Februari Goals

veerlez_goals_feb (Small)
Ik stel mijzelf nu al een aantal maanden een aantal doelen om te zorgen dat mijn leven mooier wordt. De ene keer kies ik voor een doel zodat mijn leven meer op orde is, zoals bijvoorbeeld afgelopen maand mijn financiën bijhouden. Een andere keer kies ik om meer geniet momentjes in te creëren, zoals toen ik in december 2x een stuk zou wandelen. Deze maand kies ik voor doelen om te zorgen dat ik meer rust neem.

Februari is voor mij een drukke maand, de weekenden zitten bijna al helemaal volgepland en daarom is het voor mij belangrijk dat ik ook tijd voor mijzelf in plan. Met die gedachte in mijn achterhoofd, ben ik tot de volgende doelen gekomen.

Alleen maar films kijken die op mijn watchlist staan
Het lijkt dat mijn watchlist per dag groter wordt, dit komt ook omdat ik vaak films bekijk die ik al ken. Maar een groeiende watchlist zorgt ook voor het gevoel dat ik nog heel veel films moet kijken. Dat gevoel kan soms wat beklemmend zijn, daarom deze maand de missie om dat aantal iets te verkleinen.

Elke week mijn maaltijden inplannen
Doordat ik een drukke maand tegemoet ga, gaat het soms lastig zijn om al mijn maaltijden in te plannen, laat staan de boodschappen daarvoor doen. Wanneer ik aan het begin van de week weet wat ik ga eten, kan ik op mijn vrije dag mooi de boodschappen doen. Het creëert enige rust in de planning wanneer ik na het werk gewoon naar huis kan, zonder dat ik door een drukke Albert Heijn hoef te lopen.

Maak een week(end) overzicht
Om wat creatiever te worden wil ik deze maand mijn week of weekend op een leuke manier vastleggen. Dit kan door te scrapbooken, maar ook door te tekenen. Ik heb nog niet helemaal uitgedacht hoe ik dit zal vormgeven, maar dat zullen we komend weekend wel zien. Ik werd geïnspireerd door het Project Life waar Anne nu mee bezig is. Omdat ik bang ben dat ik een hoop geld uitgeef en na een maand er al niet meer mee bezig ben, bedenk ik mijn eigen creatieve doel om me hiervoor klaar te stomen.

Elk weekend lippenstift op doen
Een leuk en makkelijk haalbaar doel. Door elk weekend lippenstift op te doen, zal ik me net iets specialer voelen die dag. Een kleine moeite om je dag toch iets op te vrolijken. Ik kijk er nu al naar uit om elk weekend lippenstift op te hebben.

Doe jij mee met één van mijn doelen?

16 thoughts to “Februari Goals”

  1. Ik join met de lippenstift! Maaltijden inplannen en alleen films op mijn watchlist kijken zou ook niet verkeerd zijn. Maar of ik dat ook echt ga doen, is altijd maar weer de vraag :’)

    1. Het lippenstift doel is geïnspireerd op één van jou posts 🙂 Afgelopen weekend heb ik al een start gedaan,nog nooit zoveel complimenten gehad 🙂

  2. ik doe mee met elke week eten plannen (+ eens per week boodschappen doen)! scheelt veel geld, inderdaad ook tijd door direct naar huis kunnen én ik heb plots veel gezonder eten in huis, dan telkens toch maar chocola of chips of snoep 🙂

    1. Inderdaad, alleen maar positieve kanten aan het eten plannen! 🙂 Ik ben heel erg benieuwd hoe me dit deze maand gaat verlopen.. Afgelopen week had ik voor het eerst een eetmenu en ik heb me er wel 1 avond aan gehouden 😉

    1. Ik mag van mijzelf wel uitzonderingen maken met films die in de bioscoop draaien of al maanden klaar staan op mijn harde schijf, dus ik heb nog enige speling in mijn watchlist 😉 Maar inderdaad, ik merk dat ik als ik vrij mocht kiezen, ik vandaag een hele andere film had opgezet, ik had juist behoefte aan een golden oldie, zo een die je kan meepraten..

  3. Ik doe mee met de films 🙂 ! Al vind ik maaltijden plannen ook een goed idee. Ik doe dit soms al, maar neig soms toch naar iets makkelijks te nemen. Is ook weer een idee om af en toe voor meerdere dagen te koken, zodat je altijd iets voedzaam hebt. Dus daar wil ik eigenlijk ook wel aan meedoen!

  4. Pingback: 15x gekke feitjes

Laat een reactie achter