Maandoverzicht van juni 2022

door | jun 30, 2022 | Persoonlijk | 0 Reacties

Maandoverzicht van juni 2022

De maand Juni heb ik grotendeels in Zweden, bij mijn vriend, gespendeerd. We bezochten nationaal parken, liepen mooie hikes en gingen vooral vaak naar het strand. Vervolgens ging ik met de camper weer terug naar Nederland. Kijk je mee naar het maandoverzicht van juni?

Maandoverzicht van Juni

Stranddag in Zweden

In het begin van de maand kocht ik twee nieuwe shirts. Deze shirts zal je veel voorbij zien komen in dit maandoverzicht. Één van deze shirts popte op elke foto, waardoor mijn vriend een heleboel foto’s wilde maken. De blauwe lucht gecombineerd met het fel blauwe en roze shirt brengt de creativiteit van mijn vriend naar boven.

Thuiswerken

Thuiswerken in Zweden

Naast dat de maand uit een heleboel leuke uitjes bestaat, heb ik ook veel gewerkt. Hier foto’s van een regenachtige thuiswerk dag, waar mijn haar toevallig ook een keer heel goed zat.

Leuk uitje

In Zweden zijn een aantal treinsporen die niet meer gebruikt worden. Op een aantal van deze trajecten kan je nu met een fiets over het spoor rijden. Dat heet Dressincyckling. We waren hier naar de Dressincyckling in Genarp. Je kunt met twee personen op een fiets. Er zijn een aantal overgangen langs kleine wegetjes en er is één grote overgang waar je goed moet uitkijken.

Wandelen over Skåneleden 5

Wandeltocht langs de Zuidkust in Zweden

Elke keer als wij in de auto door de buurt reden, zag ik verschillende bordjes voor fietsroutes. Er loopt langs de zuidkust van Zweden een mooie fietsroute. Ik wilde deze route gaan lopen. Terwijl ik aan het lopen was, bleek er ook een wandelroute te zijn. Je hebt de Skåneleden lopen door Skåne. Een wandeltocht van meer dan 1000km verdeeld over verschillende etappes. Ik liep de SL5 en heb in totaal 15km gelopen.

Wandeltocht eindigt op het strand

Het was mijn doel om zoveel mogelijk langs het strand te lopen. De eerste keer dat ik bij het strand kwam, deed ik mijn schoenen uit en hield ik pauze met mijn voeten in het zand. Een rookie mistake, dat wist ik wel. Ik had nog teveel zand op mijn voeten, waardoor ik blaren liep toen ik mijn schoenen weer aan deed. Uiteindelijk kwam ik na 15km bij Kämpinge uit en vond ik dat wel een mooi strand om te stoppen.

Achteraf ben ik blij dat ik daar gestopt was, want mijn gezicht was iets te lang in de zon gebleven. Mijn vriend kwam met avondeten naar me toe gereden toen hij klaar was met werken. Zo aten we deze heerlijke bietensoep op het strand.

Eind van lange wandeldag

Deze foto’s zijn genomen na mijn wandeling. Je kan zien dat ik best moe was na de wandeling. De onverwachte warmte was me iets teveel. Tegen de tijd dat mijn vriend op het strand was, had ik het alweer wat koud. Ik was blij dat hij mijn joggingsbroek meenam.

Pizza eten in Zweden

Wanneer mijn vriend volledig vrije dagen had, gingen we op avontuur. Dit weekend waren we naar de ZuidWest kust gegaan. Na een heerlijke dag met mooie highlights, kwamen we bij een pizza tent waar we genoten van heerlijke pizza’s. Daar moest ik natuurlijk een foto maken. #veerpizza.

Enige kat in Zweden

Onderdeel van de Zuidwest trip die we maakte, was de linkerfoto. Gemaakt bij Ales stenar. Het voelde een beetje als StoneHenge, maar dan op een indrukwekkende klif. Dit is zeker een plek waar ik in de zomer weer naar toe wil.

