Mijn jaaroverzicht van 2021

door | dec 29, 2021 | Persoonlijk | 0 Reacties

Mijn jaaroverzicht van 2021

2021 is nog steeds een gek jaar geweest, dat moest ook wel, aangezien het 2020 opvolgt. Toch voelde 2021 alsof ik eindelijk weer mijn leven terug had. Ik stapte in het vliegtuig naar Gran Canaria en bleef daar de laatste 4,5 maanden van het jaar. Dat is ook de plek waar ik tot mijn oren verliefd werd en waar ik in 2022 zal blijven. Kijk je mee naar mijn jaaroverzicht van 2021?

Nederland

De eerste 7 maanden van het jaar ben ik volledig in Nederland geweest. Het waren maanden vol regelmaat, verdieping en mooie uitjes. Ik heb veel tijd met mijn nichtjes doorgebracht, online seminars bezocht (UPW van Tony Robbins & de helweek van Meetings in de sun, beide 2 keer) en mooie sup- & wandeltochten gemaakt.

Een van mijn hoogtepunten van mijn tijd in Nederland, was wel de week dat ik in Zandvoort was. In die week deed ik de Helweek, maakte ik mijn Leven als Nomade cursus tot de engelse Freedom Course en nam ik de eerste engelse podcasts op.

2021 in Nederland

UPW

Ik wil Unleash The Power Within van Tony Robbins toch wel even apart noemen. In maart heb ik mee gedaan als deelnemer en in juni als crew member. Wat een toffe ervaring was dat. Ik weet dat de meningen over Tony Robbins erg verdeeld zijn, maar dit was toch wel één van de hoogtepunten van 2021. Het werken voor Tony Robbins is zeker een ervaring die ik wil gaan herhalen, zoals de plannen er nu uit zien, gaat dit in 2022 weer gebeuren. Als het weer mogelijk is, zou ik ook wel naar een in-person event willen.

Werk

In 2021 heb ik een aantal toffe projecten en cursussen mogen uitdenken en uitvoeren. Ik heb de Fun for Business challenge 2x gedaan (nu kan je hem nog gratis on demand doen.) en ik heb de Fiercely in Alignment cursus gemaakt. Het is de meest spirituele cursus die ik ook gemaakt heb. Deze cursus geeft je de tools om je verder te ontwikkelen en beter met je eigen energie te werken.

Podcast

In 2020 begon ik met de Fearless Adventure Podcast,zonder enig idee wat ik ermee wilde doen. In 2021 besloot ik om te stoppen met Nederlandstalige afleveringen, maar over te gaan naar Engelse afleveringen. Ook liet ik de onderwerpen en de vaste upload dag los.

These days gaat de podcast vooral over spiritueel leven en ondernemen als digital nomad. Ik weet niet wanneer er weer nieuwe afleveringen aankomen, die neem ik op als ik inspiratie voel.

Mocht je een idee hebben voor een onderwerp, neem danvooral contact met me op.

Gran Canaria

Sinds augustus ben ik ein-de-lijk terug op Gran Canaria. Ik wist al zo lang dat ik hier weer terug heen moest. Elke keer als ik uit het vliegtuig stap en de bus neem naar Las Palmas, dan voelt het als thuiskomen. De warme lucht en de palmbomen, dat is wat ik nodig heb.

In de eerste 6 weken had ik een vast appartement, daarna heb ik vooral van hot naar her gezworven. Vooral de maanden Oktober en November waren daardoor erg onrustig. Achteraf gezien snap ik helemaal waarom dit nodig was, anders was ik nooit in Tasarte geweest en had ik nooit de liefde ontmoet. Toch had een iets stabielere woonsituatie wel meer rust gebracht. Gelukkig lijkt het erop dat in 2022 alles met mijn woonsituatie wat rustiger is.

Mijn tijd op Gran Canaria

Yoga

Iets wat ik totaal niet aan zag komen, was dat ik in 2021 ben begonnen met yoga. Tijdens mijn vlucht naar Las Palmas luisterde ik naar het boek To Love and Let go van Rachel Brathen. Dat boek las ik al eerder, toen ik op Gran Canaria was. Dat boek heeft me de vorige keer zo geraakt en heeft een speciaal plekje in mijn hart. Het voelde dan niet meer dan logisch om dat boek te luisteren tijdens mijn vlucht. Dit keer kwamen er andere dingen binnen dan de vorige keer. Namelijk dat ik een retreat wilde doen. Toevallig had ik die week daarvoor een yoga retreat gezien, op Gran Canaria. Diezelfde avond melde ik me aan en 3 weken later was het tijd. Ik ontmoette een aantal awesome vrouwen en had een fantastische tijd. Sindsdien ga ik meermaal per week naar yoga les toe en verrijkt het mijn leven echt. Dat mocht dan ook niet in mijn jaaroverzicht van 2021 ontbreken.

Liefde

Eigenlijk praat ik hier bijna nooit over en al helemaal niet openbaar. In 2021 heb ik een nieuwe liefde gevonden. Totaal verwacht en ongepland. Laten we wel wezen, als ik iets te kiezen had, was ik niet voor een vakantieganger op Gran Canaria gegaan, maar wellicht voor een digital nomad. Ik heb nu dus een lange afstandsrelatie, wat ook wel weer mooie avonturen zal gaan opleveren. Verwachting is dus dat ik 2022 niet alleen in Nederland en Gran Canaria zal spenderen. De eerste treintickets naar Kopenhagen zijn al geboekt.

Favorieten

Beste Film gezien in 2021: The Secret: Dare to Dream (2020)

Meest verslavende Serie: The sandhamn murders

Favoriete Artiest: Suzan & Freek

Liedje van 2021: Julianne – Old school & Kovic – All Night All My Life

Favoriete Boek: The pilgrimage – Paulo Coelho

Meest gedenkwaardige trip: Tasarte

Favoriete podcast: # 50 The art of Letting Go

Populairste podcast# 41 Human Design met Hiske

Beste Aankoop van 2021: mijn portable smoothiemaker.

Beste routine: mediteren in de ochtend.

Stomste moment van 2021: afscheid nemen van mijn nieuwe liefde op het vliegveld.

Meest wijze les geleerd: Alles gebeurd met een reden, alleen zie jij dat soms nog niet.

Leukste ontdekking: schilderstape. Ik heb de behoefte om visuele to do lijstjes te maken en dat gaat heel goed met schildertape op de vloer.

Voorspelling 2022

Mijn woord voor 2022 is puur.

2021 iis voor mij echt de aanloop geweest naar nog meer verbinding en puurheid. In het komende jaar ga ik mijzelf nog meer spiritueel verdiepen. Thema’s die naar voren zullen komen zijn liefde, intensiteit en groei. Ik kijk er naar uit om mijn maanden in Las Palmas, Nederland, Copenhagen en Zweden door te gaan brengen.

Meer jaaroverzichten? Lees ook mijn Best of 201420152016201720182019 en 2020.

Hoe is jouw jaar geweest? Blik jij altijd terug op je jaar? Heb jij een jaaroverzicht van 2021 gemaakt? Laat het weten in de reacties!

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Anderen lezen:

Wat heb je nodig om te beginnen met suppen?
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
Suppen in de winter
De mooiste plekken om te suppen in Nederland
De Beste tips om te Ontspullen
Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?0 reacties

Laat een reactie achter