Bucketlist van 2019

door | dec 30, 2019 | Persoonlijk | 4 reacties

34 things before i turn 34 - mijn bucketlist van 2019

Elk jaar heb ik een lijst van alle dingen die ik in dat komende jaar wil gaan doen. Het aantal dingen op de lijst, komt overeen met de leeftijd die ik dat jaar zal krijgen. Zo had ik dit jaar 34 dingen op mijn lijst staan, ook wel 34 things before i turn 34. Afgelopen jaren probeerde ik de hele lijst voor mijn verjaardag in oktober te doen. Dit jaar was het meer een bucketlist van 2019! Lees je mee wat ik allemaal gedaan heb dit jaar?

Oude bucketlists

Mocht je benieuwd zijn naar mijn voorgaande jaren; die lijsten staan hier: 30 things before i turn 3031 things before i turn 3132 things before i turn 32 en 33 things before i turned 33.

Mijn bucketlist van 2019

 1. Stop voor elk behaald doel 10 euro in een spaarpot (22/34)
  Dit doel staat elk jaar op de lijst en haal ik nooit. Maar ik geloof niet dat ik eerder zoveel punten op mijn lijst wel gehaald heb!
 2. 5 documentaires kijken
  Voor het eerst heb ik dit puntje wel gehaald, ik heb dit jaar een stuk of 10 documentaires gekeken. Mijn favorieten kan je zien in mijn favorieten van 2019 artikel.
 3. 10 nieuwe spelletjes spelen (9/10)
  Mijn favorieten waren Iguazu en Magic Maze.
 4. 10 nieuwe koffietentjes bezoeken
  Alle koffietentjes waren in Utrecht dit jaar, een mooi terugkerend item op de lijst, om mijn eigen stad te blijven verkennen.
 5. 20 boeken lezen
  Ook wederom weer ruim gehaald.
Boeken lezen op het dakterras
 1. 100x de miracle morning doen (?/100)
  In het nieuwe jaar begon ik vol goede moed aan The Miracle Morning, maar al gauw bleek dat het lastig was te combineren met festivals en leven als nomade. Ik sta nog steeds vroeg op en heb mijn ochtendroutines, maar ik bestempel het niet als the miracle morning.
 2. Leef een dag zonder telefoon
  Een dag zonder telefoon vond ik veel lastiger dan zonder internet. Als ik mijn telefoon niet zou gebruiken, zou ik ook geen foto’s hebben. Dit jaar heb ik elke week een weekoverzicht geplaatst, dat zou dan niet mogelijk zijn. Goeie smoes toch?
 3. Leef een weekend offline
  Een heel weekend offline bleek toch te lastig te zijn, maar ik ben wel een dag offline geweest. Dit punt heeft er voor gezorgd dat ik soms wel bewuster om ga met mijn online tijd. Het is niet helemaal meer van deze tijd om zonder internet te leven, vooral als je je geld verdiend via het internet. Toch is het wel belangrijk dat je soms even offline bent.
 4. Leef een maand zonder Netflix
  Dit was makkelijk te behalen in Slovenië, ik had namelijk geen internet op mijn kamer. De eerste maand resulteerde dat er in dat ik ook geen films heb gekeken.
 5. Begin een capsule wardrobe
  Ik heb geen capsule wardrobe in de klassieke manier, mijn kast bestaat écht wel uit meer dan 30 kledingstukken. Het principe van voor elk kledingstuk wat je koopt, moet er één uit, hou ik wel aan. Ik ben heel bewust in welke kleding ik wel en niet heb. Doordat ik veel uit mijn tas leef, heb ik wanneer ik op reis ben wel een soort capsule wardrobe. Toch heb ik nog een aantal andere kledingstukken die nooit mee op reis gaan en die ik wel mis als ik ze niet heb, zoals mijn tuinbroeken.
 6. Maak een spullenlijst
  Ik heb verschillende lijsten die ik bij houdt. Ik heb lijsten in Evernote waar ik mijn kleding en keukenspullen bijhoudt. Ook is er een lijst van alle spullen die ik altijd mee wil hebben wanneer ik weer op reis ga. Op kit.co hou ik lijsten bij van alle boeken die ik heb en welke spelletjes. Een totale lijst is er niet, maar ik denk dat het op deze manier wel zijn doel heeft gediend.
 7. Verras een goeie vriend of familielid
  Ik zou twee volle maanden in Slovenië zitten en niet terug komen voor de diploma-uitreiking van mijn zusje. Toen ik eenmaal in Slovenië zat, voelde het niet goed om die uitreiking te missen. Ik boekte alsnog mijn tickets en vloog voor een weekend heen en weer. Alleen mijn ouders en Linda wisten dat ik kwam. Ik weet het moment nog zo goed dat mijn zusje me zag en realiseerde dat ik in Nederland was.
 8. Ga naar een conferentie / meet up
  Dit punt zet ik erop omdat ik er zo van geniet om te connecten met andere zelfstandige ondernemers, bloggers etc. Met dat doel, kocht ik dan ook een kaartje voor het Lichter Leven evenement van Deborah de Poorter.
 9. Volg een online cursus
  Er zijn verschillende online cursussen die ik heb gevolgd in het afgelopen jaar. Ik denk dat ik toch wel kan zeggen dat de cursus van Deborah de Poorter het beste is bevallen.
 1. Maak een e-book
  Mijn eerste e-book is een feit. Ik heb een boek geschreven over Pinterest. Een uitleg hoe Pinterest werkt en hoe je het best je profiel kan laten groeien om er geld mee te verdienen. Het tweede e-book is al een tijdje in de maak, dat gaat écht over Geld verdienen met Pinterest.
