Januari maandoverzicht

door | feb 1, 2017 | Persoonlijk | 2 reacties

januari maandoverzicht

Het nieuwe jaar begint elk jaar weer met januari. Januari is vaak een rustige maand, een maand om even bij te komen van alle december drukte. Dit jaar was de januari iets drukker, ik knuffelde met dieren, ik bezocht veel familie, ik ging naar Radio Kootwijk en organiseerde een vrijwilligersbijeenkomst. Kijk je mee naar mijn januari maandoverzicht?Het fijne aan een nieuw jaar, is dat je heel veel kan plannen, ik greep dit dan ook aan om een nieuw bullet journal te starten. Fijne overzichtjes maken met wat mijn plannen zijn voor dit jaar, zodat het allemaal ook iets concreter wordt.

Deze foto maakte ik in Driebergen, toen ik naar Linda haar huis toe liep. Ik vond het zo een mooie tekst die daar tussen de bomen te zien was.

Eeuwig zoekend,
nimmer wetend,
immer vragend,
altijd levend.


Begin januari was de drukte een beetje voorbij en had ik tijd om met vrienden af te spreken. Samen met Mark liep ik een stuk door onze mooie stad, waar hij deze mooie foto van mij schoot. Thx Mark!


We waren gaan lunchen bij PK, wat een fijne plek is dat geworden zeg! PK Bar & Kitchen komt eigenlijk in Bilthoven. De eigenaar had eerst altijd de Dobbelaar, de plek waar we uit gingen in Bilthoven, maar nu dus de PK, in het voormalig postkantoor. Ik was erg benieuwd naar de plek in Utrecht, in het pand waar voorheen altijd de King Arthur zet, wat toevallig ook een plek was waar ik veel te vinden ben geweest. Zeker een aanrader om eens keer naar toe te gaan.


Om één of andere reden heb ik in januari 3 keer bij mijn zusje gelogeerd, elk weekend was ik opeens bij mijn ouders te vinden. Het leuke van bij mijn zusje logeren, is dat ik met de konijnen kan knuffelen én met fijne lush spulletjes kan douchen.


De konijnen beginnen dan ook steeds meer te wennen aan mijn aanwezigheid. Juffie komt zo dichtbij dat ze me zelfs kusjes begint te geven. Zo lief!


Juffie eet hier uit mijn hand, zo lief!


Ook Tibbe heb ik heel vaak gezien in deze maand, hij begon al bijna aan me te wennen.


Bilthoven is zo mooi als het winterzonnetje schijnt.


Samen met Linda ga ik binnenkort op sprs.me reisje!


Ik ben weer een dagelijks fotoproject aan het bijhouden en daardoor maak ik nu weer vaker foto’s, vooral van Daan


De laatste week ben ik weer bezig met mijn haar en het wassen zonder shampoo, zoals jullie al eerder konden lezen. Daar hoorde natuurlijk een hele fotoshoot bij


Ik ben naar een heel leuk event geweest Eigentijds Kapsel 1.0 op de Odessa in Amsterdam. Wat een fijne mooie plek is dat zeg! Daar wil ik zeker vaker heen. Het was een heerlijke dag met workshops op een fantastische locatie.


Het grootste gedeelte van de dag hebben we beneden zitten chillen. Het is heel gek dat wanneer je dan uit het raam kijkt, je onder het water zit.


Je kon ook je haar later knippen. Het was voor mij een mooi moment om mijn opgeschoren stukje aan de zijkant weer te laten bijwerken. Ik ben daar zelf veels te lui voor, maar als iemand anders dat (gratis) voor me wilt doen, graag!


Bij binnenkomst mochten we allemaal een kaartje trekken, dit was het kaartje wat ik gepakt had. Ik ben goed zoals ik ben. Helemaal waar!


Op het dek hing dit gezicht, gemaakt van licht. Ik ben blij dat we toch iets langer waren gebleven dan gepland. Hierdoor kon ik het gezicht ook nog in het donker zien. Er was een sauna op het dek, dus we hebben lekker zitten chillen in de sauna. Toen we daar uit stapte, was er een mooie zonsondergang over het water van Amsterdam. Dat is wel een moment wat me bij gaat blijven van 2017. In je bikini op het dek staan, in januari, terwijl de lucht mooi gekleurd is en je over Amsterdam uit kijkt. Ja, geluksmomentje.


