Waarom verschijnen er minder blogs op veerlez.nl?

door | apr 2, 2015 | Persoonlijk | 5 reacties

valencia
Ruim twee weken geleden deed ik de huishoudelijke mededeling dat ik het bloggen even op een laag pitje zou zetten. Ondertussen is er al anderhalve week geen blogje online verschenen. Langzaamaan beginnen de ideeΓ«n wel weer te komen, maar nu is tijd de beperkende factor. Daarom is het misschien wel leuk om te vertellen waar mijn tijd nou allemaal naar toe gaat.

Ik was op vakantie!

OkΓ©, allereerst moet ik misschien opbiechten dat ik de afgelopen week ook gewoon op vakantie was. Ik was even een weekje alleen op vakantie naar Valencia. De oplettende lezer weet nu dat ik punt 24 van mijn 30 things before i turn 30 kan afstrepen. Het was een heerlijke week, alleen, in een fijne en zonnige stad. Ik heb eigenlijk niks gedaan terwijl ik daar was. Ik heb door de stad gelopen en ben een aantal keer naar het strand geweest. Mijn doel was om even Γ©cht te ontstressen en te ontspannen. En ik kan je vertellen, dat was wel nodig! Hier komt binnenkort nog een blogje over!

Ik heb teveel gewerkt.

Nog voor dat ik daadwerkelijk afgestudeerd was, begon ik al met werken. Het congresbureau waar ik al 3 jaar als bijbaantje werkte, had nog mensen nodig en zodoende belande ik daar 3 dagen in de week. En ik ben daar eigenlijk niet meer weg gegaan. Het werd steeds drukker en het was eigenlijk meer regel dan uitzondering dat ik 4 dagen in de week aanwezig was. Het was toendertijd een hele bewuste keuze geweest om maar 3 dagen in de week te gaan werken, omdat het verleden uitwees dat meer dagen werken te vermoeiend was.

Van de zomer had ik een maand vakantie, waar ik natuurlijk optimaal gebruik van had gemaakt. Ik vertrok naar Zuid-Frankrijk en een weekendje Parijs. Toen ik in september weer begon, had ik een fikse keelontsteking. Tot de jaarwisseling heb ik eigenlijk geen dag vrij genomen. Vanaf half november tot begin januari werkte ik ook nog bij China Light Festival, waardoor mijn kerstvakantie ook geen vakantie meer was. Ik had dus in december al besloten dat ik eind maart een weekje vrij moest hebben.

Wat ik toen nog niet wist, was dat ik per 1 maart er nog een baan bij zou nemen. Soms komen er projecten op je pad die gewoon te mooi zijn om te laten liggen. Zo ook dit. Ik ben nu namelijk vrijwilligerscoΓΆrdinator bij festival deBeschaving. Ik ben al sinds 2008 betrokken bij dit festival en ik heb er dan ook al eerder een blogje over geschreven. Het is zo’n fijne club mensen, ik heb best een aantal vrienden overgehouden aan dit festival. Het werken is, tot nu toe, Γ©cht vol op genieten.

Vrijwilligerswerk

Alsof die fulltime werkweek nog niet vol genoeg zit, doe ik ook nog vrijwilligerswerk. Ik vind het doen van vrijwilligerswerk heel erg belangrijk, daar heb ik ook al eerder over geschreven, lees dat hier. Ik ben momenteel vrijwilliger bij Praten over Verlies, waar ik via de chat, je raadt het al, praat met mensen over hun verlies. Dat doe ik meestal één avond per week! Deze week is dat toevallig drie keer. Het is heel erg dankbaar werk, mensen vinden het fijn dat ze hun verhaal kwijt kunnen. Je krijgt soms verdrietige verhalen te horen, maar vaak ook hartverwarmende verhalen. Ik ben echt heel erg blij dat ik dit vrijwilligerswerk gevonden heb!

Naast de gewone chatavonden kom je eens in de drie maanden samen met je intervisiegroepje en heb je een aantal bijeenkomsten om alle vrijwilligers te zien, ervaringen te delen en nieuwe dingen te kunnen leren. Ik ben zelf ook nog een betrokken bij de training voor de nieuwe vrijwilligers. Dus je kan je wel indenken dat hier aardig wat tijd naar toe gaat.

