Maart maandoverzicht

door | mrt 30, 2016 | Persoonlijk | 16 reacties

maart_maandoverzicht
Maart was een drukke maand, waarin ik weer een beetje moest wennen aan het werkende leven. Maar het was ook een maand waarin ik zeker een aantal leuke dingen deed, naast al dat gewerk. Ik ging naar Amsterdam, ik bezoek leuke plekken in mijn eigen hometown Utrecht en knuffelde met een heleboel dieren. Ik zag een aantal vriendinnen die ik al een tijdje niet gezien had en ik stond zelfs in de keuken! Kijk je mee naar mijn maart maandoverzicht?

Dat ik veel werkte zie je wel aan de volgende foto’s. Ik ben aanwezig bij deBeschaving, ik ben nog nooit zo vaak op het Domplein geweest en zou mijzelf nooit vrijwilliger in het wit vertonen.

Ik vond het leuk om een kleine aankondiging te doen in onze facebookgroep. Daarom gaf ik mijzelf een persoonlijke festival poster. Ik vond het wel een leuk idee. Wat jullie?

Ik kreeg deze maand ook mijn werkkleding. Tegenwoordig kan je mij zien lopen in een polo of zelfs in een witte blouse. Ik had niet verwacht dat ik ooit in een nette/gestreken blouse zal lopen of in iets wits. Dit is zo ongeveer het enige witte kledingstuk in mijn kast, op een verdwaald wit shirt na dan.


Ik maakte een heleboel domme foto’s. Flauw grapje. Een heleboel foto’s van de domtoren natuurlijk. Ik ben niet eerder zo vaak op het Domplein geweest in een maand. Ik ben er ook best vaak geweest terwijl ik niet hoefde te werken. Wat werk toch wel niet allemaal met je doet.


Ik was 2 dagen in Amsterdam omdat ik naar het concert van Sam Hunt ging én assisteerde bij de training voor nieuwe vrijwilligers bij Praten over Verlies. Maar dit hebben jullie natuurlijk al kunnen lezen in het weekoverzicht.


Ik knuffelde deze maand met een heleboel dieren. Natuurlijk knuffel ik elke dag met mijn eigen Daan, maar deze maand heb ik ook Tibbe, de kat van mijn ouders, vrij vaak gezien. Tibbe was ook erg blij om mij te zien, zo blij zelfs dat hij soms op een onzedelijke manier op mijn arm wilde zitten. – geen commentaar- Ook de konijnen van mijn zusje heb ik deze maand een aantal keer gezien. Ze begonnen me al bijna te herkennen.


Ik bezocht 2 keer de Aardbeistraat in Utrecht om te genieten van alle graffiti op de sloopwoningen. Helaas stonden er de tweede keer al hekken omheen en was niet alles meer te zien. De creepy sfeer van leegte en verval hing er nog steeds, gelukkig werd dat wel opgevrolijkt met de mooie kunstwerken.


Ik maakte deze maand zowel quiche als taart, dus ik kan weer wat afstrepen van mijn 31 dingen lijstje. Ik geloof dat ik nog wel wat moet werken aan mijn vormgeving. Want dit ziet er natuurlijk allebei niet uit. Vooral de taart was overheerlijk, ik pak er meteen nog een stukje van. Suuz, dat gaan we snel weer doen! 🙂


Ondertussen zit ik alweer 6 weken in mijn nieuwe huisje. De inrichting begint nu eindelijk een beetje vorm te krijgen. Ik had alles precies hetzelfde ingericht zoals mijn zusje het had staan, dat leek de meest logische inrichting. Ik begon me toch een beetje te storen aan dat ik nooit op mijn bank zat of dat dat kastje precies in mijn zichtveld stond. De bank heb ik verschoven en dat kastje, wat ik eigenlijk zo lelijk vond, heb ik een nieuw kleurtje gegeven. Al met al begin mijn huis steeds mooier te worden. Bijna mooi genoeg voor een roomtour.


Mijn favoriete foto’s van mijzelf deze maand: selfies en cocktails. Om één of andere reden is die combinatie er overigens wel vaker. Altijd als ik cocktails ga drinken, dan neem ik selfies terwijl ik heel zielig kijk. Een vreemde traditie is dat eigenlijk geworden. Toen ik afgelopen weekend weer die vreemde selfie probeerde te maken, toen werd er meteen aangeboden om ook een normale foto van me te maken. Vooruit dan maar!

Verder vermaak ik me ook wel eens met snapchat filters, mocht je me willen volgen, ook op snapchat heet ik veerlez.


