Januari maandoverzicht

door | jan 30, 2016 | Persoonlijk | 12 reacties

januari_maandoverzicht1

Januari was een maand met uiterste. Het ene weekend was het ijskoud en het andere weekend was het opeens weer boven de 10 graden. Het was ook de maand waarin het officieel werd dat ik ging verhuizen en bleek opeens dat dat in februari zal gaan plaatsvinden. Deze maand heeft dan ook in het teken gestaan van inpakken en en wegwezen.


Januari begon natuurlijk met de jaarwisseling. Ik was die avond met een aantal hele fijne vrienden samen en ik begon het nieuwe jaar met een flesje Jillz, als dat niet feestelijk is, dan weet ik het ook niet meer. Daan was erg blij toen ik thuis kwam na de jaarwisseling. Op zulke momenten merk ik toch hoe angstig ze nog is. Ze wilde die nacht op mijn hoofd slapen.


Mijn nieuwe jaar begon met fijne wandelingen maken in de vroege middag en in de namiddag of avond heb drie verschillende chatdiensten gehad bij Praten over Verlies. Een goede reden om lekker rustig aan te doen en eindelijk tijd maken om mijn fotoalbums in te plakken.


Daan was eigenlijk de hele maand wel in de buurt


Ik ging bij een vriendinnetje langs, wat ik al veels te lang niet gezien had! We speelden Monopoly en ik verloor gigantisch!

Ik was dat zelfde weekend begonnen met nieuwe medicijnen. Ik kreeg enorm last van bijwerkingen en het voelde alsof mijn gezicht in de fik stond, geen aanrader.


Ik was lekker aan het rondneuzen op de website van Dille & Kamille. Ik wil zoveel leuke dingen bestellen voor mijn verhuizing. Ik moest me echt heel erg inhouden! Vooral omdat je nu, wanneer je voor het einde van deze week besteld, je kans maakt op een pasta pakket. Ik ben echt een sucker voor winacties.


Daan en ik zaten te chillen toen ik mijn huur ging opzeggen. Ik vond dat best wel spannend, ik heb de afgelopen 6 jaar in hetzelfde huis gewoond. Ik geef mijn stabiele lage studentenkamer mét tuin en fijne locatie op voor een appartement voor mijzelf.


Dankzij de tip van Natasja kon ik via de winactie van Anouk spontaan naar de Vakantiebeurs. Ik wilde toch een keer naar zo’n event, ik wilde toch zien hoe dat allemaal in zijn werk ging. Nou ik kan je verklappen dat het eigenlijk niet heel veel anders is dan een medische beurs, waar ik vrij vaak gewerkt heb. Alleen heb je wanneer je daar werkt een focus en dat heb ik niet als ik daar als bezoeker heen ga. Ik werd daar dus totaal overprikkeld. Na wat informatie over IJsland en Amerika te hebben ingeslagen, zijn mijn moeder en ik gauw richting de stad gegaan om daar lekker te gaan lunchen. Ik ben heel blij dat ik een keer naar de vakantiebeurs geweest ben,maar ik weet ook dathet niets voor mij is.


Het was de maand van de fijne koffietentjes. Want in 1 week tijd kwam ik bij Koffieleute, Broei, Talud9 en Rabarber. Allemaal aanraders in Utrecht!


Vervolgens ging het sneeuwen en had ik precies die dagen gepland om te gaan rondrijden door Utrecht. Ik had afgesproken met mijn zusjes, ik moest nog verhuisdozen ophalen bij een vriend van me én ik had afgesproken om te gaan wandelen met een vriendinnetje. Dat bleek dus opeens de mooiste dag ooit te zijn om te gaan wandelen. We gingen wandelen bij de Schaapskooi in Driebergen! Sowieso al een aanrader, maar al helemaal als er sneeuw ligt.

De volgende dag ging ik wandelen in het Houdringe bos in Bilthoven. Daar was helaas alle sneeuw alweer verdwenen.


Ik ging een avond Facetimen met Marlou en maakte weer wat stempels.


Aangezien ik toch meer dan 6 jaar in mijn huis heb gewoond, voelde het een beetje gek om deze verhuizing zomaar voorbij te laten gaan. Daarom besloot ik om een aantal vrienden uit te nodigen voor een kleine spelletjesavond / house cooling. Daar hoort natuurlijk ook een beetje pizza bij!


Ik sloot mijn januari af door samen met mijn moeder een museumdagje te doen. We gingen naar Tent, het Boijmans en de Kunsthal. En druk dagje, maar er waren zoveel leuke dingen te zien! Bij de Keith Haring tentoonstelling was er een blacklight room en daar reageerde mijn awesome panda trui op!

Hoe was januari voor jou?

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Podcast

Fearless Adventure Podcast

Koffie drinken?

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Anderen lezen:

Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
Habit Tracker + printable
Geld verdienen met Pinterest
6 manieren om nu geld te verdienen
Beste tips voor roze haar
Hoe kan je online spelletjes spelen?

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?12 Reacties

 1. Danielle Lakeman (@daniellelakeman)

  Hahaha je panda trui, supercool! En whaaaa wat heerlijk een appartement voor jezelf, maar ook heel spannend… een nieuw hoofdstuk, gaat vast helemaal goed komen 🙂

  Antwoord
  • Veerlez

   Ik ben ook zo blij dat ik mijn panda trui weer herontdekt heb! Het is zo een fijne trui en ook nog eens geniaal bij blacklight feestjes 😉

   & inderdaad, een nieuw hoofdstuk, ik heb er zoveel zin in! Zal inderdaad helemaal goed komen 🙂

   Antwoord
 2. Mariska

  Ziet er uit als een prima maand, zeker voor januari 😉 Wanneer ga je echt verhuizen? In ieder geval heel veel sterkte

  Antwoord
  • Veerlez

   Over 2 weken ga ik verhuizen, het begint zo dichtbij te komen! 🙂

   Antwoord
 3. Jessica

  Spelletjes en pizza is hoe dan ook een goed idee. Als ik dichterbij had gewoond was ik graag langsgekomen 🙂

  Antwoord
  • Veerlez

   Het is nu inderdaad wel een hele opgave om daarvoor hierheen te komen, maar als je een keer in Utrecht bent, moeten we maar een kop koffie/thee gaan drinken 🙂 Lijkt me leuk!

   Antwoord
   • Jessica

    Jaaa leuk! Ik ben dit jaar wel vaker in de buurt van Utrecht gezien ik nu in het Best of YA promoteam zit waarvoor ik af en toe naar de uitgeverij in Houten kom. 🙂 Wie weet past het dan eens 🙂

    Antwoord
    • Veerlez

     Ja dan moet het toch makkelijk kunnen, ik zou zelfs naar Houten kunnen komen als dat dan makkelijk is! 🙂 Geef maar een gil als het een keer uit komt 🙂

     Antwoord
 4. iliveformydreams.com

  Tof zeg die panda trui<3
  En die foto's van Daan.. Kattenfoto's zijn er nooit genoeg.

  Antwoord
  • Veerlez

   Ik ben zo blij dat ik die weer her ontdekt heb, hij lag alweer een jaar ongedragen in de kast en nu heb ik hem zoveel aangehad <3 zo fijn!
   En ik hoop nog maar veel fijne Daan foto's te maken! 🙂

   Antwoord
 5. Djuli

  Die pandatrui is zo coool! En wat een lieve kat heb je <3

  Antwoord

Laat een reactie achter