Maandoverzicht van Maart 2022

door | mrt 31, 2022 | Persoonlijk | 0 Reacties

Maandoverzicht van Maart 2022

In dit maandoverzicht van Maart 2022 zie je dat ik voor het eerst in twee jaar weer voor een festival werk, namelijk festival Grasnapolsky. Ook heb ik de gebruikelijke festivalgriep te pakken en werk ik weer voor Tony Robbins. De laatste week vertrok ik weer richting Gran Canaria, waar mijn vriend ook naar toe kwam.

Dit is de eerste maand dit jaar (en in lange tijd) die ik in Nederland begon. Aan het begin van de maand was ik bij mijn ouders thuis en alle laatste loodjes voor Grasnapolsky aan het voorbereiden. Dit zijn dan ook dagen waar ik nauwelijks foto s van gemaakt heb.

De maandag voor het festival, stond ik samen met 2 anderen alle spullen van ons kantoor in te laden. Bijna alle meubels die we op kantoor hebben, gebruiken we ook in de fabriek. Een groot deel staat in de artiestenbackstage, maar ook een deel in ons eigen productiekantoor.

Ook tijdens het festival zelf heb ik niet veel foto s gemaakt. Ik denk dat ik iets te druk ben geweest. Het was heerlijk om weer een festival te organiseren en terug te zijn in mijn oude rol. Terwijl ik daar liep, wist ik al, volgend jaar weer! Wat is het toch genieten. Eerlijk, dit jaar was erg zwaar, doordat ik pas zo kort van te voren bij het festival terug kwam én omdat ik we nog niet zo lang wisten met welk maatregelenpakket we zouden moeten gaan werken. Maar hoe tof was het, het eerste meerdaagse festival na corona. En hoe bijzonder dat het precies hetzelfde festival was als de laatste. Ook die editie heb ik gewerkt op Grasnapolsky, zie hier het weekoverzicht van Grasnapolsky 2020.

We hadden tijdens deze festivaleditie zoveel fijne momenten met het team. Hier links zie je een deel van het proostmoment dat we hadden. Wat een team en wat een festival.

Na het daadwerkelijke evenement moet alles weer worden afgebroken. Ik was op maandag eind van de middag weer vertrokken en ben uiteindelijk gaan helpen met het uitladen van de laatste bakwagen op dinsdagavond. Ik had een dagje rust gehad en kon daardoor wel fris helpen met afbouwen.

Na het festival begon bij mij de heuze griep. Het was veel testen en twijfelen of het niet toch corona was, aangezien ik toch wel een aantal besmette mensen in mijn omgeving kende. Bij mij bleek het echt een hardnekkige griep te zijn. Die helaas niet heel goed gepland was, aangezien ik voor Tony Robbins aan het werk was. Ik werkte voor het Unleash Your Power Within virtual event, wat ook wel UPW genoemd wordt.

Je kunt hieronder naar mijn eerdere ervaring luisteren van dat event in mijn podcast.

Wat je op bovenstaande foto ziet is dat tijdens de afbouw mijn werkschoenen het echt hebben opgegeven. De laatste dagliep ik met getapte schoenen rond. Na het festival konden ze de prullenbak in. Ik had toevallig al een nieuw paar in huis, dus die kan ik volgend jaar weer gebruiken.

Op de andere foto staat de kinderwagen van mijn nichtje, met daarin haar pop. Na alle festival en Tony drukte, kon ik weer mooi mee oppassen.

Werken voor Tony Robbins

Op deze foto zie je hoe ik weer een beetje energie had op de laatste dag van Tony Robbins UPW. Op de andere foto staat mijn laatste avond in Nederland. Toevallig precies gepland met de medewerkersborrel van Grasnapolsky. We hadden een fantastische borrel waarbij er traditiegetrouw pizza s besteld moesten worden. Daar moest ik natuurlijk even mee op de foto.

Terug naar Gran Canaria

De volgende ochtend vloog ik naar Gran Canaria, terug naar Las Palmas. Eenmaal daar merkte ik dat ik me niet helemaal thuis voelde in het appartement waar ik woonde, maar eigenlijk ook niet in de stad. Na alle festival drukte, had ik heel veel behoefde aan rust. Ik ging veel naar het strand, maar besloot ook om te gaan verhuizen. In mijn 7 maanden in Las Palmas had ik een hoop spullen verzameld, waaronder een grote stenenverzameling. Soms schrijf ik op stenen teksten om ze krachtiger te maken. In deze week ben ik de stenen weer terug gaan achterlaten in de natuur.

De laatste dagen van de maand kwam mijn vriend ook weer terug naar het eiland, wat heel fijn was. We hadden elkaar in november ontmoet op Gran Canaria en het was fijn om samen weer iets meer van het eiland te kunnen ontdekken. Al deden we dat vooral in april, dus dat kan je zien in het volgende maandoverzicht.

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
Begin een capsule wardrobe
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
Altijd je locatie delen
9 boeken voor een betere money mindset
Geld verdienen met Pinterest

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?



0 reacties

Laat een reactie achter