Veerle update

door | sep 21, 2018 | Persoonlijk | 0 Reacties


De laatste tijd krijg ik veel vragen, over waar ik op dit moment mee bezig ben en waar ik uithang. Een lange tijd ben ik veel op reis geweest en daarom gaan mensen er nog steeds vanuit dat ik niet in het land ben. Daarom leek het me wel weer tijd voor een kleine Veerle update. Lees je mee? 

Het voelt alweer als eeuwen geleden dat ik iets van mijzelf heb laten horen. Sinds mijn persoonlijke update in maart heb ik eigenlijk niet meer geschreven, tenzij je meer over Pinterest wilt weten. Toentertijd was ik druk bezig met herstellen en begon ook het festivalseizoen, daardoor hield ik niet veel tijd meer over om mijn blog te updaten.

Wat heb ik gedaan?

Ik kreeg half april het fiat om bijna alles weer te doen wat ik voor de operatie ook deed. Ik had in die periode al een aantal keer door de stad gefietst, maar ik kon niet wachten tot ik eindelijk mijn racefiets weer kon gebruiken. Ik bracht, na het fiat van de arts, mijn fiets naar de fietsenmaker zodat ik weer lekker kon gaan fietsen. En wat had ik dat gemist. De fiets pakken en gewoon ergens heen gaan, de vrijheid die je hebt om te gaan en staan waar je wilt. En vooral ook weer de energie hebben om dat weer te doen. Dat was intens genieten.

Festivals

Ook begon toen het festival seizoen weer. Met op de planning: Hoogte80, BuitenLand, Holland Festival en Amsterdam Fringe Festival. Vooral Hoogte80 was daarin een spannend festival, omdat het de eerste keer was dat ik daar werkte én het de vraag was of ik het lichamelijk aan kon. Beide spanningen vielen mee, het werd een fantastisch festival! Wat een fantastische ervaring!

Vanuit Hoogte80 ging ik meteen door naar het Feest op Camping BuitenLand. Een heerlijk ongedwongen weekend in Drenthe. Met een clubje waarmee we vaker naar festivals gaan, werd het weer een fantastisch weekend. We crossden rond met de golfkarretjes, hadden poolparty’s, gingen vleermuizen spotten, gingen in de plassen stampen, maakte onze eigen limonade, dansten tot diep in de nacht in het hutje en zaten bij fijne kampvuurtjes. Dit weekend werd de BuitenLiefde geboren.

Tijdens het Holland Festival was het Lloyd Hotel mijn vaste basis. Meerdere malen per week werkte ik bij een installatie die in het torentje van het Lloyd zat. Een bijzondere ervaring waar ik erg veel inspirerende gesprekken heb gevoerd met bezoekers. Ik geniet nog steeds elke keer als ik langs het Lloyd fiets.

Na een zomer vol kleine festivals was het tijd voor Amsterdam Fringe Festival. Wat blijft dat toch een heerlijk festival. Met 75 groepen, 30 locaties en meer dan 400 shows verspreid over de 6 stadsdelen van Amsterdam is het 11 dagen lang een heerlijke gezellige bende. Het is een festival waar ik zo ontzettend van geniet en zo hard voor wil werken. Dit jaar was weer een heerlijke editie en ik kan niet wachten tot de volgende editie.

Gelukkig nieuwhaar!

Iets waar veel mensen wel raar van op keken was toen ik mijn haar verfde. Ik heb jarenlang iedereen verteld dat ik mijn haar niet meer zou verven aangezien ik dat beloofd had aan mijn oma. Zolang zij leefde, zou ik mijn haar niet meer verven. Haar overlijden was dan ook een goede reden om mijn haar weer een mooi kleurtje te geven. Ik heb lang getwijfeld welke kleur ik mijn haar zou verven. Wilde ik blond, grijs, roze? Er waren zoveel mogelijkheden. Dat Fringe er aan kwam en dat ik nog roze verf had staan, was de doorslag. Ik heb mijn haar geblondeerd en daarna roze erin gestopt. En wat ben ik er blij mee. Het is elke dag een andere tint roze en daar geniet ik zo ontzettend van. Ik heb vanaf mijn 17e mijn haar geverfd en bij voorkeur roze. Het voelt dus erg goed om weer blond en roze te zijn!

Om mijn haar zo roze te krijgen, heb ik deze, deze en deze verf gebruikt.

Homeless

Afgelopen jaar had ik tijdens Amsterdam Fringe Festival en mijn reizen, mijn huis onderverhuurd. Dit jaar heb ik dat weer gedaan en dit keer is het een iets langere periode. Van 1 augustus tot 1 december heb ik geen huis en dat bevalt me eigenlijk wel goed. De afgelopen maand heb ik in Amsterdam gezeten omdat ik daar voor Fringe toch moest zijn. Waar ik de komende weken zal zitten, is nog onduidelijk, maar dat zien er vanzelf wel weer.

Reizen

Tot nu toe heb ik één trip gemaakt dit jaar en dat was eind juli naar Zwitserland. Het is een trip die me nog wel lang zal bijblijven. Het was heerlijk om lekker met de meiden (ha!) een paar dagen weg te zijn. Ik kwam na 12 jaar weer terug in het dorp waar we zo vaak op vakantie zijn geweest en waar zoveel herinneringen liggen. Het was een fantastische trip en ik hoop snel weer een reisje die kant op te mogen maken!

Wat ik voor de rest qua reizen op de planning heb staan, is nog onduidelijk. Ik vertrek volgende week voor een paar dagen naar Parijs. Dan ben ik een aantal dagen thuis en dan vlieg ik weer naar Ljubijana. Ik heb gewoon op Kiwi ingevuld dat ik tussen bepaalde data wilde vertrekken en naar overal. Toen heb ik gekeken wat er goedkoop was en wat een beetje bij mijn Oost Europa reis paste.
Ik heb nog geen flauw idee wanneer ik terug kom of hoe. Ik zal tijdens mijn reis wel weer Kiwi in de gaten houden en anders een Flixbus pakken. We zien wel waar het schip strand.

Om nog een beetje vorm te geven aan wat ik de laatste maanden heb gedaan, is hier nog een korte fotoreeks. Ik heb vooral veel pizza gegeten en het leuk gehad.

 

 

Deze post bevat een affiliatelink.

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

Begin een capsule wardrobe
Beste tips voor roze haar
3 IJslandse series op Netflix
Hoe reis je zo goedkoop mogelijk?
Schildersezel
The Miracle Morning

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?0 reacties

Laat een reactie achter