Weekoverzicht #10: roadtrip en snorren

door | sep 18, 2016 | Persoonlijk | 6 reacties

weekoverzicht10

Wat een week was dit toch! De laatste zomerse dagen van het jaar. Ik heb mijn best gedaan om te genieten. Samen met mijn moeder stapte ik twee en een halve dag in de auto om rond te rijden en leuke plekken van Nederland te zien. Ook ben ik nog twee maal met vrienden wezen zwemmen bij de Maarseveense Plassen. Wat ga ik dit fijne weer toch missen. Dat ik volop genoten heb, dat mag duidelijk zijn, maar wat ik precies gedaan heb, dat zie je in dit weekoverzicht.

Hoogtepunten


Maandag was een topdag. Ik ging met Karin en Linda naar de Maarseveense Plassen. De zon scheen bijna non-stop en op het moment dat er dan toch een wolkje voor de zon zat, kon ik deze foto maken.


Dinsdag was ik wéér bij de Maarseveense Plassen te vinden. Wat is het toch een fijne locatie, 15 minuten fietsen van huis. Een fijne plek waar je gratis kan liggen en zwemmen. En op de écht mooie dagen, komt er gewoon een ijscoman langs!


Woensdag had ik met mijn moeder afgesproken. We hadden alleen een tijd afgesproken en nog niet wat we gingen doen. We besloten dat we naar de Hoge Veluwe gingen.


En wat was het mooi. We kozen de warmste dag van het jaar om daar rond te gaan fietsen, maar het was het dubbel en dwars waard. Ik denk dat we het Death Valley van Nederland hebben gevonden! Heel veel hartjes voor de Hoge Veluwe.


Donderdag bracht de roadtrip ons naar Texel, een dagje op en neer naar het mooiste eiland van Nederland. Texel is een plek waar ons gezin al jaren naar toe gaat. En het is ook ondenkbaar dat we niet minimaal één dag per jaar voet op het eiland zetten. Mijn moeder was er nog niet geweest, dus vandaar onze keuze om naar Texel te gaan.


In mijn augustus maandoverzicht was te zien dat ik een maand geleden ook nog met mijn zusjes op Texel was. Toen waren we niet naar de vuurtoren geweest, wat toch wel een gemis was. Ik moest hem dit keer dus wel écht even zien. Het was ook een mooie plek om weer een foto te maken met een deBeschaving kledingstuk aan. Ik maak nu al een jaar foto’s in mijn deBeschaving kleding, vooral in mijn vlindervest. Kijk maar eens hoevaak die vlinder te zien is in mijn IJsland post.


En we waren ook niet bij het punt geweest waar je van Texel naar Vlieland kan. Daar maak ik al een aantal jaren een foto, dus nu we er toch weer waren, was het wel weer tijd. Ik geloof dat ik iets heb met bepaalde foto’s heel vaak maken.


Deze foto’s komen uit: 2005, 2008, 2015 & 2016. Misschien moet ik deze foto ook eens maken in eenzelfde kledingstuk. Ik heb bijvoorbeeld de jas van de foto van 2005 nog en de zwembroek van de foto van 2008. Op de foto’s van 2015 en 2016 heb ik sowieso dezelfde broek aan.


Vrijdag begon met een ritje naar de moestuin van mijn moeder. Hier was ik gele frambozen aan het plukken.

Op zaterdag ging ik meehelpen met de opbouw van het Snorfestival, wat op 24 en 25 september gaat plaats vinden bij de Snorfrabiek. We hebben met een aantal vrijwilligers de ruimte alvast klaargemaakt voor het festival. Ik heb samen met Marlou (en Annelieke) 9 uur lang de wegwijsbordjes gemaakt.


Ik besloot dat we mijn fijne Posca stiften het beste konden gebruiken voor het maken van de bordjes, waardoor we begonnen met een wandeling naar mijn huis. Uiteindelijk konden we beginnen, in het begin nog een beetje onzeker met een hoop uitgeprobeer en voorgeteken.

Sommige bordjes moesten erg veel tekst hebben, dan was het nog even passen en meten hoe je dat ging neerzetten. En welke kleuren zijn het leukste bij elkaar, welke combinaties hebben we al vaak gebruikt. Dat zijn allemaal overpeinzingen die op deze foto overduidelijk door mijn hoofd schieten.

Er moesten ook nog een aantal bordjes van leuke onderlagen voorzien worden, dus was het na het rollen met verf tijd om met de spuitbus aan de slag te gaan.

