Verlanglijstje

door | dec 6, 2017 | Persoonlijk | 1 reactie

veerlezverjaardag

De feestdagen komen er aan, mijn verjaardag moet nog gevierd worden. Al met al genoeg redenen om een verlanglijstje op te stellen. Ik ben de afgelopen jaren steeds bewuster van alle onzin spullen die je kan verzamelen in een mensen leven. Ook het leven uit mijn weekendtas heeft ervoor gezorgd dat ik steeds minder spullen wil bezitten. Door een goed lijstje samen te stellen, krijg ik spullen die ik écht wil of kan gebruiken. Win, win toch? Kijk je mee naar mijn verlanglijstje?

Handige beauty producten

Ultrabland 10,95 / pearl massagebar 10,95 /  rosie pakket 36,50 of Rosejam / intention tattoos jess lively $6

Stiekem heb ik hier gewoon het lijstje van vorig jaar gekopieerd. Aangezien ik deze dingen of niet gekregen heb, of alweer op verbruikt heb. Dat geld overigens vooral voor de Rose Jam douchegel die in het Rosie pakket zit. hint hint. Ik sta er ook wel voor open om Bananenshampoo te gaan gebruiken.


Nuttige dingen


Happy socks 11,95 / Luchtzuiverende (grote) plant 16,99 / Koekenpan 10 / Nieuwe Schoenen 65,95

Ik kan eigenlijk altijd wel nieuwe schoenen en nieuwe sokken gebruiken, wie niet. Voor sokken geld, hoe vrolijker hoe beter! Verder kan mijn huis nooit genoeg planten hebben. Mijn huis kan vrij donker zijn, dus ik het moeten wel planten zijn die tegen donker kunnen. Nu staan al mijn planten ongeveer in het raamkozijn, dus nogal een sombere boel wanneer de gordijnen gesloten zijn. Na vorig jaar heb ik overigens wel heel veel sanseverias in mijn huis. Altijd leuk om zoiets op je verlanglijstje te zetten, toch?


Voor op reis


Oral B reisetui 14,95 / Mooie wandelschoenen 189,95

Momenteel staat er niet heel veel op mijn verlanglijstje voor reisspullen. Al zou een Storytel abonnement ook nooit misstaan. Ik ben op zoek naar een reisetui voor mijn elektrische tandenborstel, mijn tandarts zou dat geloof ik wel waarderen als die vaker mee gaat op reis. Afgelopen weken is het mij iets te vaak gebeurd dat mijn tandenborstel aan ging in mijn tas. Oeps. En mijn wandelschoenen zijn gesneuveld toen ik laatst een wandeling maakte op Radio Kootwijk, ik kan dus zeker weer nieuwe gebruiken en het liefst dan in een kek kleurtje. Verder ben ik op zoek naar grote ziplockbacks zodat ik mijn kleding makkelijk en luchtvrij kan inpakken, dat neemt nou eenmaal minder ruimte in. En anders mooi gekleurde elastieken die ik om mijn kleding kan binden om het compacter te maken. Het zou helemaal fantastisch zijn als ik ze ook nog op mijn slaapmatje zou kunnen doen als ik ze niet gebruik. Want die elastieken raak je toch altijd kwijt.


Spelletjes


Cash ’n guns 24,64 / Fluxx batman editie 21.49 / Hive 19.99

Spelletjes spelen vind ik natuurlijk altijd geweldig. Dat blijkt wel uit het feit dat ik mijn verjaardag altijd vier als een spelletjesavond. Ik probeer ook elk jaar 10 nieuwe spelletjes te spelen. Misschien is het ook slim om dan nieuwe spelletjes te vragen, maar deze spelletjes zijn sowieso zo leuk dat ik ze zelf wil hebben. Een leuke Dixit uitbreidingsset zou ook nog wel op het lijstje toegevoegd kunnen worden!


En dat was mijn lijstje eigenlijk alweer. Opvallend dat er dit jaar helemaal niks qua stationery of schilderspullen op staan. Maar veel producten die ik wil vervangen of die ik graag weer zou willen spelen.

Wat staat er op jouw verlanglijstje?

Deze post bevat een affiliatelink. Dat betekent dat wanneer je een aankoop doet via de links op dit blog, ik hier een aantal cent mee verdien. Op deze manier kan ik dit blog in de lucht houden.

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
Begin een capsule wardrobe
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
Altijd je locatie delen
9 boeken voor een betere money mindset
Geld verdienen met Pinterest

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?1 Reactie

  1. Deborah Hamar

    Je hebt een aardig lijstje bij elkaar gesprokkeld.
    Nieuwe wandelschoenen, daar kan ik mij ook wel in vinden. Oh en een rug-massage zou ik ook wel fijn vinden haha.

    Antwoord

Laat een reactie achter