juni maandoverzicht

Juni maandoverzicht

juni maandoverzicht

Juni is alweer even geleden. Toch wilde ik nog een juni maandoverzicht maken. Die is er bij deze dan ook. Het was een maand vol verschillende festivals en fijne mensen. En stiekem is het best lastig om zo een overzicht 2 maanden later te maken. Dus hiep hoi, kijk gauw mee naar mijn juni maandoverzicht!

Juni begon bij het Openingsweekend van Camping BuitenLand. Ik zorgde dat we dat weekend genoeg vrijwilligers hadden. En wat een feestje was het!


Er werd getimmerd, geknutseld, gezongen, gedanst, gelachen en gedronken. We hebben het zo leuk gehad.


We klommen ook nog eens in bomen


We reden ook nog op een segway!


Ik kreeg een shitload aan bloemen van mijn lieve vrijwilligers toen ik hen probeerde te bedanken. Het was echt een magisch weekend!


Eenmaal thuis begon het fijne leven weer. Knuffelen met de konijnen van mijn zusje (die even weg was) en mijn mooie nichtje weer zien.


Ook ging ik meteen aan de slag voor Holland Festival, waardoor ik veel in Amsterdam te vinden was.


Het ging helaas niet lukken om vaderdag (of moederdag) met het hele gezin te vieren, waardoor we er voor kozen om zelf een ouderdag in het leven te roepen. We hebben heerlijk gegeten en gewandeld. Tijdens het wandelen was er weer een hele fotoshoot. Ik geniet er zo van om Wie is de Mol achtige groepsfoto’s te maken van ons gezin. Die foto’s kan ik helaas niet delen hier, aangezien mijn familie graag offline blijft. Maar de foto’s die van mij gemaakt werden, die kan ik wel even delen.


Alsof we in de woestijn aan het lopen waren. Zo fijn. Dit doet me zo denken aan onze vakantie in 2012 toen we in Death Valley liepen.


Ik werkte nog meer in Amsterdam en soms maak je dan zulke mooie foto’s als je op het pondje staat.


In Utrecht hadden we plots een verbod op Ananassen!


Deze maand werkte ik ook voor Amsterdam Fringe, in dit fijne team!


Ik had een vrijgezellenfeest, de bruid to be ging ziplinen op Scheveningen.


Ik werkte weer op 40up festival en wat een regen is er weer gevallen, zo zonde. Maar zo een fijn festival om te werken.


We deden iets met afval. En wat een fijn team hadden we die dag!


Had ik al gezegd dat we iets met afval deden?


Na het harde werken voor alle festivals, was er gelukkig ook wat tijd voor ontspanning, genieten van biertjes langs de kade in het zonnetje.


En we speelde toerist in eigen stad en beklommen de Domtoren. Zo fijn om daar weer eens op te staan, dat was toch alweer even geleden. Het was vooral leuk om de stad aan te wijzen aan iemand die de stad nog niet kent. Blijkbaar beklim ik de toren alleen zelf of met mensen die de stad al te goed kennen.


Eind juni ging ik op het huis van mijn ouders passen en was Tibbe erg blij dat ik er was.. Zie je niks van he?


Hier gelukkig wel.

Het was een hele volle, drukke maand. Met veel leuke mensen en fijne evenementen. Het is blijkbaar ook best ingewikkeld om een maandoverzicht te schrijven, 2 maanden later.

Veerlez ultimate Playlist

Paul Sinha – Van jou


Dit nummer heb ik echt weken op repeat gehad. Zo een heerlijk nummer. Ik heb geen flauw idee hoezo ik dit nummer zo fijn vind, aangezien het totaal niet mijn genre is. Maar ik kreeg het maar niet uit mijn hoofd.

Kensington – Sorry


Eind Mei zag ik Kensington spelen op Central Park festival en dit nummer kwam toen zo binnen. Ik heb het daarna ook nog vaak gekeken aangezien de clip ook nog eens in Radio Kootwijk is opgenomen. Dubbel genieten dus.

Ronnie Flex – Energie ft. Frenna


Weer een nummer wat niet helemaal in mijn straatje past, maar zo leuk. Ik heb zoveel minuten hierop staan dansen in mijn kamer.

One thought to “Juni maandoverzicht”

Laat een reactie achter