En hier een aantal van de bordjes. Als je ze allemaal wilt zien (en dat wil je, want er zijn nog zoveel meer leuke bordjes) dan moet je op 24 of 25 september naar het Snor  festival komen.

Focus van de week

Genieten, genieten, genieten. De dagen dat de zon scheen, wilde ik zoveel mogelijk naar buiten, omdat het de laatste zonnestralen zouden zijn. Ik wilde niet thuis achter mijn laptop zitten. Dus ik mocht genieten. De laatste tijd is zon op mijn huid voelen echt één van de dingen waar ik weer van oplaad. Ik ben dan ook blij dat ik in Oktober nog even de zon ga opzoeken. Deze week hebben we geboekt. We gaan naar Lissabon!

Realisatie van de week

Mijn plannen worden niet concreet omdat ik er te weinig over deel. Dat geldt voor mijn reisplannen voor als mijn toekomstplannen. Mijn reisplannen blijven oppervlakkig. Elke keer als ik met iemand er over praat, dan wil ik weer ergens anders heen. Vorige week sprak ik met mijn zusje en besloot ik écht naar San Francisco te willen. Maar deze week sprak ik met Karin en nu wil ik naar Tenerife. Ik wil weg, maar waarheen precies, dat weet ik niet.

Hetzelfde dus voor mijn toekomstplannen. Ik wil actiever bloggen, ik wil een online mailing opzetten, ik wil een huis oppas service beginnen, maar ik maak het niet concreter. Ik begin er niet aan. En dat beginnen, dat doe ik wellicht wel wanneer ik er meer met anderen over praat.

Hoe gaat het met The Journey?

Heel eerlijk gezegd stond mijn journey momenteel even op een laag pitje. Ik hoefde deze week van mijzelf niet zoveel te doen. Het was heerlijk weer, eindelijk de zomer waar ik naar verlangde. Dus ik hoefde even niet. Ik twijfel nog steeds elke seconde over mijn reisplannen. Ik hoop dat ik in de komende week weer wat stappen ga ondernemen in mijn journey, door er met meerdere mensen over te gaan praten.

Sowieso verwacht ik dat ik weer iets actiever mijn Miracle Morning routine ga doen de komende week en mijn masterclass lessen. Dan gaat het balletje ook weer meer rollen.

Wat staat er op de planning voor de komende week?

Ik ga de komende week naar de Jess Lively Meet up in Amsterdam, daar kijk ik echt enorm naar uit. Ik ga naar het huis van mijn ouders om daar lekker veel met Tibbe en de kippen te knuffelen. Daar hoop ik mezelf weer wat creatief te prikkelen. En ik ga natuurlijk werken op het Snorfestival! Hopelijk zie ik ook iemand van jullie daar, lijkt mij zeker leuk!

Hoe was jou afgelopen week?

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Podcast

Fearless Adventure Podcast

Koffie drinken?

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
3 IJslandse series op Netflix
Habit Tracker + printable
Het verhaal van een vleesboom
De Beste tips om te Ontspullen

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Bezoek mijn andere blog

Geld Verdienen met Pinnen

Other Language?6 Reacties

 1. robin

  lol ik kan mij vinden in die realisatie van de week, ik heb précies hetzelfde. bij mij blijft het ook in mijn hoofd of ik begin er niet aan.. of ik blijf niet lang genoeg gemotiveerd.

  Antwoord
  • Veerlez

   Ik denk echt dat de oplossing is om het dan meer te delen. Door het te bespreken ga je er op een andere manier over na denken en wellicht dat de mening van anderen je ook weer kunnen motiveren! Zullen we het proberen en binnenkort evalueren? 😉

   Antwoord
 2. Tamarah - Wild Lives Forever

  Wat een leuke vrolijke foto’s! Ik moet ook echt weer eens naar Texel, de laatste keer dat ik daar was toen was ik 6 of 7 jaar oud haha.

  Antwoord
  • Veerlez

   Dan moet je zeker weer een keer gaan, er is zoveel leuks en moois te doen op Texel! Wandelen door de slufter of langs het strand, naar de zelfpluktuin of Ecomare. Zoveel leuke en mooie dingen 🙂

   Antwoord
 3. Maris

  Bij snorren had ik heel iets anders in gedachten dan een festival.

  Antwoord
  • Veerlez

   haha dat kan ik begrijpen 🙂 Het is een festival wat georganiseerd wordt door uitgeverij snor. Dat is ook niet een naam die je 1-2-3 bij een uitgeverij verwacht..

   Antwoord

Laat een reactie achter