Januari Goals

door | jan 2, 2015 | Doelen | 10 reacties

goals
Welke doelen heb ik deze maand bedacht? Deze maand zet ik mijn doelen in zodat ik in beweging kom, niet zo zeer om de leuke dingen te blijven doen. Ik ben benieuwd hoe het deze maand zal gaan.

Mijn financiΓ«n bijwerken
Ik gooi al het hele jaar alle brieven van alle instanties op een grote hoop. Als ik nu één brief zoek, zoals ik toevallig laatst deed, dan is het een hele volksverhuizing voor ik de juiste brief heb! Dus in januari ga ik al deze brief weer op de juiste plek in een map stoppen!

Elke dag iets weggooien
Ik heb veels te veel spullen! En hoe los je dat op? Door elke dag iets weg te gooien. Ik ga mijn best doen om ook elke dag een foto te maken van het voorwerp wat ik weg doe. Sommige dingen zal ik weggeven, andere zullen naar de kringloop gaan of gewoon in de prullenbak! Ik ben heel erg benieuwd of ik dit ga volhouden!

Geen eten weggooien
Zoals jullie gisteren al in de challenges voor 2015 konden lezen, ga ik mee doen met Kliek & Co. (helaas is deze website nu offline) Ik ga sowieso in januari geen eten weggooien! Dat betekent dat ik mijn leftovers ga hergebruiken of weggeven. Ik ben heel erg benieuwd hoe goed ik deze challenge ga volhouden!

Mijn vriezer ontdooien
Want als Iris het doet, dan moet ik het ook doen! En voor het eerst in lange tijd zit er vrij weinig in mijn vriezer, dus dit is het moment!

Wat zijn jou doelen voor deze maand?

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

CategorieΓ«n

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
Het verhaal van een vleesboom
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
15x gekke feitjes
3 IJslandse series op Netflix
23x Betaalbare Cadeaus voor Digital Nomads

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?



10 Reacties

  1. Anne

    Dat zijn mooie, haalbare doelen! Gaat je vast lukken πŸ™‚ Ik doe niet echt aan doelen deze januari, al zie ik de laatste tijd veel over declutteren en minimalistisch leven en ben ik daar een beetje door geΓ―nspireerd en heb ik zin om dat ook te doen. Ohja en ik wil snailmailen, heb ik bedacht πŸ˜€

    Antwoord
    • Veerlez

      Ik denk ook dat het meer een way of life moet zijn dan dat het een doel is wat je je voor houdt, daarom heb ik nu gewoon voor acties gekozen die ik moet doen.. Wanneer je een doel voor ogen hebt, stop je er weer mee zodra je het doel bereikt hebt πŸ™‚

      Antwoord
  2. iliveformydreams.com

    Wat een mooie en haalbare doelen! Succes ermee! Gaat je vast & zeker wel lukken allemaal

    Antwoord
    • Veerlez

      Ik koos voor lekker haalbaar deze maand, want januari is altijd een te drukke maand πŸ™‚

      Antwoord
  3. A CUP OF MEDICINE

    Vooral het doel van geen eten weggooien vind ik een onwijs goed initiatief! Dat gebeurt helaas maar al te vaak, erg sonde. Succes met je doelen!

    Antwoord
    • Veerlez

      Inderdaad, dat gebeurt veels te vaak, ik hoop dat mensen door mijn doel te zien het ook een beetje meenemen en minder weg gaan gooien πŸ™‚

      Antwoord
  4. Bente

    Ik heb nog niet echt over doelen nagedacht maar de vriezer weer eens ontdooien in wel een goede πŸ˜‰

    Antwoord
    • Veerlez

      Vriezer ontdooien kan sowieso nooit kwaad, opeens past alles weer goed in je vriezer en het is nog goed voor het milieu ook πŸ˜‰

      Antwoord
  5. Xaviera

    Wat een leuke doelen allemaal! Goed dat je geen eten gaat weggooien deze maand, mooi om hier zo bewust mee bezig te zijn.

    Antwoord
    • Veerlez

      Hopelijk werkt het aanstekelijk! πŸ˜‰

      Antwoord

Laat een reactie achter