Weekoverzicht #1: Vanaf nu ben je een Dom meisje!

door | mrt 6, 2016 | Persoonlijk | 9 reacties

week9_woensdag

Ik lees altijd met veel plezier alle weekoverzichten van mijn medebloggers. Deze week leek het me leuk om ook een keer mijn week vast te leggen! Het was toevallig ook mijn eerste werkweek bij Toerisme Utrecht. Een week vol gezellige momenten, werken en lekker thuis bezig zijn. Het was een heerlijke week, kijken jullie mee?

Maandag

Ik zat mijn ochtend rondje langs al mijn favoriete blogs te bekijken en door de Blogleesvoer van Sylvia bedacht ik me dat het me toch leuk leek om een weekoverzicht te maken. Ik begon dus meteen met een foto te maken hoe ik deze ochtend lekker zat te lezen. Vervolgens begon iets later in de ochtend mijn eerste werkdag. Vanaf vandaag werk ik ook bij Toerisme Utrecht, ik ga daar het evenemententeam versterken. Daarnaast zal ik ook bij de balie van de Domtoren staan. Ik heb dus al meerdere malen gehoord dat ik een Dom meisje ben vanaf nu.

Mijn zusje appte me of ik ook bij hun wilde mee eten, we hadden afgesproken dat ik in de avondlangs zou komen om hun nieuwe huis te bekijken én de post te brengen (mijn nieuwe huis is hun oude stekje). Maar ik kreeg dus een heerlijke maaltijd voor geschoteld. Ik nam ook meteen nog wat klapstoeltjes mee, mensen zeggen al jaren dat ik een verhuisbedrijf moet starten. Ik heb altijd veel spullen mee, maar vervoer ook alles met mijn fiets. Oké, niet alles, maar wel veel!

Dinsdag

Ik begon mijn dag weer lekker rustig achter de laptop met een kop koffie, wat is dat toch heerlijk opstarten!
In de middag hadden we de kick off bij deBeschaving, wat een heerlijk team hebben we toch bij elkaar om dit leuke festival neer te zetten!

Vanaf het Beschavingskantoor liep ik door de regen, via het bos, naar het huis van mijn ouders. Het was heerlijk om een stuk te lopen door mijn oude vertrouwde bos, ik om daar veels te weinig.

Rechtsonder zie je dat de werken van mijn zusje bij Theaterhuis de Berenkuil hingen. We gingen ze die avond weghalen, maar wat hing dat daar mooi! Als ik dat zie, ben ik echt heel trots!

Woensdag

Vandaag zou Danielle even langs komen om spullen te brengen. Ze komt hier dit weekend logeren omdat ze werkt bij Café Theater Festival. Vervolgens hebben we de hele middag samen gespendeerd. We hebben heerlijk gelunched bij Bagels & Beans (Dankjewel Dani!), gingen nog even langs een kringloop en ze hielp me met het verschonen van de bank. Dat vond Daan wel een beetje spannend!

Donderdag

De teaser van deBeschaving kwam donderdag online! De eerste namen waren bekend en de kaartverkoop begon! Ik ben enorm trots om onderdeel te zijn van dit geweldige festival! De ochtend begon dan ook met een aantal dingen die ik moest regelen voor deBeschaving. Maar deze teaser wordt je toch gewoon gelukkig van? Ik kan in ieder geval niet wachten tot het 2 juli is en we weer een fantastisch festival neerzetten!


In de middag had ik een rondleiding vanuit Toerisme Utrecht, speciaal voor alle nieuwe collega’s. De ideale dag om door de stad te lopen. Het was een uitgelezen moment om nog meer nieuwe collega’s te leren kennen én nog wat nieuwe dingen over mijn eigen stad te leren. Zeker een aanrader om een keer een stadswandeling door je eigen stad te doen!

We eindigden de rondleiding naast de Dom in de Flora’s hof, een enorm mooi stukje Utrecht wat voor iedereen overdag toegankelijk is. Deze kat zat daar ontzettend mooi te wezen. Dat is toch genieten?

