December Goals

door | dec 30, 2014 | Doelen | 6 reacties


In december stelde ik mijzelf een aantal doelen. Hier lees je welke doelen dat waren en of ik me daar aan gehouden heb.

Op bezoek gaan bij oma
Bij het publiceren van mijn december doelen schreef ik al dat ik hoopte het weekend daar heen te kunnen en jawel hoor, 4 dagen later was ik bij mijn oma. Maar daar bleef het niet bij. De ochtend van eerste kerstdag ging ik ook op bezoek bij mijn oma. Het zijn dan wel korte bezoekjes, maar het is en blijft genieten als ik bij haar op bezoek ben. Thee drinken met koekjes, soms een spelletje Rummikub en veel verhalen over vroeger. Misschien moet ik elke maand maar mijn bezoekje aan oma op mijn doelen lijst noteren!

Een recept uit een kookboek koken

Het doel was op uit het boek Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet van Leonie iets te maken. Ik kreeg het helaas niet voor Sinterklaas en besloot het zelf te koken. Ondertussen heb ik er alleen nog niet uit gekookt. Ik heb wel tweemaal het Courgette met Champignons en Geitenkaas recept van Shifra (op instagram) gemaakt. Ook maakte ik een keer zelf appelmoes. Dus ik zou toch willen zeggen dat ik wel wat recepten heb uitgevoerd.

Een vriendinnetje onverwacht een lief kaartje sturen

Ik stuur eigenlijk nooit kerstkaartjes en dat was eigenlijk ook dit jaar niet de bedoeling, maar ik kwam deze mooie kerstkaartjes tegen en besloot ze te versturen. Wellicht is het door het kerstkaart gehalte niet meer zo onverwacht, maar ik geloof niet dat een aantal dit hadden zien aankomen.

Solliciteren
Helaas helaas, dit doel heb ik niet behaald. Afgelopen maand heb ik vrij veel gewerkt, naast mijn ‘normale’ werk heb ik ook nog bij China Light gewerkt, waardoor er naast werk en de blog, nog vrij weinig tijd was voor solliciteren. Mijn vrije tijd ging dan toch liever op aan het zien van mijn vrienden en het kijken van Gossip Girl. Zal ik deze dan maar meenemen naar volgende maand?

Minimaal twee keer een half uur wandelen
Echte wandeltochten ben ik niet gaan lopen deze maand, maar dat was ook niet helemaal mijn doel. Het ging erom dat ik ondanks mijn drukke maand, toch nog veel buiten kwam. Dat is wel gelukt. Ik heb op 1 december een stuk gewandeld voor ik naar de kaakchirurg ging. Het ziekenhuis was een minuut of 25 wandelen vanaf de bushalte, dus daar had ik al een flinke wandeling. Verder heb ik veel gelopen tijdens China Light Festival. Mag ik ook mijn nachtelijke wandeling meetellen toen ik met de nachttrein naar huis ging en er dus geen bussen meer naar huis reden? Dat was ook wel een half uur lopen. Normaal doe ik met kerst ook wel een boswandeling, dat is er dit jaar niet van gekomen. Wellicht dat die boswandeling wel weer een mooie voor januari is.

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
6 manieren om nu geld te verdienen
Beste tips voor roze haar
Het verhaal van een vleesboom
Leven uit een koffer
Begin een capsule wardrobe

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?



6 Reacties

  1. Sylvia Kuijsten

    Haha, ik heb dat kookboek voor onze vriendinnen surprise-avond gevraagd eind januari, dus fingers crossed! En elke maand naar je oma gaan lijkt me een mooie voor op het lijstje 🙂

    Antwoord
    • Veerlez

      Het is echt een heerlijk kookboek, toen ik hem eindelijk had, heb ik hem meteen helemaal gelezen. Er staan zoveel leuke dingen in en het is zo leuk geschreven! Dus zeker een aanrader!

      & voor de komende 3 maanden hoeft naar oma niet op mijn lijstje, want dan zie ik haar sowieso in verband met verjaardagen 😉 Dus in april zal ik hem wel weer toevoegen 😉

      Antwoord
  2. Deborah Hamar

    Een leuk lijstjes.
    Vooral het bezoekje aan je oma. Fijn dat je er zo van genoten hebt. Gewoon iedere maand inplannen 😉

    Antwoord
    • Veerlez

      Ik denk dat mijn oma het ook leuk zal vinden als ik haar elke maand in plan 😉

      Antwoord
  3. Eva

    Wat een mooie doelen, vooral je oma is bijzonder om regelmatig weer bewust langs te gaan. Merk dat ik dat ook echt veel te weinig doe.

    Antwoord
    • Veerlez

      Maar dat lijkt me voor jou ook nog een hele opgave als je elke keer vanuit Berlijn moet komen 😉

      Antwoord

Laat een reactie achter