Maart maandoverzicht

door | mrt 30, 2017 | Persoonlijk | 0 Reacties

Wat was maart een fijne maand! Ik heb mooie plekken bezocht, veel pizza gegeten en ben bewust bezig geweest. Deze maand was als een leeg blad wat ik opnieuw kon invullen. Een fijne maand vol goed gezelschap en fijne lessen. Ik heb een weekje op het ouderlijk huis gepast en was weer even heerlijk zen. Ik ging op srprs.me tripje en genoot van een korte stedentrip. Heerlijk! Kijk je mee naar mijn maart maandoverzicht?


Voor een sollicitatie ging ik naar Harlingen. Zenuwpees dat ik ben, had ik rekening gehouden met een aantal vertragingen, waardoor ik opeens heel veel tijd had toen ik eenmaal in Leeuwarden was. Ik besloot daarom even langs het museum te gaan.


Dat museum had zoveel kleur en lampjes, ik genoot ervan! Ik wil zeker vaker naar het Fries Museum!


Het weer begon iets zachter te worden en dat vond ik genoeg reden om een vrije middag lekker te gaan cruisen. Ik ben richting Maarssen gereden, ik wist niet dat er zoveel moois verscholen lag en zo dicht bij de stad. Ik wil daar vaker gaan fietsen! Ik moest zo hard gniffelen toen ik het bordje ‘in ‘t gras’ tegen kwam!

De Tienhovense Plassen, hoe mooi is het daar!


Ik genoot echt van het fietsen!


‘s Avonds was het tijd voor pizza. Ik ging met Silvano naar de film en daarna moesten we nog eten. En wat eten was dan, juist, pizza!


De eerste fijne lente dag, gingen mijn zusje en ik even een rondje lopen. We kwamen dit mooie bloemenveld tegen, dat schreeuwt toch foto?

 


Sinds mijn zusje boven mij woont, kan ik zovaak met de konijnen knuffelen!


Ik moet eerlijk toegeven, deze foto was fake. De pizzadozen van de afgelopen dagen lagen er nog en ik kon het niet laten om daarmee op de foto te gaan.


Zoals bij elke verkiezing, was ik weer een stembureaulid. Zonder dat mijn medestembureauleden mij kennen, kwam het idee om pizza te bestellen..


Ik ging een weekje op het huis van mijn ouders passen, Tibbe was erg blij dat ik er was. Zie hem eens mooi doen!

Het was zo genieten om elke ochtend wakker te worden op zolder, onder het dakraam. Soms met regendruppels, maar vaker met zon. Ik was elke ochtend blij om wakker te worden, omdat ik elke ochtend filmpjes kon maken van de kippen.


Ik was uitgenodigd om bij het YouTube lanceringsfeestje van Deisy te zijn. Wat was het een heerlijke avond vol inspiratie. Dit is echt dé avond geweest dat ik mijn blanco blaadje weer ben gaan invullen en aan de slag ben gegaan met alles wat ik wil gaan doen in de komende tijd!


Wat stiekem ook heel erg leuk was aan dat ik in mijn ouders huis zat, was dat ik mijn moeders elektrische fiets kon gebruiken! Wat is dat leuk en fijn. Je gaat zo snel, je cruist overal tussendoor zonder dat het je energie kost! Ik wil vaker gaan fietsen op die fiets.

Er kwamen vrienden over om een spelletje te spelen. Gezellig bij mijn ouders thuis aan de grote (spelletjes!) tafel. Weer twee hele leuke nieuwe spellen gespeeld. Ik wil zoveel meer spelletjes gaan spelen dit jaar! Dus mocht je een keer een spelletje willen komen spelen in Utrecht, let me know!

Tibbe ziet mij normaal als speelobject, maar na een week eten geven, begint hij mij ook te knuffelen. Of naja, hij laat de knuffelmomentjes iets meer toe.


Maar écht van harte, nee dat is het niet.


Het mooie weer begon en daar was dan ook mijn wandel afspraak met Marlou. We gingen naar Vliegbasis Soesterberg, waar je mooi over de landingsbaan kon lopen. Of zou moeten kunnen lopen. Áls het geen broedseizoen is. En laat dat broedseizoen nou net een week geleden zijn ingegaan. Wij konden dus alleen maar kijken naar de landingsbaan. Maar hoe tof dat je gewoon op een landingsbaan zou kunnen lopen. We gaan dus zeker nog een keer  terug wanneer de baan wel toegankelijk is!

We liepen alsnog rond over de vliegbasis en daar kwamen we dit gezichtje tegen. Dat moest ik even vastleggen. Ik word er zo vrolijk van wanneer ik zulke gezichtjes tegen kom.


De laatste avond was Tibbe opeens heel knuffelig, alsof hij wist dat ik de komende tijd niet zou langs komen.


Het was tijd voor mijn srprs.me tripje met Linda! Waar we heen gingen? Krakow!


Wat is Krakow een leuke stad! We hebben heerlijk rondgelopen en een toffe street art tour gedaan! Krakow is zeker een stad waar ik nog wel eens naar terug zou willen, alleen al om Auschwitz te bezoeken. Maar ook om een keer te gaan stappen en nog meer van de stad te zien!


We hadden door de korte duur van onze trip niet heel veel tijd om dingen te doen. Vooral omdat we door de verrassing natuurlijk niet alle voorkennis hadden om een goede planning te maken. We hebben heerlijk rondgelopen, terwijl ein-de-lijk het zonnetje scheen, bij het kasteel Wawel. Mooie omgeving toch?


We waren de hele vakantie aan het vastleggen voor de vlog, deze foto maakte ik per ongeluk omdat de camera nog op selfiestand stond in plaats van de foto stand. Toch leuk!

Veerlez ultimate Playlist

Deze maand alleen maar aanstekelijke nummers, die helaas (tot nu toe) geen hits zijn geworden. Er zijn alleen maar audio/lyric video’s van te vinden.

Miss Montreal – Nothing left to say


Op mijn telefoon luister ik vaak naar de Daily Mix playlists. Deze lijsten zijn op bepaalde categorieën in te delen, Pop, Country, Nederlands en Singer Songwriter. Ik zette laatst de Nederlandse lijst aan en wat een pareltjes zaten daar toch in. Nummers van de Common Linnets, Handsome Poets, Racoon en Miss Montreal. Dit nummer kende ik nog niet, maar het is zo aanstekelijk.

Ed Sheeran – Galway Girl


Dat nieuwe album van Ed Sheeran is natuurlijk om je vingers bij af te likken, alleen maar fijne nummers! Dit nummer is zo aanstekelijk fijn, dat ik het iets te vaak aanzet!

Uncle Kracker – Endlessly


Een nummer is perfect om toe te voegen aan de ultimate playlist, wanneer ik hem non-stop aan wil zetten. Of blijf neuriën. Een nummer wat wekenlang in je hoofd blijf zitten. Voor mij is dit nummer dat. Ik had hem al meerdere keren opgeslagen in mijn Spotify account, maar hij was nooit echt in een playlist beland, tot nu toe. Wat een fijn nummer!

 

Wat heb jij deze maand allemaal gedaan?

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Podcast

Fearless Adventure Podcast

Koffie drinken?

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Anderen lezen:

Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
Het verhaal van een vleesboom
Begin een capsule wardrobe
Geld verdienen met Pinterest
3 IJslandse series op Netflix

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Bezoek mijn andere blog

Geld Verdienen met Pinnen

Other Language?0 reacties

Laat een reactie achter