Overige zaken

  • Ik was totaal verslaafd aan de app Happening en heb als een debiel door mijn huis gerend om allerlei gekke selfies te nemen. Ik ben totaal van mijn selfie-schaamte af. Dat was dan wel weer handig op mijn solo-trip!
  • Mijn moeder is bezig met het opzetten van een website en een blog, ik ben haar persoonlijke websitebouwer, adviseur, assistent, redacteur en eigenlijk manusje van alles. Maar met liefde hoor mams! We proberen eens per week er aan te werken, maar in praktijk is dat toch eens per maand.
  • Ik kocht een nieuwe telefoon, een iPhone 6. Mijn oude 4s viel uit bij kou, kon niet meer ontgrendelen bij warmte en liet niet alle telefoontjes door. Duidelijk tijd voor een nieuwe. Wat natuurlijk betekent dat je alles opnieuw moet installeren, alle voorkeurinstellingen en apps weer opnieuw moet activeren.
  • Ik volgde afgelopen jaar best veel series, mijn laatste count was 24 series. Momenteel kom ik daar Γ©cht niet aan toe. Ik kijk nu elke week naar Nashville, Scandal, Revenge en Grey’s Anatomy.
  • Ik lees nog steeds heel veel blogs, ik reageer iets minder trouw, maar ik lees nog altijd!
  • Ik ben wat meubels aan het pimpen omdat dit in mijn doelen voor maart stond. Niet alles is afgerond, dus dit gaat mee naar april!
  • Ik ben de afgelopen tijd naar een aantal concerten geweest. Naar Acda en de Munnik, Warpaint en Katzenjammer. Nu het festivalseizoen komend weekend weer officieel geopend wordt met Paaspop (en wij eigenlijk in Utrecht al Tweetakt hebben) zal ik ook weer wat vaker naar festivals toe gaan.
  • Mijn Bloglovin’ laat geen afbeeldingen meer zien bij mijn posts, wat mij mateloos irriteert en eigenlijk wil ik dat eerst oplossen voor ik weer nieuwe posts plaats.
  • Daarnaast heb ik natuurlijk ook nog wat vrienden waar ik graag mee afspreek. Door mijn drukke werkmaanden is dat er soms wat bij ingeschoten, dus daar probeer ik ook nog eens mee af te spreken.

Dat zijn dus allemaal factoren die meespelen in hoezo er laatste tijd wat minder blogs verschenen zijn. Om het te compenseren ben ik wel iets actiever geworden op instagram, volg je me daar al? Ik hoop dat ik komend weekend weer een aantal posts kan schrijven en de slag weer te pakken krijg!

Waar zijn jullie de laatste tijd mee bezig?

 

 

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

CategorieΓ«n

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
Het verhaal van een vleesboom
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
15x gekke feitjes
23x Betaalbare Cadeaus voor Digital Nomads
3 IJslandse series op Netflix

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?



5 Reacties

  1. Dina

    Komt allemaal vanzelf wel weer! (ook dat van Bloglovin trouwens, dat had ik ook een tijdje en heeft zich vanzelf weer opgelost).

    Antwoord
    • Veerlez

      Ik hoop het maar, want ik vind het zo zonde πŸ™ Dit weekend ook maar even een mailtje sturen naar Bloglovin!

      Antwoord
  2. Fleur - VitamineDate

    Wat mooi zeg je vrijwilligerswerk. Ik voelde gelijk de drang om zelf ook iets te zoeken. Ik heb zin om je blogberichten weer te lezen πŸ™‚

    Antwoord
    • Veerlez

      En heb je wat leuks gevonden? Ik vind het altijd fijn om te horen dat mensen ook vrijwilligerswerk willen gaan doen πŸ™‚

      Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. You're worth it! - […] vertelde afgelopen week al dat ik bestΒ een druk leven heb op dit moment. In drukke tijden moet je extra…

Laat een reactie achter