Weekoverzicht #15: pizza, sneeuw en vriendinnen

door | jan 28, 2019 | Persoonlijk | 0 Reacties

Weekoverzicht 15

Het was een heerlijk rustige week. Een aantal dagen gewoon op kantoor zitten werken en dingen voorbereiden. Genieten van de sneeuw en ook nog afspreken met vriendinnen. Zo zie ik mijn week het liefst. Kijk je mee naar mijn weekoverzicht?

Maandag

Maandag had ik een flinke baaldag en heb ik al mijn afspraken afgezegd. Het was een intens weekend geweest, waardoor ik écht even tijd voor mijzelf nodig had. Gelukkig begreep iedereen met wie ik had afgesproken dat wel en konden de afspraken verzet worden. Ik heb de hele dag samen met Daan op de bank gelegen.

Online verschenen:

Blogpost: Weekoverzicht #14: een verassing in Groningen

Dinsdag

Deze week heb ik vrij veel op kantoor gezeten. Dinsdag zat ik er lekker in mijn eentje, wat een rust!
Het begon te sneeuwen dan wat een heerlijk uitzicht gaf dat. Af en toe kwam er een slee voorbij. Ik kan zo genieten van dit weer.
Het gevoel van met je voeten door verse sneeuw lopen is toch gewoon ultiem geluk? Het was ook perfect dat het een paar dagen was, want dan kon ik deze schoenen mooi inlopen!

Woensdag

Woensdag zat ik weer de hele dag op kantoor. Ditmaal met bijna het hele team van Grasnapolsky. We hadden in de avond nog een belangrijke vergadering, waardoor we met zijn allen op kantoor aten en dat werd natuurlijk pizza. Het werd in etappes bezorgd, dus de pizza foto werd niet zo episch als verwacht.
Wanneer ik dan thuis kom na een lange werkdag, dan zit Daan altijd zo braaf op me te wachten. 

Online verschenen:

Blogpost: De Beste tips om te Ontspullen

Donderdag

Donderdag was een dag dat ik alvast mijn verhuizing ging voorbereiden. Ik had nog wat spullen bij een vriendinnetje staan. Met een auto vol boeken en schilderijen ging ik dan ook weer terug naar huis. Een hoop uit zoek en weggooien!
De schilderijen bracht ik meteen naar mijn ouders om daar op te slaan. Eerst heb ik nog al het papierwerk en losse creatieve spullen uitgezocht. Dit spijkerwerk van mijn afstuderen heeft de selectie helaas niet overleefd en is nu weer gewoon een plankje en veel losse spijkers.
Tibbe vond het geweldig dat ik er even was en wist van gekheid niet hoe hij moest gaan liggen. Het liefst ligt hij op iets, dus tekeningen voldoen voor hem prima.
Ook had ik donderdag de hele dag geen internet thuis, wat voor de nodige irritatie zorgde, aangezien er een grote Grasnapolsky deadline was. 
Dit was mijn gemoedstoestand toen ik de status van mijn aanrecht zag.
Ik schaam me eigenlijk een beetje voor deze enorme berg afwas die wekelijks op mijn aanrecht pronkt. Ik haat afwassen. Daarnaast heb ik ook veel eczeem op mijn polsen, dus met de handen in het sop is ook gewoon slecht voor me. Helaas heb ik de kat nog steeds niet kunnen leren om mijn afwas te doen.

Vrijdag

Vrijdag haalde ik weer een pakket op via Too Good To Go. Het was weer een heerlijke buit, waarvan ik ook een aantal dingen heb weg gegeven. Die bloemen kwamen verdomd goed uit, aangezien ik een verjaardag had.
’s Avonds kwam Ellen nog even langs om met Daan te knuffelen. Daan wist niet helemaal wat ze ermee moest. Moet ze dan met Ellen of met mij knuffelen? Ellen is Daans baasje in de periodes dat ik weg ben. 

Zaterdag

Zaterdag was het weer tijd voor een spelletjesavond en Wie is de Mol kijken. We speelden deze week 2 nieuwe spellen. Carcasonne Het Rad van Fortuin en Iguazu. Beide heel erg leuk om te spelen, vooral Iguazu is een spel wat heel mooi is vormgegeven.
Tussen de spelletjes door moesten we natuurlijk ook Wie is de Mol kijken! Wie verdenken jullie? Ik verdenk Niels, Sinan en Robèrt.

Fiets gestolen!

Terwijl wij spelletjes aan het spelen waren, werd de fiets van één van ons gestolen. Het is een behoorlijk herkenbare fiets, dus mocht je hem zien, let us know!

Zondag

Zondag sprak ik af met vriendinnen om allemaal aan ons bullet journal te werken. We spreken elk maand af en inspireren en motiveren elkaar. Natuurlijk is het ook een heerlijk vreetfestijn en een goeie tijd om bij te kletsen.
Zondagavond is natuurlijk het moment om op de bank te liggen, met je kat op schoot en Heel Holland Bakt te kijken. Daan komt er altijd helemaal bij liggen. Zodra ik de deken pak, staat ze klaar om een plekje op schoot te veroveren. Bij voorkeur ook nog zo dat ze met het scherm mee kan kijken.

Komende week

Het gaat de laatste week op kantoor werken zijn, voordat we naar Groningen ‘verhuizen’ voor Grasnapolsky. Een erg drukke week dus, we hebben de vrijwilligersbijeenkomst én ik zoek nog steeds vrijwilligers! Heb je zaterdagavond niks te doen? Meld je aan om te komen helpen.

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
Het verhaal van een vleesboom
6 manieren om nu geld te verdienen
Begin een capsule wardrobe
15x gekke feitjes
Extra geld verdienen via internet

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?0 reacties

Laat een reactie achter