Daan heeft met die kou enorme speelse buiten, dus we spelen weer elke dag een beetje met een elastisch touwtje


Ik kwam er later achter dat ze dit touwtje probeert op te eten als ik even niet oplet. Dus ik heb het maar weer weggegooid. Het blijft wel iets om op te letten.


Het leuke aan het werken voor festivals, is dat je ook van te voren de locatie moet gaan bezoeken. En nu moest ik dus voor werk naar Radio Kootwijk. Dat is geen straf, want hoe insane mooi is het daar wel niet?


Zo zat ik heerlijk te werken in het raamkozijn van de Zenderzaal. Mijn collega’s hadden een bespreking, dus ik kon deze tijd mooi gebruiken om alvast de tekst voor de vrijwilligersbijeenkomst op papier te zetten.


Het werd echt met de minuut mistiger, het zendgebouw was bijna niet meer te zien. In het echt was het 100x erger dan de foto doet vermoeden.


Vorige week was het tijd voor de vrijwilligersbijeenkomst van Grasnapolsky. Een bijeenkomst waar ik alle ins en outs van het festival vertel. Hoe alles geregeld is, de roosters in elkaar steken en natuurlijk gewoon een mooi moment om elkaar allemaal te zien en elkaar te leren kennen. Een zeer geslaagde avond. Als je iedereen zo samen ziet, dan geeft dat zoveel energie! Ik kan niet wachten tot we nu echt met zijn allen het festival gaan neerzetten!

 

Veerlez ultimate Playlist

John Mayer – Changing

Januari was de maand dat John Mayer meer nieuwe liedjes zou laten horen, daar keek ik enorm naar uit. Een kleine teleurstelling toen het maar 3 nieuwe liedjes waren. Die teleurstelling was ook meteen weer weg toen ik de liedjes hoorde. Wat een fijne nummers.

Dixie Chicks – Not ready to make nice

Dit is blijkbaar alweer een heel oud nummer, ik kende het helemaal niet. Ik heb het ontdekt doordat ik het hoorde in een Country playlist. Het is voor mij een anthem om je eigen weg te volgen. Dit heeft praktisch de hele maand op repeat gestaan.

Will Chase – Spinning Revolver

In januari werd de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Nashville uitgezonden. Helaas werd er ook bekend dat Will Chase niet meer de rol van Luke Wheeler zal spelen. Ik baal hier enorm van, want ik vind zijn stem juist zo fijn, ik heb in januari dan ook non stop naar mijn Will Chase playlist geluisterd.

 

Over het algemeen is bij mij de maand januari altijd een rustige maand. Ik was van te voren bang dat ik niet zoveel zou hebben om te laten zien, maar het werd uiteindelijk nog een beste verzameling. Een maand waarin ik heb gefocust op gezond eten, drinken en bewegen.  Ik vertelde al eerder in mijn challenges van 2017 dat ik 3 keer per week wilde bewegen en minder suiker wilde eten. Voor deze maand is dat gelukt!

Wat heb jij in januari allemaal gedaan?

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Podcast

Fearless Adventure Podcast

Koffie drinken?

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Anderen lezen:

Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
3 cursussen om locatie onafhankelijk te gaan leven
3 IJslandse series op Netflix
Habit Tracker + printable
Haar wassen met de no poo methode - een jaar later
Beleggen met BUX Zero

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Bezoek mijn andere blog

Geld Verdienen met Pinnen

Other Language?2 Reacties

 1. Shirley

  Grappig, ik wist niet dat PK al een vestiging had. Ben er laatst geweest en vond het inderdaad leuk. Mijn maand begon met een weekendje weg, verder veel verjaardagen en etentjes. Januari is bij mij altijd een redelijk drukke maand, maar december doe ik altijd zonder verplichtingen, dus dat compenseert goed.

  Antwoord
  • Veerlez

   Ja dat klinkt als een ideale compensatie dan. Ook slim om je maand dan te beginnen met een weekendje weg, als je weet dat het verder een drukke maand gaat worden! En heb je februari ook weer wat rustiger om te compenseren?

   Antwoord

Laat een reactie achter