Weekoverzicht #13: Ilse, Pizza en kennismakingen

door | jan 13, 2019 | Persoonlijk | 0 Reacties

Mijn laatste weekoverzicht stamde af uit februari 2017 en het laatste maandoverzicht aan het einde van dat jaar. Ik geniet al jaren van zulke overzichtjes en het was gaan kriebelen om daar zelf weer eens aan te beginnen. Daarom deze week een overzicht, wat heb ik allemaal gedaan? Hopelijk bevalt het. Kijk je mee naar mijn weekoverzicht?

Zaterdag

Optreden Ilse de Lange

Het weekend begon heerlijk met het bijwonen van de opnames van Muziekcafé met Ilse de Lange. Een uur lang speelde Ilse de Lange allerlei oude en nieuw songs. Een mooi eerste optreden van het jaar, al zeg ik het zelf!

Online
Blogpost die online kwam: Mijn favorieten van 2018

Zondag

Hoepelen

Een onderdeel van mijn Miracle Morning routine is om elke dag weer even te hoepelen. Ik heb dit moeten opgeven toen ik afgelopen jaar geopereerd werd en sindsdien heb ik het hoepelen eigenlijk niet meer opgepakt. 

Vulpennen

Zondag was een heerlijke dag om in het huis te rommelen. Het was een mooie dag om te langzaamaan te beginnen met het uitzoeken van mijn spullen. Ik hou er enorm van om met vulpen te schrijven en heb dan ook een behoorlijk collectie van toen ik nog op de basisschool zat. Deze collectie stond al even stil en ik heb deze vrije dagen gebruikt om daar verandering in te brengen. Bijna mijn gehele collectie is nu weer bruikbaar.

Online
Blogpost die online kwam: Wat is mijn 2019 plan?

Maandag

Affimations

Ook maandag begon met mijn Miracle Morning Routine. Daan kwam er lekker bij liggen, die geniet wel van de extra tijd die ik in bed doorbreng.

Om mijn werkdagen voor te bereiden, moest ik een aantal dingen printen. De poging was om het dubbelzijdig te printen, helaas dacht mijn printer daar anders over. 

Dinsdag

Maandagavond hadden we de eetclub en daar kwam ik tot de conclusie dat ik op thuiswerk dagen te weinig beweeg. Dinsdagmiddag had ik afgesproken om met Saskia koffie te gaan drinken en ik besloot daarheen te lopen. Wanneer ik dan aan de wandel ben, dan geniet ik zo van de zon en de wolken. We dronken koffie bij O café.

Ik vond het qua aankleding zeker een leuk plekje. Met leuke meubels en inspirerende quotes aan de muur. De bediening daarentegen…

Vervolgens had ik nog een aantal afspraken met vrijwilligers. Ik doe altijd kennismakingsgesprekken met vrijwilligers, zodat we allebei een goed idee hebben met wie we aan het werk gaan. Voor de afspraken moest k nog even gauw eten, dus at ik een soepje terwijl ik op de vrijwilligers aan het wachten was.

Hoeveel foto’s van mijn fiets ik wel niet op mijn telefoon heb staan. Op dagen dat ik veel op het station moet zijn, maak ik altijd foto’s van mijn fiets, zodat ik weet waar ik hem heb neergezet. Ik ga hem echt nog een keer kwijtraken als ik niet oplet.

Woensdag

Woensdagochtend begon de dag ook met kennismakingsgesprekken en zat ik weer op dezelfde locatie te wachten, dit keer met een kopje koffie. 

Ik had vandaag een beetje het heen en weer, want ik ben wel 2 keer heen en weer gefietst. Ik doe mijn kennismakingsgesprekken altijd op Utrecht Centraal, omdat dat makkelijker is voor iedereen. Ik plan verschillende tijdslots in, wat af en toe heel onhandig is voor mijn eigen agenda. 

Gelukkig zie je ook mooie dingen om je heen als je zoveel buiten komt. Ik genoot weer van een mooi gekleurde lucht. #meerroze

Online
Blogpost die online kwam: Mijn routine om productief te werken

Donderdag

Ik ging weer onderweg, via Utrecht Centraal. Het blijft altijd spannend wat voor een gek weetje er nou weer staat.

Konijnen beginnen zich aan de voorplanting te wijden.

Ik kwam onderweg naar Arnhem. Wat een leuke plek blijft Arnhem toch. Elke keer als ik er ben verbaas ik me er weer over. Zoveel mooie streetart!

De reden hoezo ik naar Arnhem ging, was natuurlijk Hoogte80 Festival. We hadden de eerste borrel van het jaar. In de aanloop naar het festival organiseren we elke maand een borrel. Bij deze eerste borrel van het jaar, waren er wel 40 vrijwilligers! Het is zo een geweldige groep mensen, ik ben er nu nog helemaal van aan het nagenieten.

Vrijdag

Vrijdag mocht ik heerlijk bijkomen van de hectiek van de woensdag en de vrijdag. Ik werkte thuis en maakte daardoor niet heel veel foto’s. Omdat ik een pakketje moest afgeven, kwam ik gelukkig toch buiten. Gepaard met mijn nieuwe oordopjes, ging ik op weg. Zijn ze niet nog wit? Het is zo genieten om weer goeie kwaliteit in-ear oordoppen te hebben. 

Zaterdag

Zaterdag ging ik samen met Saskia en Marjolein spelletjes spelen, pizza eten en Wie is de Mol kijken. Die pizza was natuurlijk mijn idee. 

Vorige week heb ik tijdens Wie is de Mol een aantal tweets geplaatst, waardoor Marjolein en Saskia zagen dat ik ook keek. Al gauw vormden de plannen om samen te gaan kijken. Het is heel leuk om met anderen te kijken, maar je krijgt ook veel minder mee. Ikzelf praat er nog al doorheen en de anderen willen ook hun visie op dingen delen. Ik heb geen idee wie er in deze aflevering nou verdacht waren..

Na Wie is de Mol was het weer tijd voor spelletjes. We hebben 2 spelletjes gespeeld, Stephensons Rocket en Keltis. Beide heel leuk, maar vooral Keltis is voor herhaling vatbaar. We hebben tot mijn ogen echt dichtvielen gespeeld.

Komende week

De komende dagen gaan lekker divers worden. Met meerdere dagen in Amsterdam zijn en meerdere dagen in Groningen zal ik minder thuis werken dan de afgelopen dagen. Daarnaast bezoek ik het Amsterdam Light Festival en ben ik aanwezig bij het Grasnapolsky feest tijdens Eurosonic. Lekker divers weekje dus.

Hoe was jouw week? Zou je meer weekoverzichten willen zien?

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

3 IJslandse series op Netflix
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
Beste tips voor roze haar
4 beste Nederlandstalige meditatie apps
Ik ga de Camino de Santiago lopen
15x gekke feitjes

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Weekoverzicht #14: een verassing in Groningen - […] Blogpost: Weekoverzicht #13: Ilse, Pizza en kennismakingen […]

Laat een reactie achter