Verlanglijstje

door | nov 8, 2018 | Persoonlijk | 0 Reacties

veerlezverjaardag

De feestdagen komen er aan, mijn verjaardag moet nog gevierd worden. Al met al genoeg redenen om een verlanglijstje op te stellen. Ik ben de afgelopen jaren steeds bewuster van alle onzin spullen die je kan verzamelen in een mensen leven. Ook het leven uit mijn weekendtas heeft ervoor gezorgd dat ik steeds minder spullen wil bezitten. Door een goed lijstje samen te stellen, krijg ik spullen die ik écht wil of kan gebruiken. Win, win toch? Kijk je mee naar mijn verlanglijst?

Ik stel deze lijst één per jaar op zodat ik spullen krijg die ik écht zou willen. We hebben tegenwoordig erg veel spullen en we zouden met veel minder kunnen leven. Wanneer je via de linkjes in deze lijst een aanschaf doet, sponsor je ook nog mijn reislustige leven. Ik krijg een klein minuscuul percentage van je aankoopbedrag.

Bulletjournal cadeautjes

Leuchturm 1917 – 17,95 / Tombow Dual Brush – 17,99 / Habit Tracker Stencil – 27,16

Dat ik van bullet journals hou, dat zal vast geen verrassing meer zijn. Ik gebruik al bijna 3 jaar mijn bulletjournal als agenda en hou er alle lijstjes in bij die ik bij kan en wil houden. Ik heb altijd nieuwe boekjes nodig, dus een Leuchturm met een dotted grid is altijd welkom. De Tombow Dual Brush pennen zijn fantastisch om te gebruiken in je Bullet Journal, ze drukken niet door en hebben 2 verschillende diktes. Deze pennen zijn overigens ook verkrijgbaar per stuk bij de Pipoos. Op dit moment maak ik altijd alles zelf in mijn bulletjournal en ziet het er niet altijd even goed uit. Een stencil zou daar verandering in kunnen brengen. Er zijn zoveel verschillende stencils te vinden op Etsy, maar die voor de habit tracker is denk ik wel mijn favoriet.


Voor op reis

Reisset 9,95 / Reisslotjes 19,95 / Packing cubes 18,69

Voor al deze spullen geld, wanneer je een betere mooiere versie ziet die beter bij me past, doen! Dit is meer om aan te geven dat mijn reizende leven veel comfortabeler zou worden met een opblaasbaar reiskussentje of met mooie packing cubes. Een reisslot met code zou zeker handig zijn, het gebeurde me afgelopen jaar iets te vaak dat ik weer op zoek was naar mijn sleuteltje. En in 2017 ben ik de ketting met mijn sleuteltje nog verloren. Ik moet dus snel af van een slot met sleutel.

 


Spelletjes

Takenoko 39,95 / Bananagram 14,95 / Pandemic 35,99

Ik hou van spelletjes en al helemaal van deze spelletjes. Ik heb deze drie spelletjes allemaal voor het eerst gespeeld dit jaar en ik heb er zo van genoten. Takenoko is een heerlijk spel, want het heeft panda’s! Meer hoef je toch eigenlijk niet te weten?

Bananagram is een soort scrabble, maar dan met een tijdselement en zonder puntentelling. Dit is ideaal wanneer je op een regenachtige dag in een hostel zit. Het brengt zoveel mooie herinneringen met zich mee. Ik kan niet wachten tot ik weer Bananagram kan spelen.

Pandemic is een spel waarbij je met alle spelers strijdt voordat er een outbreak is. Een heerlijk spel waarbij je strategisch moet denken én een race tegen de klok hebt.


Cash ‘n guns 31,95 / Fluxx batman editie 21,95 / Hive 15,99

Deze spelletjes staan ondertussen al 2 jaar op mijn verlanglijstje en ik krijg ze maar niet. Dus ik blijf ze maar kopieren. Lekker makkelijk haha. Deze Pizza Kaarten (9,99) zijn natuurlijk ook altijd leuk. Mocht je een ander spelletje willen kopen, kijk voor de zekerheid nog even op mijn lijst met spelletjes die ik al heb.

Deze post bevat een affiliatelink.

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
Begin een capsule wardrobe
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
Altijd je locatie delen
9 boeken voor een betere money mindset
Geld verdienen met Pinterest

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?0 reacties

Laat een reactie achter