September maandoverzicht

door | okt 5, 2016 | Persoonlijk | 2 reacties

septembermaandoverzicht_
September was natuurlijk de maand van de nazomer. De maand van heerlijk chillen aan de waterkant, zwemmen in de Maarseveense plassen. Spontane roadtripjes naar de Hoge Veluwe en Texel met mijn moeder. Vrijwilligen bij het Snor festival en op de valreep werd het ook nog de maand van mijn haar doneren bij Stichting Haarwensen. Een veel bewogen maandje dus. Kijk je mee naar mijn september maandoverzicht?


Ik ging heerlijk ontspannen wandelen met een vriend bij Landgoed Sandwijck en Landgoed Beerschoten. In het weekoverzicht van die week kon je ook zien dat we toen een ree tegen kwamen.


Wat is het heerlijk om hier nu aan terug te denken, de dagen dat het 30 graden was, heerlijk met wat fruit en ijs chillen bij de Maarseveense Plassen. Een heerlijke chill spot op 15 minuten fietsen van mijn huis, hier ga ik volgend jaar nog veel meer gebruik van maken.

Een maand waarin er nauwelijks wolkjes aan de lucht waren.


Toen een geplande roadtrip niet door kon gaan, besloten mijn moeder en ik samen een roadtrip te gaan maken. Op de warmste dag van deze maand besloten we te gaan fietsen in de Hoge Veluwe, wat een heerlijke omgeving is dat toch. Daar wil ik ook zeker vaker heen.

Als je dit ziet, dan waan je je toch in een hele andere wereld? Dit voelt zo on-Nederlands aan. Ik noemde het ook het Death Valley van Nederland.


We besloten ook naar Texel te gaan, mijn favoriete eiland, mijn favoriete plek van Nederland.


Ik maakte de 2016 editie van onderstaande foto.

Het begon eigenlijk met dat ik in 2005 dat bord tegen kwam toen ik met vrienden was. In 2008 kwam ik daar toevallig weer en leek het me wel leuk om weer een foto te maken. Toen we daar in 2015 waren, was ik die foto’s eigenlijk alweer een beetje vergeten, tot ik dat bord weer zag. Dit jaar wilde ik er wel bewust heen, het lijkt me zo leuk als dit een heuse serie gaat worden.


Voor het eerst in jaren hielp ik weer mee als vrijwilliger bij een festival en wel het Snorfestival. Hier waren Marlou, Annelieke en ik druk bezig met het maken van de bewegwijzering.


Ik ontmoette inspirerende mensen, zoals Jess Lively en Deisy


Op het Snorfestival werkte ik in een mooie roze overall. Nynke maakte daar deze foto van mij. Ik heb altijd al een leuke hoepelfoto van mijzelf gewild!


Marlou en ik besloten te gaan wandelen bij de Loonse en Drunense Duinen. We kozen een route (de Bosch en Duin route) waarbij we bos, heide en zand zagen. Deze zandvlakte wordt ook wel de woestijn van Brabant genoemd.


Ik paste anderhalve week op het huis van mijn ouders en dan vooral op de kippen en Tibbe. Tibbe deed soms alsof hij één van de kippen was. Hij voelde zich wel een beetje betrapt en probeerde subtiel het kippenhok uit te springen.


In een spontane vlaag van verstandsverbijstering besloot ik mijn haar weer te doneren bij Stichting Haarwensen. Maar daar heb je vorige week nog een post over kunnen lezen.

Ik ging naar de boekpresentatie van Dagmar Valerie en daar zat ik samen met Melle en Josianne op de voorste rij. Yeah! Wat een leuke ervaring om bij Dagmar haar boekpresentatie te kunnen zijn. Ik kijk er super naar uit om het boek te gaan lezen, het is meteen ingepakt voor de vakantie. Een geweldig boek om te lezen op het strand.


En dan is de laatste foto van dit awesome maandoverzicht, een foto met Dagmar. Ik vond het zo leuk om haar te ontmoeten! Zoveel raakvlakken en zoveel positiviteit! Dat iedereen maar een beetje Dagmar in zich mag hebben!
 

En ondertussen is het Oktober en ben ik even lekker op vakantie. Oktober gaat een hele fijne maand worden, net als eigenlijk september wel was!

Wat waren voor jou de hoogtepunten van September?

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Podcast

Fearless Adventure Podcast

Koffie drinken?

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
3 IJslandse series op Netflix
Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
Wat is vrijheid voor jou?
Wat heb je nodig om te beginnen met suppen?

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Bezoek mijn andere blog

Geld Verdienen met Pinnen

Other Language?2 Reacties

 1. nynkek

  Drukke, leuke maand. Kan me nu die hitte al niet meer goed herinneren, haha. Ben echt klaar voor de herfst! En wat leuk dat je altijd als een hoepelfoto wilde en nu hebt! 🙂

  Antwoord
  • Veerlez

   Haha ik kan me nu de herfst al niet meer herinneren 😉 2 dagen in 30 graden doet dat met je 😉 en ja, die hoepelfoto ben ik wel dankbaar voor 🙂

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Oktober maandoverzicht - […] enorm van foto’s namaken, bepaalde series creeeren. Dat is jullie vast niet ontgaan. In het vorige maandoverzicht zat er…
 2. 31 things before i turned 31 - […] aan 2 leuke projecten. In April deed ik mee aan een creatieve middag, schilderen op het dak. In September…

Laat een reactie achter