November maandoverzicht

door | dec 15, 2017 | Persoonlijk | 0 Reacties

November Maandoverzicht 2017
Toen ik eind Oktober thuis kwam, was ik er nog niet helemaal klaar voor om weer thuis te zijn. Ik besloot een reisje te boeken en wel meteen in de eerste week van november. Ik vertrok begin november naar Portugal en had daar een fantastische tijd. Het was een voorbode voor hoe de rest van de maand zou zijn. Fijne mensen om me heen en mooie plekken. Kijk je mee naar mijn november maandoverzicht?

November


De avond dat ik in Faro aankwam regende het heel hard. Toen ik van het busstation naar het hostel liep, kwam ik Faro tegen. Dat moest ik toch even vastleggen. Ik was van plan om meteen in het hostel te gaan slapen zodat ik de volgende ochtend vroeg de hort op zou kunnen gaan. Bij het inchecken kwam ik een groep mensen tegen en gingen we nog een avond stappen. Er was meteen een fijne groep ontstaan, met een huurauto. Hierdoor konden we de hele Algarve bekijken.


We begonnen bij Benagil


Daar konden we ook nog even zwemmen. Zwemmen in november, hoe fijn kan het zijn!


Tijdens de lunch zagen we deze intense dubbele regenboog


Dit was de fantastische groep waarmee ik in Faro zat


Het voordeel van het reizen is dat je veel verschillende mensen tegen komt, waaronder een fotograaf die deze foto van me maakte.


Dit is het punt waarvan ze dachten dat het het einde van de wereld was, toen ze nog dachten dat de wereld plat was, daarom heet het ’the end of the world’


De reden hoezo ik terug wilde naar Sintra, was omdat ik foto’s van Quinta da Regaleira zag en daar niet geweest was de vorige keer. Het is zo een toffe plek. Zeker aan aanrader als je in Sintra bent.


Zo een fijne plek met zoveel kastelen


We gingen naar het meeste westerlijke punt van Portugal, Cabo da Roca. Dat was het laatste punt in Sintra wat we tijd voor hadden om te bezoeken. We moesten de volgende ochtend alweer vroeg met de bus naar Peniche. Peniche staat bekend als surfstad, vorig jaar was ik daar ookal geweest


We waren nog geen uur in Peniche en we stonden al op een surfboard. Het was de eerste keer voor mij op een board en ik vond het verdomd lastig.


De volgende dag wilde we eigenlijk naar Berlangas island, helaas waren de golven te hoog om het water op te gaan. We besloten een rondje langs het strand te lopen.


De golven waren echt insane hoog. We kregen een smsje van de eigenaren van het hostel dat we een leuke daytrip gingen doen.


We gingen naar Nazaré, een plek die bekend staat als de Big Wave Spot


De laatste avond in Peniche, dat moesten we vieren met Pizza.


Ik moest nog een foto maken van mijn rugzak, aangezien ik deze voor mijn verjaardag heb gekregen. Het strand tegenover ons hostel in Peniche leek me daar wel de beste plek voor.


Ik vloog terug vanaf Porto, ik had helaas niet heel veel tijd in de stad, maar genoeg om nog een rondje te lopen in de avond. Het blijft een fijne stad.


Er was ook nog een hele hoop nieuwe streetart sinds ik voor het laatst in Porto was.


Het was alweer tijd om terug naar huis te vliegen


We gingen met de Grasnapolsky crew een midweek naar de veluwe, om alles goed voor te bereiden. Zo heerlijk om weer rond te lopen op Kootwijk


Dit was het huis waar we in zaten.


We zagen ’s nachts nog een hele familie wilde zwijnen lopen.


Ik bezocht ook de bunker op Kootwijk, als je tijdens Grasnapolsky de kans hebt om naar binnen te gaan, doe dat!


een van mn reis vrienden kwam me opzoeken in Utrecht en we dronken biertjes bij Stael


Utrecht by night, zo fijn om terug te zijn


We gingen ook naar Glow


Ik was nog nooit naar glow geweest en had er veel verhalen over gehoord en foto’s van gezien. Wellicht had ik er daardoor meer van verwacht.


Ik ging met Linda naar Zurich om Dionysia op te zoeken!


Ik moest natuurlijk een beschavingontour maken in de bergen.


Dit was het eerste weekend van mijn nachtbus drie weekse. In December stonden er nog twee weekendtripjes op de planning.

Hoe was November voor jou?

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

3 IJslandse series op Netflix
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
Beste tips voor roze haar
Ik ga de Camino de Santiago lopen
15x gekke feitjes
The Miracle Morning

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. 2017 in reizen - […] Meteen de eerste avond ontmoette ik een leuke groep waar ik me bij aansloot. Naast dat het een fantastische…

Laat een reactie achter