September maandoverzicht

door | dec 4, 2017 | Persoonlijk | 1 reactie


September was een maand waar ik al even naar toe leefde. De maand waarin het Fringe festival gaande was en ik daardoor behalve dat niet heel veel gedaan heb. Het was een maand hard werken, maar ook volop genieten. Fijne mensen om me heen en rondlopen in vogelpakken, wat wil ik nog meer? Om de maand nog eens af te sluiten en weer even bij te komen, was er een verrassingsreisje naar Barcelona. Een heerlijke afsluiting van de maand. Kijk je mee naar mijn september maandoverzicht?

September


Ik had mijn huis onderverhuurd voor een aantal weken en daardoor moest ik vanaf de andere kant van het glas contact hebben met Daan.


De opbouw van het festival begint natuurlijk met een bakwagen inpakken met alle spullen die naar het festivalhart moeten!


Tijdens de opbouw van het festival, kwam ik erachter dat we deze fantastische cut-outs hebben van de vogelpakken! Liefde op het eerste gezicht.


We deden een kleine bestelling, hoeveel kratjes zijn het?


Tijdens Fringe Festival heb ik niet heel veel meer gezien dan de Brakke Grond, ons festivalhart. Maar ook daar is genoeg te zien geweest, waaronder de voorstelling in de tuin.


Tussen alle Fringe activiteiten door ben ik ook nog even heen en weer naar Zaandam gefietst en wel naar het Hembrug terrein, waar de Hembrug Happening plaats vond!


We hadden korte sneak previews tijdens het Fringe festival, waaronder deze fantastische sneak preview. We gaan het hebben over haar, als je ooit de kans hebt deze voorstelling te zien; GAAAN! Echt een juweeltje!


Wat doe je op een rustige avond in het festivalhart? Juist, dan pas je nog even het enige vogelpak wat je nog niet eerder hebt aangehad!


Zoals gezegd was Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond, het festivalhart van Fringe. Het leuke is dat er opeens overal vlaamse zinnetjes opdoken. Dat is toch genieten.


Ik zag niet veel voorstellingen tijdens Fringe, maar The Karamazovs was toch wel één van mijn favorieten.


Tijdens het eindfeest stond ik nonchalant in mijn vogelpak te chillen.


Met mijn vogelpakkencrew!


Ik verhuisde mijn spullen terug van Amsterdam naar het huis van mijn ouders en besloot de bak ijs uit de vriezer ook mee te nemen in de auto. In de file kwam deze nog eens heel goed van pas ook!


Ik dronk biertjes op het strand van Barcelona


Ik at ook een ijsje in Barcelona


De sacrada Familia is overigens nog niet af!

Hoe was september voor jou?

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Anderen lezen:

Begin een capsule wardrobe
Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
Suppen in de winter
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
De mooiste plekken om te suppen in Nederland

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?1 Reactie

Laat een reactie achter