Op de rechterfoto staat de kat van mijn schoonmoeder. In mijn tijd in Zweden heb ik eigenlijk vrij weinig katten gezien, dus ik was erg blij dat de kat van mijn schoonmoeder ook met me wilde knuffelen.

Nationaal park

Hoogtevrees in Zweden

Op de laatste vrije dag die we samen hadden, gingen we naar Söderåsens Nationalpark. In dit park lopen een aantal wandelpaden, langs alle hoogtepunten van dit park. Het was een indrukwekkende canyon. Ik kan me vooral indenken dat dit indrukwekkend is om te bezoeken in de herfst, wanneer alle bladeren oranje gekleurd zijn.

Wandelen tijdens mijn laatste mooie dag in Zweden

Al wandelend ben ik toch altijd wel in mijn element. Tijdens deze wandeling begon het toch wel echt te kriebelen om meerdaagse wandeltochten te gaan doen. Vooral in Zweden waar je vanwege het allemannsretten overal mag kamperen.

Photoshoot in de duinen

Op de laatste dag dat ik er was, moesten we allebei wel werken in de ochtend, maar konden we toch nog even naar het strand. Op de terugweg was mijn vriend weer helemaal geinspireerd door de lichtval en omesten we weer 100 foto’s maken. Toch een leuk resultaat.

Terug naar Nederland

Met de camper naar huis

Terwijl mijn vriend moest werken, had ik al mijn spullen gepakt. Dat klinkt erg dramatisch, maar hij wist dat ik zou vertrekken. Mijn zus en haar man kwamen me ophalen met de camper. We reden in één dag naar Nederland. Het blijft toch indrukwekkend om over de brug tussen Zweden en Denemarken te rijden.

slapen in de camper

Zoals ik al zei reden we in één dag naar Nederland, maar we reden niet helemaal naar huis. We blijven een nachtje bij mijn zus haar schoonouders logeren. Hierdoor kon ik mooi een nachtje in de camper slapen. Ik had dat nog niet eerder gedaan. Op de heenweg sliep ik in een tentje en lagen mijn ouders in de camper.

Thuis komen bij Tibbe

Eenmaal in Nederland kon ik niet genoeg krijgen van alle kattenknuffels. Laten we eerlijk zijn, zal ik daar ooit genoeg van krijgen? Tibbe in ieder geval wel.

Gewone dagen in Nederland

De dagen bevatten naast het nodige computerwerk ook een hoop werk in de tuin. Mijn moeder heeft een moestuin en ik ben chef onkruid. Omdat ik het afgelopen jaar weg was, was er een hoop om weg te halen.

Ook geniet ik eenmaal in Nederland weer enorm van zonsondergangen. Terwijl ik in Zweden was, ging ik vroeg slapen omdat mijn vriend ochtenddiensten had. Het is dus extra genieten om nu weer de roze gekleurde luchten te kunnen zien vanuit mijn bed.

Wat je niet ziet

Deze maand heb ik aan twee dingen gewerkt die je eigenlijk niet voorbij ziet komen op de foto’s.

  • Meditaties – sinds deze maand kan je mijn meditaties luisteren op InsightTimer. Ik ben van plan om nog veel meer meditaties op te gaan nemen in de komende maanden. Laat me vooral weten wat voor meditaties jij graag luistert. Dan neem ik die met liefde voor je op!
  • Over the Summer coaching – deze maand heb ik besloten om mijn manier van coachen om te gooien. Ik coach niet meer met een vaste agenda. Dat betekent dat ik niet maandenlang van te voren weet wat ik wil doen. Je kunt maximaal een week van te voren een call in plannen. Hierdoor ben ik vooral bereikbaar voor last minute sparren en motivatie sessies. Wil je meer hierover weten? Stuur me dan vooral een berichtje.

Deze maand gepubliceerd

Dit was het maandoverzicht van juni 2022. Hopelijk heb je er van genoten. Heb jij deze maand mooie dingen meegemaakt? Ik hoor het graag!

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

Sinterklaas
Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
Geld verdienen met Pinterest
Begin een capsule wardrobe
Wat is een goede Pinterest Strategie?
15x gekke feitjes

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?0 reacties

Laat een reactie achter