Ik maakte laatst al een lijstje met dingen die ik in Utrecht wilde doen. Dat moet ik dan natuurlijk ook meteen in praktijk brengen. Ik ben deze maand dus op een mooie zonnige dag naar de Oude Hortus gegaan. Zeker een aanrader als je toch een keer in Utrecht bent. Het kost maar 2.50 en is zelfs gratis als je een museumjaarkaart hebt of studeert. Zeker langs gaan!

 

De focus van deze maand lag op weer werken en daarin ook de balans met mijn vrije tijd behouden. Ik werd 2 keer gemasseerd en viel de tweede keer als een blok in slaap. Ik werd geïnterviewd over mijn online aanwezigheid voor het project van een vriend en werd meermaals bevraagd over wat het beroep vrijwilligerscoördinator nou precies is.

Deze maand had ik voor het eerst een winactie op mijn blog, vandaag is de laatste dag, dus je kan nog net meedoen! Mijn eigen favoriete blogpost was deze maand de habit tracker. Ik gebruik deze tool nu alweer een tijdje en blijf er enorm fan van. Het lijkt me leuk als jullie deze tool ook zijn gaan gebruiken. Ik vond het een heerlijke maand en ik kijk uit naar de volgende!

Wat was het leukste wat jij deze maand hebt gedaan?

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Suppoort

Suppoort Veerle

Koffie drinken?

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Anderen lezen:

6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
3 IJslandse series op Netflix
Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
De Beste tips om te Ontspullen
Geld verdienen met Pinterest

Bezoek mijn andere blog

Geld Verdienen met Pinnen

Op dit moment lees ik

Other Language?16 Reacties

 1. Melle

  Yay zo leuk! Vooral de categorie dieren knuffelen spreekt me erg aan 🙂 En hoe taarten eruit zien is details. Als ze heerlijk zijn zul je niemand horen klagen 🙂

  Antwoord
  • Veerlez

   Ik ben ook zo blij dat al deze dieren gewoon altijd binnen handbereik zijn, altijd knuffelen.
   & dit was de eerste keer in ongeveer 20 jaar dat ik een taart bakte en het was nog een moeilijke ook. Ik vind hem dus niet eens zo slecht eruit zien! Maar goed, ik ga werken aan mijn skills! 🙂

   Antwoord
 2. Kiki

  Ah fijn maandoverzicht :), je ziet er happy uit!

  Antwoord
  • Veerlez

   Dankje! 🙂 Het was ook een heerlijke maand! 🙂 Druk maar fijn!

   Antwoord
  • Veerlez

   Het was ook weer een fijne maand 🙂

   Antwoord
 3. Ilse

  Die pug graffiti!! <3

  Antwoord
  • Veerlez

   Jaaa, die is geweldig he? Ik wil hem eigenlijk uitprinten en inlijsten, zo mooi!

   Antwoord
 4. Daphne

  Ahhh, die graffiti, hoe leuk! Bijna zonde dat de huizen gesloopt worden. En nu heb ik zin in taart en quiche, verdorie haha.

  Antwoord
  • Veerlez

   Ja het is echt heel erg zonde, er zitten zoveel mooie kunstwerken tussen. Maar de huizen zelf waren natuurlijk in nogal slechte staat, dus wat dat betreft snap ik het wel 🙂
   & gewoon zorgen dat je snel taart of quiche kan eten 🙂

   Antwoord
 5. Karlijn

  Ik houd van maandoverzichten 🙂 Zo leuk om te lezen! Het ziet eruit als een fijne maand. X

  Antwoord
  • Veerlez

   Ik geniet er ook elke maand van om het te maken! Ik kijk nu al uit naar het samenstellen van mijn jaaroverzicht, dat gaat ook zo veel makkelijker nu door alle maandoverzichten! yeah!

   Antwoord
 6. Dina

  Ooh super leuk zeg. Ik zag vandaag toevallig nog wat over De Beschaving, ziet er leuk uit. 😀

  Antwoord
  • Veerlez

   Wat leuk! Wat zag je dan? 🙂 CJP magazine denk ik, of niet? 🙂

   Antwoord
 7. Mariska

  Zoo lief en schattig al die dieren! En mooi, de domtoren 😀

  Antwoord
  • Veerlez

   Ik prijs mezelf gelukkig met alle lieve dieren om mij heen en dat ik tegenwoordig bij de Domtoren werk, heerlijk! 🙂

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Veerlez 31 dingen lijst - update 2 - […] ook al in mijn maart maandoverzicht was te zien, heb ik in maart een quiche gebakken. Sterker nog, ik…
 2. 31 things before i turned 31 - […] quiche maken Zoals ook al in mijn maart maandoverzicht was te zien, heb ik in maart een quiche gebakken.…

Laat een reactie achter