Februari maandoverzicht

door | feb 28, 2016 | Persoonlijk | 8 reacties

februari_maandoverzicht_

Februari was een maand waar eigenlijk niet heel veel in gebeurde. Maar de dingen die gebeurde waren wel groots. Ik ging eindelijk, na ruim 6 jaar, verhuizen. Deze maand stond dus in zijn geheel in teken van uitzoeken, weggooien, inpakken, uitpakken en nieuwe plekken vinden. Natuurlijk deed ik wel iets meer dan enkel verhuizen, kijk je mee?


De maand begon rustig, Marlou was weer terug in Utrecht en daarom begonnen we met een fijne wandeling in Lage Vuursche.


Op 7 februari was de eerste versie van Beginnersgeluk. Een spelletjesmiddag georganiseerd door Subcultures in Koffie Leute. Laat daar mijn favoriete bezigheid gecombineerd worden met mijn favoriete koffiehuis in Utrecht. Het was een succes! We hebben met een aantal mensen (waaronder Marlou en Nynke) nieuwe spelletjes gespeeld. Mijn favoriet: Cash ’n Guns, wat je ook op de foto ziet. Op 6 maart is de volgende editie, kom je dan ook?


Het verhuisfestijn kon beginnen. Mijn dagen ervoor bestonden in inpakken, schoonmaken en verschuiven. Want je wilt je huis natuurlijk zo handig mogelijk hebben klaar staan als de verhuizing begint. Dus alle dozen stonden aan de ene kant van het huis en de meubels aan de andere kant. Het paste allemaal precies in de verhuiswagen die we gehuurd hadden.


Het moment dat je je sleutel voor het eerst in de deur steekt, is toch wel een magisch moment. Toch wel een moment om even bij stil te staan.

Hier zie je ook al een klein gedeelte van mijn nieuwe huis. Het grappige is dat ik de stoelen heel lelijk vond in mijn vorige huis, terwijl ik ze nu wel goed vind passen. Vreemd hoe een ruimte en bepaalde indeling toch zoveel verschil kan maken. Want zeg nou zelf, de stoelen ansich zijn wel lelijk! (Ze waren gelukkig gratis!)

In deze drukke verhuismaand moet er ook genoeg leuks gebeuren. Koffie drinken bij Keek in Utrecht en genieten van deze heerlijke cheesecake. Het water loopt me nu weer in de mond!

Ik bezocht een aantal concerten deze maand. Ik zag:

 • Joshua Radin in TivoliVredenburg
 • Tonight Alive in Melkweg
 • Marina & the Diamonds in TivoliVredenburg

Ik heb deze maand ook de focus gelegd op het meer buiten zijn. Ik wilde vaker gaan wandelen, meer stappen zetten op een dag. Het weer liet het ook wel vaak toe om gewoon een end te gaan lopen. Ook was februari de maand dat ik weer begon met hardlopen! Heerlijk, wat heb ik dat toch gemist.

Naast het bewegen en buiten zijn lag deze maand ook de focus op op ontwikkeling. Ik had het gevoel dat ik na de verhuizing weer tijd en energie had op me meer op ontwikkeling te richten. Ik schreef daarin een stuk over hoezo ik mijzelf doelen stel en ik begon aan de Miracle Morning. Jullie kunnen de komende tijd wel iets meer focus op persoonlijke ontwikkeling verwachten, hier op de blog.

Hoe was februari voor jou?

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
Begin een capsule wardrobe
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
Altijd je locatie delen
9 boeken voor een betere money mindset
Geld verdienen met Pinterest

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?8 Reacties

 1. Sanne

  Wat een mooi overzicht Veerle.
  En wat heerlijk dat je weer bent begonnen met hardlopen! Leuk 🙂 ook dat het weer zo goed bevalt.
  Gefeliciteerd met je nieuwe plek! En wat heb je veel concerten gezien, fijn zeg.
  Ik ga je berichtje over waarom je jezelf doelen stelt nog even bekijken! Je zei het nog in een reactie :).
  Ben je vandaag nog naar buiten geweest? Ik was een dag in Utrecht en het weer was echt prachtig!
  Liefs

  Antwoord
  • Veerlez

   He Sanne, bedankt voor je lieve reactie! Toevallig ben ik juist gisteren niet gaan hardlopen, omdat ik nog te moe was doordat ik zaterdag een stuk op de racefiets had gereden. Maar het zag eruit als een heerlijke dag. Gelukkig is vandaag weer zo een mooie dag en mag ik voor mijn werk de hele dag in het centrum van Utrecht zijn! Alsnog genieten!

   Antwoord
 2. Marlou

  🙂

  (ik had een heel verhaal getypt, maar je blog at ‘m op)

  hoe dan ook: zo’n fijne maand! natuurlijk veel nieuws en druk met verhuizen, maar ik weet hoe fijn dat is gegaan (en ben heel benieuwd naar je huisje nu!) en heb de indruk dat je goed bezig bent enzo, en dat maakt me blij. 🙂 laten we snel maar bijkletsen, want ik vind het best een goede score dat ik nu toch elke maand al in jouw overzichten zit én dat we elkaar nu al 2 weken niet zagen?! hah. (ligt aan mij vooral, ik slaap zodra ik terugkom van m’n werk ;))

  maar Koffie Leute + spelletjes is inderdaad de beste combi, dus ik zie je sowieso daar!

  Antwoord
  • Veerlez

   Ik zei gister nog tegen Danielle dat ik je eigenlijk al sinds de verhuizing niet had gezien en dat dat wel een beetje gek voelde! Maar dat komt inderdaad weer.

   Grappig dat jij het leuk vind om elke maand in mijn maandoverzicht te zitten, ik heb dat met jou tumblr. 😉 Genoeg motivatie om elkaar regelmatig te blijven zien dus 😉

   Antwoord
 3. nynkek

  Koffie Leute + spelletjes! Yeah. Snel weer.
  Ik zag in mijn Analytics dat er een bezoeker via jouw site kwam, superleuk! 😀

  Antwoord
  • Veerlez

   Ja, komend weekend weer, heb er zin in! 🙂
   & leuk om te zien dat naar elkaar linken dan ook werkt 🙂

   Antwoord
 4. Karlijn

  Dat ziet er uit als een goede maand! En wat leuk om te zien met die foto’s zo bij elkaar aan de top van het bericht. Ziet er fijn uit zo in het bos. Hoe voelt je nieuwe huis? Al op je plek? X

  Antwoord
  • Veerlez

   Het was een heerlijke maand, lekker veel gewandeld en een nieuw huisje! Ik voel me er helemaal thuis. Eigenlijk was het de avond van de verhuizing al helemaal goed. Alle meubels stonden op de juiste plek en ik hoefde alleen nog mijn kasten in te ruimen! Het is een heerlijk plekje 🙂

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Maart doelen - […] ik binnenkort nog een post aan wijden. Het wandelen is ook zeker gelukt. Je kon al lezen in mijn…
 2. 31 things before i turned 31 - […] YES! Het is gelukt, ik ben dit jaar verhuisd! In februari was het eindelijk zo ver. Ik verliet mijn…

Laat een reactie achter