De verhalen achter mijn meest gelikete Instagram foto’s

door | jan 2, 2020 | Persoonlijk | 2 reacties

De verhalen achter mijn meest gelikete Instagram foto's

Ik kwam dit artikel tegen bij Shirley en ik vond het wel een hele leuke manier om nog even extra terug te blikken op het afgelopen jaar. Vooral omdat ik vaak hele andere captions maak bij mijn Instagram foto’s dan waar de foto eigenlijk om gaat! Daarom is het tijd voor de verhalen achter mijn meest gelikete Instagram foto’s.

de verhalen achter mijn meest gelikte Instagram foto's

Wat zijn meest gelikte Instagram foto’s

 1. Ik zat een dagje met Nynke te werken bij Karibu. We waren lekker aan het werk en Nynke maakte deze foto van me. Het werd de eerste foto die ik gebruikte als ik een digital nomad foto wilde hebben. Lekker onderuit gezakt in een café aan het werk.
 2. Het was mijn laatste dag voordat ik met de opbouw van Hoogte80 zou beginnen en daarna naar Slovenië zou vertrekken. Het was dus de laatste dag dat ik kon afspreken met mensen. We hadden met een aantal meiden bij de Ping Pong club afgesproken. Ik had mijn auto ergens geparkeerd, omdat ik ook al alle boodschappen voor Hoogte80 had gedaan. Toen ik van de parkeerplek naar de Ping Pong club liep, kwam ik langs deze graffiti muur. Ik vroeg later of Esther een foto van mij daar wilde maken. We hadden een heuze fotoshoot en sindsdien is dit dé foto die ik gebruik van mijzelf. Het is mijn avatar, mijn welkomstfoto op mijn website, hij is fantastisch.
the making of the foto
 1. Misschien is het verhaal hoe de foto genomen is nog wel interessanter, dan simpel het feit dat ik aan het zwemmen was in Lake Bled. Het waren mijn laatste dagen in Bled en ik ging bijna elke dag zwemmen, ondanks dat het wat kouder begon te worden. Normaliter als ik alleen ben en een foto van mijzelf wil maken, gebruik ik mijn afstandsbediening. In het water leek me dat wat lastiger. Ik heb mijn tweede telefoon in mijn schoen gezet en heb een filmpje gemaakt terwijl ik aan het zwemmen was. Vanuit dat filmpje heb ik een screenshot genomen op mijn telefoon. Ik was niet heel erg tevreden over mijn eerste filmpje, dus ik ben twee maal het water in gegaan. Vervolgens heb ik dit geintje 3 dagen achter elkaar gedaan.
 2. Een dagje naar Museum Voorlinden. Linda ging erheen met een vriendinnetje en ik nodigde mezelf uit. Het voordeel van even in Nederland zijn, is dat mensen dat soort dingen opeens accepteren. We waren met zijn 3en en nog net op tijd om een 2 tijdslots te bemachtigen voor de Infinity room.
 3. Toen ik in Oktober voor mijn relax weekend in Villach was, had ik een kamer met balkon. Ik keek mooi uit over het meer en keek elke ochtend even naar buiten voor de zonsopkomst en elke avond voor de zonsondergang. Dit pareltje was een zonsondergang wanneer ik niet zo goed oplette en toch even opkeek van mijn laptop. Ik stond op, pakte mijn telefoon en zag toen de zwaan zwemmen. Wat een foto. Dit is denk ik wel mijn favoriete foto van 2019.
 4. Dit is eigenlijk een foto van 2019. De dag dat ik dit postte was namelijk de dag dat het exact een jaar geleden was dat ik voor het eerst voet zette op Sloveense bodem. Een dag die mijn leven nogal veranderd heeft. Als ik niet had besloten mijn reis dat jaar in Slovenië te starten, had ik deze zomer daar niet 2 weken gewoond. Ik vind het heerlijk om terug te blikken op zulke keuze momenten.
 5. Ik was een aantal dagen in Tejeda, in het hostel waar ik komend jaar ga vrijwilligen. Al een aantal keer had ik met Robert het erover gehad dat we vroeg wilde opstaan voor de sunrise. We maakten elke keer geen plannen en zo kwam ook de laatste ochtend dat we er geen plannen voor hadden. Robert was vroeg wakker geworden en besloot de sunrise te gaan doen. Hij wist dat ik boos zou worden als hij zou vertrekken zonder mij, dus hij vroeg aan een vrijwilliger een sleutel van mijn kamer en kwam me wakker maken. Ik was al wakker en schoot meteen in de kleren. Binnen 5 minuten zaten we in de auto en reden we naar het hoogste punt van het eiland. Het wijs ijskoud en we hebben een uur in de kou gezeten. Robert en ik hebben elkaar zelfs geknuffeld om warm te blijven. Er kwamen op een gegeven moment nog 3 mensen om even te kijken. De jongen van de groep, klom op het hek en zijn vrienden maakte een hele toffe foto van hem. Daarna wilde ik ook op het hek klimmen, maar was ik niet gebalanceerd genoeg om te blijven staan. Met andere woorden, ik was een angsthaas en daarom stond ik zo. Al met al nog steeds een goede foto.
 6. Deze foto is gemaakt toen ik met Tessa een tulpenroute ging doen. We reden langs allerlei tulpenvelden en leerde daar ook dat je niet in de tulpenvelden mag lopen, omdat je dan de netten vast loopt, die ze gebruiken om de bollen te telen. Het is dus niet omdat je de bollen beschadigd, wat veel mensen denken. Om toch nog een leuke tulpenfoto te maken, ging de selfiestick het tulpenveld in!
 7. In Slovenië ben ik een aantal keer wezen canyonen. Dit vind ik toch wel de tofste foto die er van mij gemaakt is. Dit was een stukje waar je met een touw naar beneden moest glijden. Toen ik dat deed, haalde ik mijn hand open en heb ik nog maanden lang met een wondje rond gelopen. Een mooie herinnering aan deze tocht door de canyon. Vandaag de dag zit er nog steeds een litteken.

Wat waren jouw meest gelikete Instagram foto’s? Zitten daar ook andere verhalen dan bijschriften bij?

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Suppoort

Suppoort Veerle

Koffie drinken?

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Anderen lezen:

3 IJslandse series op Netflix
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
De Beste tips om te Ontspullen
Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
Geld verdienen met Pinterest

Bezoek mijn andere blog

Geld Verdienen met Pinnen

Op dit moment lees ik

Other Language?2 Reacties

 1. Shirley

  Leuk dat je je hebt laten inspireren door mijn artikel. Best grappig eigenlijk dat ik online wel eerlijk ben (en ik vind jou ook open), maar dat de de captions bij een foto niet het volledige verhaal vertellen. Extra leuk om daar toch nog bij stil te staan.

  Antwoord
  • Veerlez

   Ja, ik vond dat zo leuk om te realiseren. Ik gebruik de foto’s altijd om een ander verhaal te vertellen dan daadwerkelijk op de foto staat. Ik vind transparantie online wel belangrijk, ik ga niet doen alsof ik het ergens fantastisch heb, wanneer ik eigenlijk doodongelukkig ergens ben.

   Antwoord

Laat een reactie achter