Vrijdag


Ik had weer een dienst bij Toerisme Utrecht, wat blijf ik toch enthousiast over het feit dat ik daar werk!

In de avond ging ik naar het Café Theather Festival en dronk ik voor het eerst Mannenliefde. Niet helemaal mijn soort drankje. Maar goed, de voorstelling die we zagen was Troubamour, een voorstelling over vluchtelingen, zeker een aanrader!

Zaterdag

Ik heb lekker de hele dag zitten keuvelen. Opruimen in huis, en ik was druk bezig met het maken van post en zit midden in het proces om een logo voor mijn blog te maken. Ik ben benieuwd of dat er ooit gaat komen, maar ik ben er in ieder geval mee bezig. Er zijn wel meer kleine dingetjes op mijn blog veranderd. Is het jullie al opgevallen dat bijvoorbeeld mijn favicon is veranderd? Of mijn gravatar?

Ik moest op een gegeven moment snel weg om de trein te halen om naar de verjaardag van Linda te gaan. Gelukkig zette ik nog wel snel op de foto waar ik mijn fiets had neergezet. Anders raak je die zekerste weten kwijt in de fietsenstalling op de Jaarbeurs. De verjaardag was zo gezellig dat ik zelfs vergat foto’s te maken! Toen ik thuis kwam was Daan heel blij dat ik er weer was, dit ligt dan ook in no time bij mij op schoot in bed.

 

Dat was dan alweer mijn eerste weekoverzicht, vandaag gaat een gezellig en rustige dag worden. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn eerste weekoverzicht vonden. Het is nog even wennen om meer foto’s overal van te maken en ik weet wel dat ik de volgende keer ze ook ga bewerken om er meer een geheel in te maken! Maar ik vond het in ieder geval heel leuk om te doen! Leuk om vast gelegd te hebben hoe mijn eerste werkweek verlopen is!

Heb jij ook een leuke week gehad?

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Anderen lezen:

Beste tips voor roze haar
4 beste Nederlandstalige meditatie apps
Maandoverzicht van juni 2022
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
6 tips voor de perfecte to do list
Het verhaal van een vleesboom

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?9 Reacties

 1. Irma

  Haha ik dacht bij je titel: uh whuut? Maar nu snap ik ‘m!

  Antwoord
  • Veerlez

   haha ja, ik werk bij de Dom, ik moest de eerste keer ook even wennen toen m’n vrienden het zeiden!

   Antwoord
 2. Britt

  Wat leuk om te lezen! Heb mijn boeken op bookmatch.nl gezet hoor, thanks voor de tip 😀

  Antwoord
  • Veerlez

   Graag gedaan! Ik ga je nu ook meteen even een mailtje sturen! 🙂

   Antwoord
 3. Marlou

  jaa, leuk! Fijn dat het zo goed bevalt bij Toerisme Utrecht 🙂
  Die kat op het dak-foto is zo leuk! En ik vind het ook zo leuk om je creatieve rotzooi 😉 te zien, nu krijg ik zin om allemaal leuke dingetjes te maken (misschien ook een beetje door de kaartjes en stickers die ik net uit m’n tas haalde :))

  Antwoord
  • Veerlez

   Ik merk dat de ruimte voor die creativiteit er nu is, nu ik zoveel met mn bullet journal bezig ben, maar ook doordat ik meer beweeg! Heerlijk! & ik ga nu ook meteen de stickers plakken! 🙂

   Antwoord
 4. Gea

  Utrecht lijkt me heel mooi om eens heen te gaan, wat een lieve kat heb je ook 🙂

  Antwoord
 5. iliveformydreams.com

  Leuke foto’s! En tof ook je eigen logo. Ik ben erg benieuwd wat het uiteindelijk gaat worden.

  Antwoord
  • Veerlez

   Ik ben ook erg benieuwd. Ik was laatst tevreden over het logo, maar toen paste het toch niet goed in de layout. Dus het blijft nog even puzzelen 🙂

   Antwoord

Laat een reactie achter