Augustus maandoverzicht

door | sep 5, 2017 | Persoonlijk | 0 Reacties

Wat een maand, wat een maand! Een maand vol uitersten. Enerzijds lekker rustig qua werk, focussen op Fringe en niks anders. Maar ook nog even een weekendje naar Zurich en een dagje naar Lowlands. Ik heb veel fijne mensen gezien en weer naar Amsterdam gefietst. Mijn spullen even naar Amsterdam verhuisd en rondgelopen in vogelpakken, Augustus was geweldig. Kijk je mee naar mijn augustus maandoverzicht?


Voor Amsterdam Fringe ben ik deze maand vrij veel in Amsterdam geweest. Soms ontdek ik nieuwe plekjes in de stad, ik kwam ein-de-lijk de kamelen tegen nadat ik in het Volkshotel een drankje had gedaan. De kamelen die je al jaren vanuit de trein ziet! yes!


De dagen die ik nog in Utrecht was, deed ik mijn best om zo effectief mogelijk te werken en dat doe ik het beste bij Koffieleute! Ik heb dan ook een heerlijke dag zitten werken bij mijn favoriete koffietentje van Utrecht. Grappig dat ik nu pas merk hoeveel ik dat mis.


Bij de Biergarten in TivoliVredenburg speelde Rachel Louise, die ik toch wel probeer te zien als ze in Utrecht optreedt. Het was weer een leuk, klein maar fijn optreden.


En toen stond ik opeens weer in Zwitserland, heerlijk zo’n reisje tussendoor. We reden op vrijdagochtend heen en op zondagavond weer terug. We hebben een lange, maar mooie hike gelopen, wat zorgt voor dit soort fotos.


Hier ontstond het idee om een wandelclub op te richten.


De omgeving was zo mooi, dit soort dingen zijn de reden hoezo ik zo graag weer vaker naar Zwitserland ga.


De dag daarna gingen we met onze opblaassquad ronddobberen op de Limmat


Dat zag er zo uit.


Toen ik thuis kwam, moest ik alweer afscheid nemen van mijn lieve kattenbeestje, aangezien ik voor een bepaalde tijd niet thuis zal zijn.


Ik vertrok dan ook, op de fiets, naar Amsterdam. Vorig jaar was dat nog één van mijn grote doelen. Dit jaar leek het me een mooi begin van een goeie traditie. Het weer was dit jaar alleen iets minder goed, het heeft non stop geregend. Ik heb heel even moeten schuilen in een bushokje, maar verder was het een prima rit. Ik was binnen de 2 uur in Amsterdam.


Mijn hebben en houwen ligt nu in Amsterdam en dit is daar mijn uitzicht, pretty good, al zeg ik het zelf.


Het voordeel van in Amsterdam zitten is dat je eindelijk, makkelijk, kan afspreken met Amsterdamse vrienden. En kon ik opeens makkelijk met Deisy afspreken om eindelijk weer bij te kletsen. Een fijne ochtend samen en een productieve middag bij Pllek.


Op de terugweg was ik aan het survivallen en reed ik opeens Amsterdam uit. Je komt nog eens ergens als je de navigatie volgt. Ik rij beter zonder navigatie dan met tegenwoordig.


En toen stond ik opeens op Lowlands, voor een dagje!


Ik ging een vriend helpen en dit was dan ook het uitzicht.


De volgende ochtend heb ik toch nog even mijn koffiejubileum gevierd, ik dronk mijn eerste bakje koffie namelijk 9 jaar geleden op de Lowlandszondag.


Ik ging nog heel even gauw langs huis om wat vergeten spulletjes op te halen en mijn lieve poezenbeestje weer te knuffelen.


Toen was het alweer tijd voor de Uitmarkt, we stonden met Fringe op de uitmarkt en was een geweldig weekend was dat! Ik heb balonnenmeisje gespeeld maar ben ook op tv gekomen in een vogelpak!

Veerlez ultimate favorites

Dylan Scott – Lay It On Me


Alweer een nummer van Dylan Scott, ik vind zijn stem heel fijn en de flow in zijn nummers erg fijn. Hij staat hier ookal een aantal maanden op repeat.

Brad Paisley – Remind Me ft. Carrie Underwood


2 goede countryartiesten die samen een fijn nummer maken, yes!

Shawn Mendes – There’s Nothing Holdin’ Me Back


Het verbaasd me eigenlijk dat ik dit nummer niet eerder hierin heb geplaatst. Ik vind het zo een fijn nummer. De videoclip is ook heel fijn, met Parijs en Amsterdam erin.

Augustus was een heerlijke maand, met tijdelijk verhuizen naar Amsterdam, leuke mensen zien in Amsterdam, in vogelpakken en ook nog even gauw Lowlands bezoeken. Augustus je was een maand van uitersten, maar zo geweldig

Hoe was jouw augustus?

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
Maandoverzicht van oktober 2022
Suppen in de winter
Beste tips voor roze haar
Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
9 boeken voor een betere money mindset

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?0 reacties

Laat een reactie achter