Juni maandoverzicht

door | aug 1, 2016 | Persoonlijk | 5 reacties

juni_maandoverzicht

Juni is al ruim een maand voorbij, maar ik kan nog even genieten van die mooie maand, want jullie hadden mijn maandoverzicht nog tegoed. Dus we gaan gauw terug in de tijd. Juni was een volle maand, de laatste maand voor het festival. Een fijne periode met elke dag deBeschaving. Ik gooide weer een kleurtje in mijn haar, bezocht mijn oma en genoot van bijna elke minuut. Kijk je mee naar mijn juni maandoverzicht?


De eerste twee weken van juniΒ werkten we nog in ons kantoor. Gelukkig wel met enige plantjes, zodat we ons toch al in de tuinen waanden. Mijn collega’s gingen onze bannerdoeken sorteren, wat een mooi kleurrijk uitzicht gaf.


Hier was tijd om mijn side-cut weer bij te werken en wat kleur in mijn haar te doen. Hier was ik er nog mee bezig.

En hier is het eindresultaat. Mooi roze is niet lelijk!


Wat een heerlijke dag was dit! Dit was mijn laatste vrije dag en ik besloot vrij impulsief even naar mijn ouders te fietsen, daar aangekomen ging ik met mijn vader mee om langs oma te gaan. Daar kwam ik ook mijn oom en zijn vriendin tegen. Zo zag ik, totaal onverwacht, opeens een groot deel van mijn familie. Daarnaast was het ook nog een heerlijke zonnige dag om met de camper te gaan rijden. Win-Win-Win!


’s Avonds gingen mijn zusje en ik samen naar huis reizen. Zij kon toen mooi een foto maken van hoe mijn haar er van achter uit zag. Het was niet helemaal recht geverfd, maar ach, dat zou ook een beetje saai zijn geweest toch?

Ik geloof niet dat het mogelijk is om een maandoverzicht te maken, waar de Domtoren niet in voor komt. Ik heb deze maand eigenlijk niet bij de Domtoren gewerkt. Ik miste het stiekem best, vandaar dat ik toch even een foto moet maken als ik er langs kom.


We hadden onze pre party. Een klein feestje wat in the Village op de Uithof plaats vond. De heren van Coppersky lieten alvast van zich horen. Wat een top avond! We sloten de avond af met een naborrel op het dak van de Johanna toren, wat een uitzicht hadden we daar.


In juni was het natuurlijk één van mijn doelen om goed te lunchen. Ik weet dat dat er wel eens bij in schiet in de drukke festival periode. Nou zie hier mijn pogingen tot gezond te lunchen. Vooral de foto rechtsonder is een goed voorbeeld.


Ondanks dat ik even iets minder aanwezig bij de Domtoren was, vond ik het wel belangrijk om mee te doen met de ontruimingsoefening. Het is enorm leerzaam om zo een avond bij te wonen, maar het was ook nog eens enorm indrukwekkend. De brandweer greep deze kans ook aan om te oefenen. Het hele domplein stond vol met brandweerwagens. Dat is – hopelijk – iets wat je nooit meer zal zien.


Het was belangrijk om de laatste week op kantoor ook nog even te genieten van de rust. We gingen dan ook een ijsje halen bij de ijssalon om de hoek. Ik had een frambozen en peren ijsje, heerlijk! ’s Avonds gingen mijn zusje en ik spontaan naar het concert van de Handsome Poets in Tivoli de Helling. We hadden ze al een hele tijd niet live zien spelen, maar het was echt weer een feestje.


Zowel mijn woonkamer als mijn kantoor zijn totaal overgenomen door de festival drukt. De woonkamer lag vol met knipsels voor een fotolijst die ik aan het maken was. En op werk moesten alle laptops getest worden. Even kijken of alles nog werkt voor showdag!


De eerste opbouwdag was een feit! En daarmee was crewhotel Veerle geopend. Er logeren al jaren een aantal mensen bij mij tijdens de opbouw! Deze eerste avond vierde we feestelijk met pizza en bier. Het was het begin van de wekelijkse maandag pizzadag! Ondertussen moest er nog even verder geknutseld worden aan mijn project.


En de opbouw is echt begonnen. De eerste opbouw dag heeft het non stop geregend en dat was ook te zien op het veld. Het was één grote blubberboel!


Ik geniet er altijd zo van als de tent bijna klaar is om omhoog te gaan. Je ziet dan alle tentkapjes al in de lucht hangen. Mijn favoriete opbouw gezicht!

Voor onze crewleden organiseren wij een crewbijeenkomst. Een avond waarop wordt uitgelegd wat we precies op het festival gaan doen. Maar het is ook een goed moment om weer even bij te kletsen. Op de festivaldag na, is dit het moment om elkaar weer even allemaal te zien. Ik wilde dit jaar ook genoeg foto’s maken van al onze vrijwilligers. Daarom had ik dan ook een fotolijst in elkaar geknutseld. Hier mijn testfoto!

De rechterfoto is tijdens de crewbijeenkomst gemaakt. Rob heeft tijdens de bijeenkomst getekend wat er gebeurde. Het resultaat hingen we meteen ’s avonds in de tent, zodat we tijdens de borrel er naar konden kijken!


We maken ook altijd een groepsfoto. Hier zie je hoe de foto gemaakt werd. Helaas regende het enorm ,dus moesten we de foto in één van de tenten maken. Rechts is het bewijs dat we ook mooi weer hebben gehad.


Het laatste weekend van juni hadden we ook een festival. Door alle lange dagen tijdens de opbouw, maar ook tijdens het festival, was ik daarna totaal uitgeput. Daarom bracht ik maandagpizza dag bijna slapend door. Ik werd ook een beetje ziek in deze week. Gelukkig hielp mijn hele stash me op de been. Ik ben één dag mijn stem totaal kwijt geweest. Het was een goeie reden om een week niks anders te drinken dan gemberthee.

De maand sloot misschien niet helemaal zo fit af als ik wilde, maar met deBeschaving op een paar uur afstand, maakte dat niet uit. Het was bijna tijd voor het feestje van het jaar!

Heb jij een leuke juni gehad?

 

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

CategorieΓ«n

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
3 IJslandse series op Netflix
Begin een capsule wardrobe
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
Het verhaal van een vleesboom
Geld verdienen met Pinterest

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?



5 Reacties

  1. Anne

    Wat een fijn overzichtje, Veerle! Lijkt me heel tof om zo met een groep mensen toe te werken naar een festival. πŸ™‚

    Antwoord
    • Veerlez

      Het was ook een fijne maand! En het is zo fijn om met alleen maar gelijkgestemde te werken, naar een fantastische festivaldag, ik raad het iedereen aan πŸ™‚

      Antwoord
  2. Sanne

    HIhi ahh die laatste foto!
    Wat leuk dat je je haar hebt geverfd πŸ™‚ en dat je een kortgeschoren stukje op je hoofd hebt, leeuuuk!
    Liefs

    Antwoord
  3. Deisy

    Aaah wat een heerlijk overzicht meis. Je straalt op iedere foto dus volgens mij is het wel een hele mooie maand geweest <3 Superleuk dat je er nog even terug op kijkt, vooral omdat juni gewoon keileuk was πŸ˜‰

    Antwoord
  4. Saskia

    Wat een super leuke terugblik<3

    Antwoord

Laat een reactie achter