Tag: The Instagram Tag 2014

door | dec 20, 2014 | 2014, Persoonlijk | 5 reacties

instagramtag_veerleztag
Een paar dagen geleden kwam de Instagram, bedacht door Danielle voorbij. Ik kwam hem ook tegen bij Anne en het leek mij leuk om hem ook in te vullen! Daar gaat ie dus!

Spelregels:
1. Kopieer de vragen hieronder op je blog;
2. Geef met tekst en beeld uitleg bij de foto’s;
3. Nomineer 3-5 blogs om ook de Instagram tag in te vullen;
4. Het zou leuk zijn als je Culturalize linkt (niet verplicht).

 

Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram?


Afgelopen week heb ik een poging gedaan om weer iets actiever op Instagram te zijn, hierdoor plaatste ik zelfs foto’s van mijn eten, wat eigenlijk doe ik dat niet zo vaak. Ik had hier courgetteschil met champignons gemaakt, die ik was tegen gekomen via de instagram van Shifra. Ik besteed niet zoveel moeite in de styling van de foto, want ik wil gewoon zo snel mogelijk eten, nomnomnom! Misschien had ik toch foodblogger moeten worden!

Wat is de allereerste foto die je plaatste op Instagram? #TBT


Ik weet dat ik nogal vaak foto’s wis die online staan, dus ik ben even gaan kijken in mijn offline instagramfeed. Op mijn laptop bewaar ik gelukkig alle foto’s. Rechtsboven is de eerste instagramfoto die ik maakte, linksboven is de die er nu als eerste op staat, namelijk van 13 mei 2012. Deze kat is niet Daan, wat je eigenlijk zal verwachten, maar toen had Daan nog niet. Dit is de kat van mijn ouders. Rechtsonder is de het optreden van Joris Linssen op Bevrijdingsfestival waarvan ik dacht dat het de eerste foto was en linksonder is de eerste DIY die ik op instagram zette.

Wat is je allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat?


Ik gebruikte in het begin nog iets te sterke filters, wat ik wel jammer vind. En in het begin waren natuurlijk de borders niet uit te zetten, toch? Dus dat kenmerkt nu wel elke foto. In ieder geval vind ik dit een geweldige foto die ik tegen kom op mijn feed. Het Nederlands Film Festival Gala van 2012.

Van welke Instagramfoto krijg jij ter plekke heimwee?


Ik kan dus echt niet kiezen tussen al die foto’s. Dus ik koos er 3. De eerste foto was het moment dat we in 2012 met het hele gezin een fles champagne kregen toen we in Cambria waren. We reden een maand door Amerika, die reis, daar verlang ik zo enorm naar terug. De andere foto’s zijn van deze zomer. De middelste was in Zuid Frankrijk met een vriendinnetje en Parijs was ik heen met mijn zusje. Zoveel gezelligheid, vrijheid, lieve mensen en mooi weer, daar verlang ik naar terug.

Wat is het állerlekkerste gerecht dat je in 2014 op Instagram hebt gezet?


Nu krijgen jullie dus echt een verkeerd beeld van me! Eten op instagram? Tja, af en toe een zelfgemaakte pizza en toevallig de laatste foto die ik plaatste. Ohw en af en toe risotto, dit pareltje is een bieten feta risotto!

Welke foto kreeg in 2014 de meeste likes?


De meeste likes kreeg deze foto, waarop ik net mijn haar had afgeknipt voor Stichting Haarwensen. Een makkelijke manier om iets goeds te doen! Lees er hier meer over.

Wat is de allerleukste foto die je in 2014 maakte van een (huis)dier?


Kattenkusjes van Daan, wat kan ik er meer over zeggen?

Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruikte jij het meest?

Zoals ik toevallig afgelopen week schreef, gebruik ik Room for Thought vaak en dan het tweede (zonneschijn) filter. Verder gebruik ik af en toe Afterlight. Maar ik doe eigenlijk te weinig met foto’s bewerken.

Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram (top 3)?

Oké ik gebruik dus eigenlijk nooit hashtags, heeeeeeel af en toe glipt er ééntje door. Maar de tag die ik toch het meeste gebruik is, heel verassend, # daan

 

Ik nomineer:

Saskia van iliveformydreams.com
Merel van merely-merel.nl
Karlijn van www.wonderlicht.com
en mijn favoriete instagrammer:
Marlou van vijfentwintigeneenbeetje

Ik ben benieuwd,kom maar op!

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Anderen lezen:

Begin een capsule wardrobe
Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
Suppen in de winter
Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
De mooiste plekken om te suppen in Nederland

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?5 Reacties

 1. Anne

  Yes! Leuk 🙂 Die foto van jou op het NFF is wel héél cool en jemig, wat had jij lang haar ooit!

  Antwoord
  • Veerlez

   Ik hou zo van de NFF foto’s, ik heb 2 jaar achter elkaar met een kalf op de foto gestaan, zo leuk!
   En op die foto valt mijn haar lengte nog best mee, als je bij mijn doneer haar post kijkt, dan zie je pas hoe lang het écht was voor ik het kort knipte 🙂

   Antwoord
 2. Marlou

  o, leuk! en O HALLO LIEF.
  ik ga er eens naar kijken 🙂

  ik vind het vooral leuk dat ik al je foto’s herken (ja, zelfs die oude) en gewoon, leuk leuk leuk <3 Instagram is dan ook gewoon heel leuk.

  Antwoord
  • Veerlez

   ja leuk he? instagram! Ik vergeet iets te vaak dat het bestaat en daarna vind ik het weer geweldig 😉
   Ik ben benieuwd naar alles wat jij zal invullen en of ik al jou foto’s herken 😉

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Over leuke bloggers die The Instagram Tag invulden - […] – Liliane van YourDailyIntake.com. – Karlijn van Wonderlicht.nl. – Veerle van Veerlez.nl. – Anouck van AnouckPlume.nl. – Lauriëtte van…
 2. The Instagram tag 2015 - […] jaar vulde ik de Instagram Tag ook al in en eigenlijk leek het me wel een leuke manier om…
 3. The Instagram tag 2016 - […] 2014 en 2015 vulde ik de Instagram tag ookal in en het leek me het begin van een mooie traditie. Dus […]

Laat een reactie achter