Februari Goals

door | feb 28, 2015 | Doelen | 8 reacties

veerlez_goals_feb (Small)
Afgelopen maand had ik weer een aantal doelen gesteld om mijn persoonlijke groei te stimuleren, beter voor mijzelf te zorgen of meer te genieten. Hier volgt een overzichtje met hoe ik mij aan deze doelen gehouden heb.

Alleen maar films kijken die op mijn watchlist staan
Ik heb in februari niet heel veel tijd gehad om films te kijken, ik heb toch een drietal films van mijn watchlist af kunnen schrappen. Namelijk Blue Jasmin, Fantastic Mr. Fox & LOL.
Ik heb toch een aantal films gekeken die niet specifiek op mijn watchlist genoemd stonden. Dit kwam doordat ik bioscoop films er niet op zet en omdat ik een film-date had staan. Want zeg nou zelf, Frozen mag je toch altijd kijken?

Elke week mijn maaltijden inplannen
Oohw het was zo fijn om elke week een overzichtje te maken met welke maaltijden ik zou gaan eten. Ik stem opeens mijn boodschappen op mijn planning af en besteed daardoor veel minder geld! Daarnaast heb ik veel vaker in de keuken gestaan, omdat ik lekker veel eten in huis had. Ik realiseer me eigenlijk nu pas hoevaak ik mijn maaltijden schrapte omdat ik geen zin had om boodschappen te doen. Nu stond mijn maaltijd al vast en was alles

Maak een week(end) overzicht
Ik heb verschillende overzichtjes gemaakt, van zowel mijn weken als sommige weekenden. Dit deed ik met de Project Life App. Het is makkelijk gedaan, leuk om de foto’s bij elkaar te zetten en vooral leuke afbeeldingen erbij te kiezen. Maar ik merk dat ik het resultaat elke keer hetzelfde vind, waardoor ik niet echt enthousiast ben. Toch heeft het me leuke overzichtjes gebracht. Hier twee van mijn overzichtjes.

 photo foto 1 5_zpsamqdwpf3.jpg
 photo foto 2 5_zpsswv5b5j0.jpg

Elk weekend lippenstift op doen
Dit was wellicht het makkelijkste doelom te behalen deze maand en toch is deze het meeste mis gegaan. Het eerste weekend van februari begon ik goed, sterker nog, in januari droeg ik al in een weekend lippenstift. Maar tijdens de weekenden vergat ik het of had ik er écht even geen zin in. Dus ik geloof dat ik uiteindelijk maar 1 weekend echt lippenstift heb op gehad.

Had jij jezelf doelen gesteld voor februari?

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
Maandoverzicht van oktober 2022
Suppen in de winter
Beste tips voor roze haar
Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
9 boeken voor een betere money mindset

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?8 Reacties

 1. Aranka

  Wat een leuk om te lezen! Waarom draag je alleen in het weekend lippenstift?

  Antwoord
  • Veerlez

   Het idee was om vaker lippenstift op te doen, omdat ik het leuk vind. Maar ik vind het met werk niet echt praktisch. Daarom koos ik ervoor om vooral in het weekend met lippenstift te lopen 🙂

   Antwoord
 2. Jessica

  Ik draag zelfs nooit lippenstift haha. Heb het idee dat ik er het gezicht niet voor heb :p.
  Leuk dat je probeert alleen films van je watchlist te kijken, er staan veel leuke films op ^^

  Antwoord
 3. kikisiegers

  Lippenstift is voor mij meestal zoiets wat je doet als je je er goed bij voelt 🙂 misschien is dat het? Leuik dat weekoverzicht! Films van m’n watchlist kijken heb ik ook gedaan, maar stiekem ook anderen hoor :)!

  Antwoord
 4. Kiki

  Even een testje uitvoeren, ik reageer nu met WordPress. Je mag deze comment verwijderen 🙂 wil even kijken of het zo werkt.

  Antwoord
  • Veerlez

   Hij verwijst alsnog naar je wordpress.com account, als je inlogt op wordpress.com moet je bij je instellingen kunnen veranderen waar hij naar toe verwijst 🙂

   Antwoord
 5. robin

  leuke foto’s en lijstje! ik moet ook weer meer lipstick dragen but i’m lazy :p

  Antwoord
 6. iliveformydreams.com

  Wat een leuke doelen, ben erg benieuwd naar de update hoeveel je ervan behaald hebt!
  Mijn doel deze maand? Mijn 30 days plank challenge afmaken… Dat vind ik wel zat voor 1 maand hahaha

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Sundays Finest - […] schreef gisteren al over mijn doel om weekoverzichten bij te houden. Ik dacht het niet zo leuk te vinden,…

Laat een reactie achter