Waar ik aan werk in tijden van Corona

door | mrt 22, 2020 | Persoonlijk | 0 Reacties

Het is een onzekere en onrustige tijd met de komst van Corona naar Nederland. In geen enkele manier wil ik bijdragen aan de onrust. Ik wil graag anderen inspireren en informeren over hoe zich staande te houden in deze tijden. Daarom ben ik bezig om mijn aanbod over Geld verdienen met Pinterest uit te breiden. Hier is een update van alles waar ik de afgelopen week aan heb gewerkt om meer mensen te kunnen bijstaan in het opbouwen van een passief inkomen via Pinterest.

Hoe ik erin sta

Het is een super beangstigende tijd, dat voorop gesteld. Niemand weet hoe dit zich verder gaat ontwikkelen en dat brengt extreem veel onzekerheden met zich mee.

Mijn insteek, van alle uitingen die ik doe, is om geen olie op het vuur te doen. Ik weiger bij te dragen aan de hysterie. Bij mij zul je geen lege schappen, wc papier of mensenmassa’s voorbij zien komen. Ik richt mij vooral op het informeren van de mensen. Op mijn blog wil ik mensen helpen met hun tijd inrichten, welke activiteiten te doen en hoe ze het beste kunnen thuiswerken. Daarnaast ben ik nu achter de schermen enorm veel aan het doen om binnenkort zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen bij het opzetten van een online inkomen.

Waar ben ik nu?

Eigenlijk zou ik op een huis passen in Hilversum. Helaas zijn de eigenaren eerder terug gekomen, wat geheel logisch is. Dus op dit moment bivakkeer ik weer bij mijn ouders op zolder. Eigenlijk wel zo fijn om mijn ‘eigen’ plekje te hebben en mijn eigen spullen om mij heen te hebben.

Als zzp’er in de culturele sector word ook ik enorm geraakt. De komende tijd zal er vanuit mijn werk in de festivals eigenlijk geen geld meer binnenkomen. Ik heb het geluk dat ik al enige tijd bezig ben met mijn kosten laag houden en het creëren van een passief inkomen.

Bijdragen aan een passief inkomen

In deze tijd is het enorm belangrijk om nog steeds een inkomen te hebben. Al langere tijd speel ik met de gedachten om mijn aanbod uit te breiden en meer mensen op verschillende manieren te kunnen helpen met een passief inkomen samen te stellen.

Er zal in de komende maanden alleen maar meer online geshopt worden, daarom is het ook makkelijker om online geld te verdienen. Ik wil dan ook meer mensen nu helpen met het opzetten van hun Pinterest verdien model.

Je kan dus in de komende weken meer aanbod verwachten in mijn webshop.

Vandaag zal ik je laten zien waar ik de afgelopen week aangewerkt heb!

Cursus

Hoe kan je geld verdienen op Pinterest

Daarom heb ik mijn cursus Hoe verdien je geld met Pinterest weer te koop aangeboden. Hij is totaal bijgewerkt naar alle aanpassingen van Pinterest in 2020. Wil jij lekker op je eigen tempo, stap voor stap leren waar je allemaal rekening mee moet houden en daarna je eigen strategie bouwen? Dat kan allemaal aan de hand van deze cursus.

E-book

Ik had vorig jaar al een Ebook uitgebracht, namelijk Hoe Werkt Pinterest. Nu ben ik heel hard aan het vervolg aan het werken, namelijk Geld Verdienen met Pinterest. Dit boek zal dinsdag 24 maart uitkomen.

De e-booken kosten apart 14,95 en je kan ze nu samen kopen voor 19,95.

Mocht je mij willen steunen in deze tijd, maar heb je eigenlijk geen behoefte aan informatie over Pinterest, dan kan je me ook helpen door je online bestellingen via mijn links te doen. Dan krijg ik een kleine commissie over je aankoop. Het kost jou niks, maar levert mij wel een kleinigheidje op. Dus mocht je gaan bestellen bij een webwinkel zoals Bol, Hema, Albert Heijn oid, bezoek dan even deze pagina en klik op mijn links.

Dankjewel!

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
Begin een capsule wardrobe
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
Altijd je locatie delen
9 boeken voor een betere money mindset
Geld verdienen met Pinterest

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?0 reacties

Laat een reactie achter