Mei maandoverzicht

door | jun 9, 2017 | Persoonlijk | 0 Reacties

Deze maand begon ik in het ouderlijk huis waar ik net een weekje had opgepast. Ik was lekker tot rust gekomen en had veel leuke dingen gedaan, zoals de tulpentocht. Vanuit het ouderlijk huis ging ik werken voor Bevrijdingsfestival, ging ik op vakantie naar Bulgarije en werkte ik aan BuitenLand festival. Het was een heerlijke maand vol leuke mensen. Kijk je mee naar mijn mei maandoverzicht?


Ik had net een aantal dagen op het huis van mijn ouders gepast, dus Daan was blij dat ik weer thuis was. Als ze me een aantal dagen heeft gemist, dan wijkt ze niet van mijn zijde. Zo was dat nu dus ook het geval.


Ik hielp mee aan het Bevrijdingsfestival in Utrecht. Ik was verantwoordelijk voor het kinderfestival.


Het kinderfestival was op het terrein van de kinderboerderij in Park Transwijk, daardoor waren deze lieve beestjes mijn collega’s voor een paar dagen.


Er waren ook een heleboel lammetjes ๐Ÿ™‚


Tijdens het festival waren er verschillende workshops, waaronder deze Breakdance workshop


Er waren best een aantal vrijwilligers van deBeschaving aan het werk achter de bar, dus toen we allemaal klaar waren, was het tijd om te dansen en biertjes te drinken.


De konijnen van mijn zusje kwamen weer logeren, Daan vond het niet eens meer zo eng.


Ik ging naar de workshop van Paulien van Eerdenburg, wat een erg gezellige avond was met een aantal leuke meiden.


Als je dit soort plekjes tegenkomt, dan smelt je hart toch een beetje? Ik begin Amsterdam echt met de dag leuker te vinden.


En toen zat ik alweer in het vliegtuig naar Sofia


Sofia was een heerlijke stad, de free walking tour was een fijne manier om in korte tijd de stad te leren kennen en ook wat leuke mensen te leren kennen.


Ik dronk bulgaarse biertjes, waarvan ik de naam niet kan onthouden, dus ik maakte er een foto van. Het toevoegen in de Untapped app is best lastig.


Na een pubcrawl en lange busreis was ik aangekomen in Veliko Tarnovo, de plek waar ik mijn hart ben verloren. Wat een fantastische plek is dat. Mijn eerste dag daar, heb ik vooral chillend op het terras doorgebracht.


In de avond was het toch maar tijd om even een rondje door de stad te wandelen, er was onduidelijkheid over of de Light And Sound show zou zijn, ik wilde hem sowieso zien, dus ik ging voor de zekerheid maar even de stad in.


En ja hoor, de show was er die avond. Gelukkig maar, want de avond erna kwam het met bakken uit de lucht.


Met dit leuke groepje heb ik lekker een hele ochtend rondgelopen op het fort. Een heerlijke ochtend op ons eigen tempo rondlopen en heerlijk zitten kletsen over onze reisavonturen en levens.


Er werd voorspeld dat ik verliefd zou worden op Veliko Tarnovo en dat gebeurde ook. Wat een heerlijke plek is dat zeg. Ik geloof niet dat ik ooit met zo een big smile heb rondgelopen. Dit was dan ook het moment dat ik besloot om sowieso terug te gaan naar Bulgarije. Ik moet Veliko Tarnovo nog een keer voor langere tijd bezoeken. Er is nog zoveel te zien.


Er was een verlaten hotel in de binnenstad, waar je gewoon naar binnenkon. Ik ben daar dan ook overdag in mijn eentje heen geweest en later op de avond nog met 2 anderen. Helaas werden we toen door security alsnog eruit gegooid.


Toen ik weer thuis was, ging ik natuurlijk ook weer snel naar mijn ouders. Tibbe was blij me zo snel weer te zien.


In de laatste week dat het mogelijk was, ging ik naar de expositie van Ruud de Wild. Wat kan die man schilderen zeg. Er zit zoveel emotie in het werk, zoveel kleur en gelaagdheid. Ik vind het geweldig. Het motiveerde meteen mij weer tot schilderen.


Ik ging naar het optreden van Vergangenheit en Space Ants, wat een heerlijke avond.


Omdat ik weer aardig wat reisplannen heb ontwikkeld, is het ook weer tijd om te gaan sparen. Ik heb de afgelopen maand daardoor wat uitzendwerk gedaan, daarvoor moest ik een aantal keer werken op station Eindhoven.


Het mooie weer kwam weer en daarmee ook het gevoel om te willen roadtrippen. Ik ging met mijn vader op bezoek bij oma en dat deden we in de camper. Op de terug weg heb ik een stukje gereden. Dat was voor het eerst in 100 jaar dat ik weer in een schakelbak reed. Het is dan ook het idee dat ik over een maand van die rijangst af ben en ook met de camper door Italiรซ ga rijden.


Het was een nogal last minute plan om te gaan vrijwilligen bij Central Park Festival. Een heerlijke, extreem zonnige dag met fantastische optredens van onder ander Handsome Poets en Kensington.

Veerlez ultimate favorites

Thomas Rhett – Die a Happy Man


Dit heerlijke country nummer staat al maanden in mijn country lijst, ik kan hier zo van genieten! Hij blijft lekker in mijn hoofd zitten, dus het werd tijd om hem eens in mijn favorites te plaatsen.

AHI – Ol’ Sweet Day


Een heerlijk lief liedje, wat heeft AHI een ontzettend fijne stem. Dit zou volgens mij wel eens de volgende Passenger kunnen worden.

One Alive / Lady Gaga- Million Reasons

Ik weet dat dit nummer eigenlijk van Lady Gaga is, maar ik vind de stem van One Alive net wat fijner. Helaas is er geen clip van te vinden op YT, dus luister hem op spotify! Dit is zo een fijn nummer, het raakt me elke keer weer.

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Podcast

Fearless Adventure Podcast

Koffie drinken?

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Anderen lezen:

Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
Habit Tracker + printable
Geld verdienen met Pinterest
6 manieren om nu geld te verdienen
Beste tips voor roze haar
Hoe kan je online spelletjes spelen?

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Eigen manier van reizen - […] mijn eerste รฉchte solo trip in mei 2017, had ik mijn hostels van te voren al vastgelegd. Hierdoor stond…

Laat een reactie achter