Juli maandoverzicht

juli_maandoverzichtJuli was de maand waar alle drukte op zijn eind kwam. Wel nadat ik op 2 festivals gewerkt had. Het was de maand dat ik eindelijk weer tijd had om mijn vrienden op te zoeken en de maand waarin ik weer naar de Efteling ging. Een maand vol leuke momenten. Kijk je mee naar mijn juli maandoverzicht?

Deze maand begon natuurlijk met festival deBeschaving. Ik zat nog midden in de drukte om het festival zo goed mogelijk te laten verlopen. En wat was het toch een feestje. Op de foto’s zie je daar niet zoveel van, want ik heb niet zoveel van het festival mee gekregen. Ik vind het toch altijd een magisch moment als je voor opening over het terrein loopt. Ik kon het dan ook niet laten om even een foto te maken van een bijna lege Atlas (ons hoofdpodium). We hadden dit jaar ook signeersessies en ik moest de tijden daarvan onthouden. Dus ik maakte er even een foto van.

Ik heb tijdens deBeschaving wel tijd gehad om een rondje te lopen, ik wilde alleen mijn telefoon sparen, omdat ik de hele dag aan het bellen ben dan. Dus ik heb verder alleen een foto gemaakt van deze tipi tent. Deze tent staat altijd in de Botanische Tuinen en is natuurlijk een goeie spot om je even te verstoppen tijdens het festival. Op de rechterfoto sta ik samen met Dan, één van de vrijwilligers. Vorig jaar hadden we ook een selfie gemaakt samen, dus we gaan elk jaar samen een selfie maken, goede traditie.

We hadden dit jaar allemaal veiligheidsschoenen besteld om te zorgen dat onze vrijwilligers veilig konden werken. Dus ons kantoor stond vol met 20 paar schoenen. En in plaats van mijn rechterhand was mijn collega mijn rechtervoet. Ik geloof dat we non stop schoen grapjes konden maken, want we weten wat we zouden doen als we in elkaars schoenen stonden. dijenkletsers!


Tijdens de afbouw opeens wat anders. Mijn ouders waren 36 jaar getrouwd en dat moest gevierd worden! Dat gingen we doen met een stadswandeling in Utrecht. We hadden mijn vader voor zijn verjaardag de stadswandeling Hofjes en Kameren gegeven. Deze kan je voor 3 euro kopen bij de VVV Utrecht. Het is mijn favoriete stadswandeling, je ziet zoveel plekjes in Utrecht die je anders niet zal zien. Dus dit is zeker een aanrader!


De afbouw was alweer bijna afgelopen en deze volle vrachtwagen moest over dit smalle pad. Maar het is goed gegaan! En om te vieren dat de afbouw bijna klaar was, was het weer eens tijd voor pizza!


De afbouw was afgelopen en het was tijd voor het beste concert van 2016, namelijk Damien Rice! Wat een avond! Wat een fijne muziek maakt die man toch! Na 13 jaar kunnen al die oude nummers mij nog steeds raken. Het was fantastisch!

En de pizza was dit keer om het eindfeest in te luiden. Yeah!

Om onze geweldige vrijwilligers te bedanken voor hun inzet, geven wij een eindfeest. Dit jaar was het, ondanks de regen, weer geweldig. Ik kan niet wachten tot het volgend jaar is en we weer een eindfeest mogen organiseren.

Tja, deze foto’s zeggen toch genoeg?


Er was heel even tijd om op adem te komen en terug te gaan naar het gewone leven. Ik ontving een hele boel post van een heleboel lieve meiden. En Tibbe was aan het chillen met mijn oude peugot.


Het bijkomen was van korte duur, want we gingen door naar Eindhoven, daar was het 40 up Zomerfestival.


De afbouw was weer fantastisch om te zien. Binnen een dag was de tent weg en was bijna alles opgeruimd.


Na alle drukte van alle festivals was het tijd om mijn vrienden weer te zien. Ik ging naar Nijmegen waar mijn beste vriendinnetje woont. Het was tijdens de Nijmeegse 4daagsefeesten, dus we gingen natuurlijk even de stad in. Op de terugweg zagen we dit mooie plaate. Een dag later ging ik naar Amsterdam, om mijn beste vriend op te zoeken. Na heerlijk te hebben gezwommen, besloten we naar de film te gaan en pizza te eten.


Een dag later was ging ik met een vriend van me varen door Utrecht. Heerlijk om een avond op het water te zitten en de stad vanuit een ander perspectief te zien!


En weer terug naar de realiteit. Er moet ook gewoon gewerkt worden! Daan probeerde het nog te ontkennen door zich te verstoppen achter de planten en in de dekens, maar helaas. Er moest weer gewerkt worden.


Maar juli was toch zeker wel de maand van de leuke dingen doen! Er was ook tijd om te dansen en wel bij Fiesta Macumba. Silv moest vj’en en het was zo tof om het eindelijk live te zien! We konden het niet al te laat maken, want de volgende ochtend moesten we alweer vroeg in de trein zitten naar de Efteling. Jawel, alweer de efteling. Soms kan je er gewoon geen genoeg van krijgen!


Na aan heerlijke dag Efteling, hoorde ik dat mijn foto was gebruikt bij een reclame voor de Domtoren. In April heb ik mee gedaan aan een fotoshoot voor de Domtoren, erg leuk om te zien dat de foto’s ook gebruikt worden!

Aan het eind van de maand ging ik ook nog een keertje naar Amsterdam. Ik ging voor een bespreking, maar deed uiteindelijk zoveel meer. Ik liep een heerlijk stuk door de stad, ik ging langs allerlei plaatsen waar herinneringen lagen, bezocht het Stedelijk museum en heb nog heerlijk zitten werken.

Bij het Stedelijk Museum zag ik deze Affirmators liggen in de giftshop. En wat een spijt heb ik dat ik ze niet gekocht heb. Het is alweer even geleden dat ik ben bezig geweest met persoonlijke ontwikkeling en affirmations. Niets is leuker dan het weer oppakken met kaarten met regenbogen en eenhoorns, is het niet? Wellicht dat ik ze binnenkort alsnog even ga halen.

Wat ik al zei was dat ik heerlijk heb zitten werken. Ik heb een middag gespendeerd bij de Bagels & Beans. De cheesecake was geweldig. Het water loopt me meteen in de mond.

 

Juli was een heerlijk drukke maand, met fijne festivals en veel fijne vrienden om me heen. Toch was het ook een vreemde maand, een maand met de festivaldip. Want na alle leuke dingen is er opeens een gat in mijn agenda. Wat moet ik nu met al mijn tijd? Langzaamaan begin ik weer terug te komen in mijn routine. Vandaar ook weer dit maandoverzicht.

Hoe was de maand juli voor jullie?

One thought to “Juli maandoverzicht”

  1. Ik heb met zoveel plezier je blogpost gelezen. Misschien scroll ik straks weer even naar boven. NOG EEN KEER! 🙂 Echt onwijs tof dat je zo veel leuke dingen hebt gedaan. Wieeeh krijg er helemaal zo’n energie boost van. En die Affirmators, dat ziet er echt tof uit! Ik ga me er eens in verdiepen. Hele fijne dag! xxx

Laat een reactie achter