Wat is mijn 2019 plan?

Wat is mijn 2019 plan?

2019 is begonnen en daarmee is het de tijd van goede voornemens. Ik hou niet zo van goede voornemens, dus ik maak voor mijzelf altijd wat richtlijnen, een plan voor 2019. Lees je hier mee wat mijn 2019 plan is?

Het eerste kwartaal

De eerste drie maanden van dit jaar zullen in het teken staan van afronden. Ik ben druk aan het werk bij Grasnapolsky en zet nog één keer alles op alles om het een fantastisch festival te maken. In dit kwartaal ga ik ook mijn huis opzeggen. Het uitzoeken en weggooien en geven van spullen is begonnen. Ik wil uiterlijk 1 april als nomade gaan leven en dat is geen grap! Vanaf 1 april tot begin juni wil ik zonder vaste woonruimte in Nederland blijven. Ik zal dan aan het werk zijn in zowel Amsterdam als Arnhem, dus alles daartussen is mogelijk als plek waar ik zal neerstrijken.

Nomade

Bij voorkeur zal ik gaan verblijven als huizenoppas. In de afgelopen jaren heb ik al meermaals op de huizen van familieleden gepast en dit bevalt mij wel. Ik heb in het afgelopen jaar veel vanuit mijn koffer geleefd. Dit gaat mij makkelijk af en dit wil ik vaker gaan doen. Daarom bied ik mijzelf aan als huizenoppas.

Huizenoppas

Heb je huisdieren en ben je op zoek naar iemand die liefdevol voor je huisdier(en) en huis zorgt?

Wil je je huis bewoond achterlaten wanneer je met vakantie gaat? Ik verzorg je kamerplanten, post, vuilnis, noem maar op.

Zoek je een betrouwbaar iemand wie niet rookt of mensen ontvangt.? Gesloten beurzen, waar mogelijk. Een win-win situatie voor iedereen

Gesloten beurzen, het kost je dus niks. Geen kosten voor het onderbrengen van je dieren in een pension en voor mij gratis woonruimte. 

Minimale periode van 1 week, bij voorkeur langer

Bij voorkeur Amsterdam, Utrecht, Amersfoort of Arnhem. Sta open voor andere opties.

Weet jij iemand die binnenkort op vakantie gaat of ga je zelf op vakantie? Laat het mij weten of stuur mij een mailtje!

Vanaf juni

Het idee is nu om vanaf juni naar Slovenië te gaan. Tijdens mijn bezoek afgelopen oktober hebben ze me daar werk aangeboden en het lijkt me fantastisch om daarheen te gaan. Het betreft werk bij een reisorganisatie en ook daar is de piekperiode de zomer. Dit is dus erg lastig te combineren met mijn festivalwerk. Ik ben nu dan ook nog met verschillende partijen in gesprek hoe dit werkbaar te houden is zonder dat ik meteen al mijn opdrachtgevers moet teleurstellen. 

Ik hoop dan ook om in juni en juli in Slovenië te zitten. In augustus en september zal ik dan weer in Amsterdam zijn om bij Amsterdam Fringe Festival te werken. Na het festival wil ik weer terug naar Slovenië en wanneer het hoogseizoen weer voorbij is, wil ik richting Kroatië, Bosnië en Montenegro. Mijzelf kennende zal ik in de december maand dan weer terug komen om mijn familie te zien en daarna zien we het wel. 

Wat zijn jouw plannen voor 2019?

22 thoughts to “Wat is mijn 2019 plan?”

 1. Mooie plannen voor dit jaar! Wel spannend zeg om als nomade te leven. Mocht er een wonder gebeuren en ik toch kunnen revalideren ben ik bijna 3 maanden weg. Dan mag je, indien je nog geen huizen hebt waar wel huisdieren zijn, best mijn huisje levend houden 🙂

  Wel tof van het werk in Slovenië.

  1. Ik duim voor je, dat je snel weer kan revalideren. Als er iets is wat ik voor je kan doen, een boodschap, iets ophalen ed. let me know. Ik doe het met liefde voor je! En nu ga ik heel hard AH plaatjes voor je sparen!

   1. Ja maar het gesprek was niet echt positief en het is m’n laatste hoop dus ff duimen 🙈
    Ik trakteer op pizza als je de plaatjes komt brengen of we ergens gezellig af spreken. Lijkt me sws leuk om je weer eens te spreken 🙂

  1. Het is inderdaad heel erg spannend! Ik wilde eigenlijk in 2018 mijn huis al opzeggen, maar door de operatie en het herstel, heb ik ervoor gekozen om het een jaartje uit te stellen. Ik heb er zoveel zin in! Zou graag hebben dat het morgen al zo is, maar het is ook nog wel fijn om even te weten dat ik mijn eigen plekje heb en met de kat te kroelen. Ik ga mijn best doen hier vaak te updaten over dit proces!

 2. Wat een stoer plan zeg, een tijdje als nomade leven! Het is dat ik helemaal happy-de-peppy samenwoon in een heerlijk huis, maar mijn ‘jongere single ik’ had dit ook wel wat gevonden. Succes met het waarmaken van je plannen!

  1. Ik ben ook zo benieuwd hoe het nomade leven me gaat bevallen, ik wilde het al even en het past nu perfect in mijn leven, dus het is echt een gevalletje ‘nu of nooit’. Het zou inderdaad heel anders zijn als ik een vaste relatie zou hebben.

 3. Wat een spannende plannen! Leven als nomade zou niets voor mij zijn. Heb echt mijn vaste eigen plekje nodig met alles waar ik blij van wordt. Knap dat het je zo makkelijk af gaat!

  1. Herkenbaar hoor, ik heb in de afgelopen 2 jaar al mijn huis voor een paar maanden onderverhuurd en daarmee al een kleine testfase gehad. Ik heb een aantal spullen die écht mee moeten waardoor ik me veel sneller thuis voel. En het helpt dat ik – wanneer ik in Nederland ben – altijd bij vrienden en ouders terecht kan waar ik me ook echt thuis voel. Het is niet altijd makkelijk, maar wel iets wat op dit moment heel erg bij me past!

  1. Ja het gaat zeker een bijzonder jaar worden! Maar he, ga ik je nou niet bij Gras zien dit jaar? Wat gek! Ben je er wel tijdens Fringe? Een jaar zonder jou, dat lijkt me toch gek!

   1. Hoi Veerle,
    Ja, zo jammer dat ik er weer niet bij ben. Maar onverwacht ga ik weer op reis (Myanmar en Filippijnen), vlak voordat Grasnapolsky is. Geen straf, maar daardoor zien we elkaar dus het hele jaar niet.
    Hopelijk zie ik je weer bij Fringe.
    Veel succes met al je mooie plannen,
    Liefs, Chris

 4. Wauw! Wat een onwijs toffe plannen heb je! Heel erg vet.

  Ook heel cool dat je gaat reizen/werken in Oost-Europa. Ik ben een groot fan van Kroatië en Slovenië.

  Heel veel plezier met je voorbereidingen, de voorpret en al het andere leuks. We hebben wel toffe plannen allebei zo zeg! 😀

Laat een reactie achter