 2. Maak een Utrecht guide
  Het is niet zozeer een mooie guide geworden qua vormgeving, maar het ging mij er vooral om dat ik een lijstje had met al mijn Utrecht highlights als mijn reisvrienden daar om vroegen. Op mijn website staat dan ook mijn Utrecht guide.
 3. Ren 5k
  Mijn renschoenen hadden het leegruimen van mijn huis niet overleefd, waardoor het rennen van 5k wat lastig ging. Op Gran Canaria heb ik nieuwe renschoenen gekocht en ik ben op Fuerteventura wel weer begonnen met rennen. Hopelijk kan ik dat in het nieuwe jaar weer doorpakken.
 4. Fiets naar Arnhem
  Dit is er helaas niet van gekomen, ik ben wel weer naar Amsterdam gefietst.
 5. Ga suppen op Lake Bled
  Dit was er vorig jaar niet van gekomen, terwijl het één van de twee dingen was die ik wilde doen. Gelukkig is het deze zomer in Slovenië er wel van gekomen.
zwemmen in Lake Bled
 1. Ga 10x zwemmen
  Op elke plek waar ik kom, sta ik bekend dat ik altijd wil zwemmen. De keren dat ik gezwommen heb, zijn dan ook niet écht te tellen.
 2. Maak een strandwandeling
  Het eerste wat ik deed toen ik na Slovenië weer terug was in Nederland.
 3. Beoefen een nieuwe sport
  Ik heb dit jaar verschillende dingen gedaan, maar ik denk dat het volgende puntje wel samenvalt met deze.
 4. Ga paraglyden/skydiven
  Op één van mijn laatste dagen mocht ik Skydiven in Slovenië. Ik vond het dood eng om uit een vliegtuig te springen, maar ik zei mezelf dat ik vast zat aan iemand die voor de 14e keer die dag uit een vliegtuig sprong, dat het dan wel goed zou gaan!
zonsopkomst in Bled
 1. Bekijk een zonsopkomst
  Dat ik zonsopkomsten heb gezien, staat vast. Ik heb tenslotte 3 weken lang de zonsopkomst tour begeleid. Naast extreem veel zonsopkomsten in Bled, heb ik ook een mooie zonsopkomst gezien toen we de Triglav berg beklommen.
 2. Bekijk een zonsondergang
  Ik heb een aantal zonsondergangen gezien, degene die me het meest is bijgebleven zijn de zonsondergangen in het hostel in de bergen van Gran Canaria, dat je vanuit de jacuzzi naar de zonsondergang kijkt.
 3. Bezoek 3 nieuwe landen
  Ik heb dit jaar geen enkel nieuw land bezocht, ik ben voornamelijk naar plaatsen gegaan waar ik al eerder geweest was. Canarische eilanden was wel nieuw, maar valt technisch gezien onder Spanje. Misschien volgend jaar weer?
 4. Overnacht op een bijzondere plek
  Tijdens Amsterdam Fringe Festival heb ik een nacht in het Krasnapolsky hotel geslapen. Ik kan nu zeggen dat het een hoop geld is voor een hoop gebakken lucht, al was het ontbijt wel extreem goed.
 5. Vrijwilligen in een hostel
  Dit is niet in 2019 gelukt, maar staat wel meteen voor 2020 op de planning. Ik vertrek namelijk op 6 januari naar het hostel, waar ik voor 2 maanden ga werken.
werken in Slovenië
 1. Ga werken in het buitenland
  We kunnen wel zeggen dat dit gelukt is. Mijn Slovenië avontuur is uitgekomen.
 2. Ontdek een stad met de Hop on Hop off bus
  Wellicht is dit niet helemaal gelukt, omdat ik het niet met een officiële Hop on Hop off heb gedaan, maar in Bled heb je een bus die maar 1 euro kost. Daar heb ik een dag tourtje mee gedaan.
 3. Iemand van mijn balkanreis weer ontmoeten
  Doordat ik terug ging naar Slovenië, zou ik sowieso mensen ontmoeten van afgelopen jaar. Ik heb ook in Amsterdam afgesproken met 2 meiden die ik in Bled heb ontmoet.
 4. Ga Kamperen
  Dit is er dit jaar weer niet van gekomen.
 5. Zeg je huur op
  Yes, dit was het jaar waar in ik hét eindelijk deed, mijn huur opzeggen. Zonder huur of vaste woonplaats ga ik nu door het leven. Mijn nomadische bestaan is begonnen!
Paars haar
 1. Verf je haar een andere kleur dan roze
  Er heeft dit jaar paars, roze, rood en blauw in mijn haar gezeten. Niet alles is even goed zichtbaar geweest, maar het is zeker gelukt!

Had jij een bucketlist voor 2019? Welke doelen heb jij in het afgelopen jaar behaald? Wat zou jij op de lijst van 2020 zetten?

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

3 IJslandse series op Netflix
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
Beste tips voor roze haar
4 beste Nederlandstalige meditatie apps
Ik ga de Camino de Santiago lopen
15x gekke feitjes

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?4 Reacties

 1. Linda

  Ben benieuwd naar lijstje 35!! 🤗💕

  Antwoord
  • Veerlez

   Yes, ik ook! Ik heb hem nog niet helemaal samengesteld, daar ga ik vanmiddag even voor zitten!

   Antwoord
 2. iliveformydreams.com

  Ik had geen bucketlist, maar zie een hoop toffe dingen hier afgevinkt. Op naar een mooi 2020 <3

  Antwoord
  • Veerlez

   Het was een fantastisch jaar met veel mooie dingen! Dat gaan we in 2020 weer net zo mooi maken! Ik wens jou ook al het goede toe voor 2020!

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Weekoverzicht #63: Laatste weekje in NL - […] Bucketlist van 2019 […]

Laat een reactie achter