie achter