Januari maandoverzicht

januari_maandoverzicht1

Januari was een maand met uiterste. Het ene weekend was het ijskoud en het andere weekend was het opeens weer boven de 10 graden. Het was ook de maand waarin het officieel werd dat ik ging verhuizen en bleek opeens dat dat in februari zal gaan plaatsvinden. Deze maand heeft dan ook in het teken gestaan van inpakken en en wegwezen.


Januari begon natuurlijk met de jaarwisseling. Ik was die avond met een aantal hele fijne vrienden samen en ik begon het nieuwe jaar met een flesje Jillz, als dat niet feestelijk is, dan weet ik het ook niet meer. Daan was erg blij toen ik thuis kwam na de jaarwisseling. Op zulke momenten merk ik toch hoe angstig ze nog is. Ze wilde die nacht op mijn hoofd slapen.


Mijn nieuwe jaar begon met fijne wandelingen maken in de vroege middag en in de namiddag of avond heb drie verschillende chatdiensten gehad bij Praten over Verlies. Een goede reden om lekker rustig aan te doen en eindelijk tijd maken om mijn fotoalbums in te plakken.


Daan was eigenlijk de hele maand wel in de buurt


Ik ging bij een vriendinnetje langs, wat ik al veels te lang niet gezien had! We speelden Monopoly en ik verloor gigantisch!

Ik was dat zelfde weekend begonnen met nieuwe medicijnen. Ik kreeg enorm last van bijwerkingen en het voelde alsof mijn gezicht in de fik stond, geen aanrader.


Ik was lekker aan het rondneuzen op de website van Dille & Kamille. Ik wil zoveel leuke dingen bestellen voor mijn verhuizing. Ik moest me echt heel erg inhouden! Vooral omdat je nu, wanneer je voor het einde van deze week besteld, je kans maakt op een pasta pakket. Ik ben echt een sucker voor winacties.


Daan en ik zaten te chillen toen ik mijn huur ging opzeggen. Ik vond dat best wel spannend, ik heb de afgelopen 6 jaar in hetzelfde huis gewoond. Ik geef mijn stabiele lage studentenkamer mét tuin en fijne locatie op voor een appartement voor mijzelf.


Dankzij de tip van Natasja kon ik via de winactie van Anouk spontaan naar de Vakantiebeurs. Ik wilde toch een keer naar zo’n event, ik wilde toch zien hoe dat allemaal in zijn werk ging. Nou ik kan je verklappen dat het eigenlijk niet heel veel anders is dan een medische beurs, waar ik vrij vaak gewerkt heb. Alleen heb je wanneer je daar werkt een focus en dat heb ik niet als ik daar als bezoeker heen ga. Ik werd daar dus totaal overprikkeld. Na wat informatie over IJsland en Amerika te hebben ingeslagen, zijn mijn moeder en ik gauw richting de stad gegaan om daar lekker te gaan lunchen. Ik ben heel blij dat ik een keer naar de vakantiebeurs geweest ben,maar ik weet ook dathet niets voor mij is.


Het was de maand van de fijne koffietentjes. Want in 1 week tijd kwam ik bij Koffieleute, Broei, Talud9 en Rabarber. Allemaal aanraders in Utrecht!


Vervolgens ging het sneeuwen en had ik precies die dagen gepland om te gaan rondrijden door Utrecht. Ik had afgesproken met mijn zusjes, ik moest nog verhuisdozen ophalen bij een vriend van me én ik had afgesproken om te gaan wandelen met een vriendinnetje. Dat bleek dus opeens de mooiste dag ooit te zijn om te gaan wandelen. We gingen wandelen bij de Schaapskooi in Driebergen! Sowieso al een aanrader, maar al helemaal als er sneeuw ligt.

De volgende dag ging ik wandelen in het Houdringe bos in Bilthoven. Daar was helaas alle sneeuw alweer verdwenen.


Ik ging een avond Facetimen met Marlou en maakte weer wat stempels.


Aangezien ik toch meer dan 6 jaar in mijn huis heb gewoond, voelde het een beetje gek om deze verhuizing zomaar voorbij te laten gaan. Daarom besloot ik om een aantal vrienden uit te nodigen voor een kleine spelletjesavond / house cooling. Daar hoort natuurlijk ook een beetje pizza bij!


Ik sloot mijn januari af door samen met mijn moeder een museumdagje te doen. We gingen naar Tent, het Boijmans en de Kunsthal. En druk dagje, maar er waren zoveel leuke dingen te zien! Bij de Keith Haring tentoonstelling was er een blacklight room en daar reageerde mijn awesome panda trui op!

Hoe was januari voor jou?

12 thoughts to “Januari maandoverzicht”

  1. Ik ben ook zo blij dat ik mijn panda trui weer herontdekt heb! Het is zo een fijne trui en ook nog eens geniaal bij blacklight feestjes 😉

   & inderdaad, een nieuw hoofdstuk, ik heb er zoveel zin in! Zal inderdaad helemaal goed komen 🙂

  1. Het is nu inderdaad wel een hele opgave om daarvoor hierheen te komen, maar als je een keer in Utrecht bent, moeten we maar een kop koffie/thee gaan drinken 🙂 Lijkt me leuk!

   1. Jaaa leuk! Ik ben dit jaar wel vaker in de buurt van Utrecht gezien ik nu in het Best of YA promoteam zit waarvoor ik af en toe naar de uitgeverij in Houten kom. 🙂 Wie weet past het dan eens 🙂

    1. Ja dan moet het toch makkelijk kunnen, ik zou zelfs naar Houten kunnen komen als dat dan makkelijk is! 🙂 Geef maar een gil als het een keer uit komt 🙂

  1. Ik ben zo blij dat ik die weer her ontdekt heb, hij lag alweer een jaar ongedragen in de kast en nu heb ik hem zoveel aangehad <3 zo fijn!
   En ik hoop nog maar veel fijne Daan foto's te maken! 🙂

Laat een reactie achter