Mei maandoverzicht

door | mei 31, 2016 | Persoonlijk | 10 reacties

mei maandoverzicht
Wat een heerlijke maand was Mei toch. Een maand waarin ik een heleboel verschillende dingen heb gedaan. Ik ging lunchen met mijn beste vriendinnetje, ik werkte bij Bevrijdingsfestival Utrecht, ik ging naar de Efteling en naar Londen en met een aantal vrijwilligers van festival deBeschaving hadden we een fijne park middag. Allemaal fijne dingen! Kijk je mee hoe deze maand er in foto’s uit zag?


Deze maand begon met een weekend wat ik eigenlijk vrij had gehouden in mijn agenda. Maar op de vrijdag was opeens het weekend alweer helemaal volgepland. Mijn ouders gingen een weekendje weg en ik had aangeboden om op het huis te passen. Hierdoor moest ik opeens voor zowel Tibbe als de kippen zorgen. Vervolgens was daar opeens het spontane plan om oma te gaan bezoeken en bij mijn beste vriendinnetje in Nijmegen de gaan brunchen. Een heerlijk weekend met een fijne zonnige thuisbasis.

http://i6.photobucket.com/albums/y229/18juli/2016/05/mei_kantoor_zpswvomxalg.jpg
Deze maand zal alleen maar uit leuke uitjes bestaan, daarom begin ik maar even met het aantonen dat ik ook daadwerkelijk gewerkt heb. Wel lekker in het zonnetje op het terras, dat dan weer wel. Het begon ook met het maken van tshirts, wat je ookal in het weekoverzicht hebt kunnen lezen.

Het was werkelijk een feestje om weer te mogen buitenspelen bij het Bevrijdingsfestival Utrecht. Ik heb eigenlijk geen enkele band zien spelen. Ik had dat weekend erop 2 concerten, dus mijn muziek-need was alsnog fulfilled. Ik zag de Dandy Warhols & Vanessa Carlton spelen. Ik heb van beide concerten geen foto’s gemaakt. Omdat ik het offline wilde beleven. Dat is een onderwerp waar we nu met deBeschaving ook erg mee bezig zijn!

Tibbe was deze maand erg aanwezig in mijn foto’s. Hoe vaker ik bij mijn ouders op bezoek ben, hoe liever Tibbe mij toch gaat vinden. Ik mocht zelfs een keer niet weg. Hij bleef maar voor mijn wiel liggen/lopen.


We gingen naar de Efteling, wat een heerlijke dag was dat! Het was het laatste weekend van de meivakantie. Ik had het iets drukker verwacht, maar het viel echt enorm mee met de drukte. Het was de eerste koude dag sinds het warme weer, daardoor viel het met de drukte gelukkig mee.


De favoriet was toch wel de Baron 1898, we waren daar in november ook al in geweest maar dit keer zaten we ook vooraan! Geweldig! Volgens mij zijn we er uiteindelijk 3 keer in gegaan!


Ik was weer bij mijn ouders. In deze week was er een beetje een dierenthema. Tibbe komt zelfs meer in dit maandoverzicht voorbij dan Daan. Dat is ook aan Daan te merken, ze begint een beetje jaloers en extreem knuffelig te worden. Dan zal ik Daan maar weer wat vaker in mijn weekoverzicht meenemen!


Het was tijd om naar Londen te gaan. Samen met mijn zusje hadden we een tijd geleden een massage geboekt bij de Lush Spa. Ik had de Synaesthesia geboekt. Elke Synaesthesia treatment is weer anders. Je kiest een woord en daarop wordt je hele treatment gebasseerd. Ik koos het woord Relax en ik kan je zeggen, ik was al tijden niet zó relaxed geweest. Voor iedereen een aanrader. De Lush Spa zit helaas niet in Nederland, maar wel op verschillende plaatsen zoals: Londen, Parijs, Liverpool of Edinburgh.

Ons weekendje Londen bestond voornamelijk uit het bezoeken van de Lush. Ik was nooit zo’n lush fan, maar mijn zusje werkt er en sindsdien ben ik al iets enthousiaster. Na dit weekend ben ook ik helemaal fan. Deze foto’s waren gemaakt in de parfum gallery. Hierin worden de verhalen van de parfum uitgebeeld. Zeker een aanrader om even naar binnen te gaan!.


Anna maakte mij op en daardoor kocht ik verschillende producten. Sinds ik thuis ben uit Londen heb ik opeens elke dag mascara op! Het moet niet gekker worden!

We bezochten ook de Lush parfum winkel, Gorilla. Alle parfum was voor mij iets teveel, maar mijn zusje heeft er van genoten!


Het viel nog niet op dat we ook daadwerkelijk in Londen waren, dus ook nog even bewijs daarvan. Ik ga vaker op de foto in mijn Beschaving hoodie. De toeristische punten van Londen konden dus ook niet ontbreken in die serie!

De maand sloot af met een heerlijk weekendje waarbij het veel beter weer was, dan eigenlijk voorspeld was. We zijn met een aantal vrijwilligers van deBeschaving in het park gaan chillen. Het was een gezellige middag met spelletjes, regen en zon! Binnenkort weer! Ik had de selfiestick meegenomen van werk, waardoor we deze geniale foto’s konden maken.

 

Mijn maand mei was geweldig. Ik heb zoveel leuke dingen gedaan, dat ik bijna niet kan wachten tot wat de maand juni voor me in petto heeft. Hebben jullie ook een fijne maand gehad?

Wat was jou hoogtepunt van deze maand?

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Podcast

Fearless Adventure Podcast

Koffie drinken?

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Anderen lezen:

6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
3 IJslandse series op Netflix
Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
Begin een capsule wardrobe
Het verhaal van een vleesboom
Support your locals in Utrecht

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Bezoek mijn andere blog

Geld Verdienen met Pinnen

Other Language?10 Reacties

 1. Djuli

  Een Lush Spa?!?! Daar moet ik heen!

  Antwoord
  • Veerlez

   Ja serieus! Moet je doen! Op Youtube staan ook allerlei filmpjes waarin de verschillende behandelingen worden uitgelegd! Sowieso een aanrader!

   Antwoord
 2. ciselering

  Aww Tibbe <3
  En was je nou in Nijmegen of lijkt dat nou zo? Ik zie alleen een klein fotootje 😮
  Ah die Lush Spa klinkt heerlijk!

  Antwoord
  • Veerlez

   Ja ik was in Nijmegen, mijn beste vriendinnetje woont daar! 🙂

   Antwoord
  • Veerlez

   Ja gek! Heb je via een bepaald account gereageerd dan?

   Antwoord
  • Veerlez

   Het was een heerlijke maand! En ik kan niet wachten tot ik weer een keer naar Londen ga <3

   Antwoord
 3. Sanne

  Yaaay, wat een fijn berichtje! Wat leuk dat je naar de Efteling bent geweest, I wanna go too haha.
  Fijn dat mei zo fijn was! Hoe is je juni?
  Liefs

  Antwoord
  • Veerlez

   Dankjewel voor je lieve berichtje <3 Mei was heel fijn en gelukkig is juni tot nu toe ook al net zo fijn! Hoe is jou maand tot nu toe? 🙂

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Weekoverzicht #6: Roze haar, een camper en een selfiestick - […] dingen regelen achter mijn laptop. Ik wilde nog even wat laatste wijzigingen doorvoeren aan het maandoverzicht van mei. Vervolgens ging ik…

Laat een reactie achter