December goals


In november begon ik met mijn doelen per maand bij te houden. Dit werd een enorm succes. Ik behaalde ongeveer al mijn doelen en kreeg er een leuke respons op. Het was een leuke manier om bewuster bezig te zijn met wat ik wil doen en waar ik van geniet. Maar het is ook een motivatie om iets te doen waar ik al tijden tegen op zie, want ik vertel natuurlijk achteraf hoe het gegaan is.

Op bezoek gaan bij oma
Ik zie mijn oma veels te weinig, ik denk ongeveer om de maand! Ik probeer vaker te gaan, maar het is af en toe wat lastig in te plannen, aangezien we op vast staande tijden op bezoek kunnen komen. ‘s Ochtends hebben we een tijdsbestek van anderhalf uur, wat vaak te kort is en smiddags kunnen we wel langer komen, maar resulteert dat vaak in tijdens de file naar huis rijden. Ze woont toch ruim 3 kwartier bij ons vandaan, dus we moeten de tripjes wel echt inplannen. Mijn oma is een lieve en slimme vrouw, ze doet haar cryptogrammen in pen, ze heeft altijd koekjes in huis en vertelt de hele dag door verhalen over vroeger. Ik zou willen dat alles wat ze zegt opgenomen kon worden, zodat al haar herinneringen niet verloren gaan. Ik hoop dit weekend nog op bezoek te kunnen gaan!

Een recept uit een kookboek koken
Ik ben een ramp met koken, maar begin het langzaamaan leuker te vinden! Ik hoop van Sinterklaas het boek Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet van Leonie te krijgen. Dan kan ik daarna lekker gaan kokkerelen in de vakantie!

Een vriendinnetje onverwacht een lief kaartje sturen
Ik heb een heleboel lieve vriendinnetjes. Maar toch zie ik ze veels te weinig. Ondanks dat ik sommige vriendinnetjes nog maar 2 keer per jaar zie, zijn ze me nog steeds heel dierbaar. En dat mag ook wel eens gezegd worden. Dus deze maand ga ik aan de knutsel om iemand te verblijden met een lief kaartje. Maar aangezien sommige vriendinnetjes mijn blog lezen, is het nog best lastig om ze een onverwacht kaartje te sturen!

Solliciteren
Ik heb wel gewoon werk en ik vind het hartstikke leuk om te doen, maar het is op oproepbasis. Ik heb behoefte een vastigheid zodat ik gewoon weet waar ik aan toe ben. Een vast inkomen, dat lijkt me zo fijn. Dus ik wil deze maand sowieso een sollicitatie versturen.

Minimaal twee keer een half uur wandelen
Ik hou er enorm van om buiten te zijn. Het hardlopen ging niet helemaal doordat ik weer last kreeg van mijn astma. Maar ik wil wel nog lekker buiten zijn en genieten. Dus ik vind dat ik minimaal twee keer deze maand een stuk moet wandelen. Dus een keer met de voet boodschappen doen of een paar haltes lopen in plaats van de bus nemen. Ik vind wel een manier.

Heb jij nog specifieke plannen voor deze december?

4 thoughts to “December goals”

Laat een reactie achter