April maandoverzicht

door | apr 30, 2016 | Persoonlijk | 6 reacties

maartoverzicht_

Het was een fijne maar drukke maand. Ik heb een heleboel leuke dingen gedaan, ik ben naar een concert geweest, heb de Domtoren beklommen en heb weer een nieuw plekje ontdekt om koffie te gaan drinken. Een fijne maand vol fijne mensen en mooie plaatsen. Kijk je mee naar mijn april maandoverzicht?


De maand begon goed, op 1 april zat ik nog even een drankje te doen op Tweetakt. Toen ik thuis kwam stond er bij de achterbuurvrouw een pizza voor me klaar! Topdag!

Deze maand heb ik natuurlijk ook weer een aantal dagen bij de Dom gewerkt. Maar ik beklom de domtoren ook voor het eerst in 20 jaar weer! Dit konden jullie al even zien in weekoverzicht #3. Maar dat ik ook meteen 3 keer helemaal naar boven zou gaan, dat had ik eigenlijk niet verwacht!

In de 31 dingen update vertelde ik al even dat ik bezig was met het maken van visitekaartjes.  Links nog het idee waar Rob mee aan kwam zetten. Wel een leuk idee om een foto van mijzelf op mijn visitekaartje te zetten. Ik ga hem onthouden! Maar wat ik nog niet in de update vertelde, was dat ik uiteindelijk een order heb geplaatst! Hij lijkt veel op de linker afbeelding, ik heb vooral de achterzijde aangepast. Na dit weekend zal ik de kaartjes ook daadwerkelijk in handen hebben, dan zien jullie het natuurlijk ook! Yeah!


Ik mocht aan het begin van de maand op het stembureau zitten voor het Oekraïne referendum. Ik vind het fijn dat ik op die manier alsnog betrokken kan zijn en maatschappelijke bijdrage weer geleverd heb. Dat ik er voor betaald krijg, dat is mooi meegenomen. Ik was ingedeeld bij een stembureau in een gymzaal bij mijn oude huis om de hoek. Hierdoor was het net niet fijn om in mijn pauzes naar huis te gaan. Ik heb dan ook een heerlijk kopje koffie gedronken bij Badhu.


Ik ben eindelijk voor het eerst naar Stach gegaan. Nu er ondertussen alweer 3 vestigingen in Utrecht zitten, was het daar wel eens tijd voor! Ik had een kopje thee en een witte chocolade framboos merengue. Heerlijk, zeker een aanrader! Na deze koffiepauze gingen Marlou en ik naar Postcards from Mars in de Ekko. Een mooie albumlaunch, fijne liedjes en de show had mooie lichteffecten! Waaronder deze mooie discobol!


Laatste maanden voel ik mij veels te druk om creatief bezig te zijn. Ik was dan ook haantje de voorste toen 2 vriendinnen een creatieve dag organiseerden. Een dag dat iedereen zijn spullen mee nam en we elkaar onze technieken gingen leren. We hebben op een dak in Amsterdam met ecoline staan gooien, wat uiteindelijk nog een leuk effect gaf. Ik zal binnenkort eens laten zien wat mijn uiteindelijke resultaten zijn. Het was een succes, eind mei is de volgende editie bij mij thuis!


10 april stond in mijn agenda gemarkeerd als Kiki-dag. Kiki kwam een dag naar Utrecht toe en we gingen leuke dingen door. We waren lekker door Utrecht aan het lopen toen we langs Fotodok liepen en langs deze expositie kwamen. Een intrigerende tentoonstelling over familiebanden. Zeker aan aanrader.


We liepen uiteindelijk door naar Broei waar we hebben genoten van een kopje koffie en een stuk taart. Vervolgens hebben we langs de Catharijnesingel gelopen en hebben we een hele tijd langs het water gezeten. Vervolgens hadden we best wel honger, het makkelijkste was om naar Broei te lopen en daar de daghap te bestellen. Het was heerlijk!


Een dag later was het Veerle dag, die dag was ookal genoemd in mijn april doelen. Een dag waar ik alleen maar dingen mocht doen die ik zelf wilde doen. Niks moest, alles mocht. Die dag heb ik in de bus gespendeerd naar Zeist en Hilversum. In Hilversum ben ik lekker een stuk gaan wandelen.

Hier sta ik dan op de Hilversumse heide. Een mooie plek om te gaan wandelen. Ik wil mijzelf niet gaan herhalen, want hier heb ik ook al over verteld in mijn weekoverzicht.


Ook dit stond in het weekoverzicht, maar ik kon het toch niet niet noemen. Een huwelijk in de Domtoren. Dit zal me nog wel even bijblijven!


In het kader van dingen die me nog wel even gaan bijblijven, is dit er ook wel ééntje. Het voordeel van werken bij de Domtoren, is dat ik op plekken kom die niet toegankelijk zijn voor de bezoekers. Onderdeel van mijn inwerkperiode is ook de grote rondleiding, waar je elk hoekje van de toren leert kennen. Op deze foto’s zie je de Salvator klok van boven, terwijl je die normaal alleen van onder ziet. Wat een onwijs grote klok is dat. En rechts zie je het uitzicht vanaf de klok aan de noordkant. Het uitzicht richting de watertoren in wijk C.

Dit is het uitzicht vanaf de westerklok. Hier zie je pas dat je echt achter de klok staat. Wat een inmens uitzicht is dat. Ik kan mezelf echt gelukkig prijzen dat ik dit gezien heb. Op de rechterfoto zie je wat er boven op de klok gebeurd tijdens het hele uur tijdens Trajectum Lumen. Nu ik heb gezien wat er dan qua lichten allemaal op de domtoren gebeurd, wil ik hem helemaal gaan lopen!

Dit is wat je van Trajectum Lumen ziet op het hele uur wanneer je beneden staat.

Het einde van de maand had ik mijn housewarming / spelletjesavond / half verjaardagsfeestje. Een fijne avond met lieve vrienden om me heen. We speelden spelletjes en dronken cocktails. Er werden ook een aantal vreemde foto’s gemaakt. Ik opende voor de gelegenheid snapchat weer en maakte deze foto met een kat op mijn hoofd. Ik geloof niet dat dit me ooit gaat lukken met Daan.


Het grappige is dat ik die snapchat foto van boven, hier aan mijn zusje laat zien, die haar Room for Tought foto net maakt.

Het was een drukke maar fijne maand. Ik heb veel leuke dingen gedaan met vrienden, heb 2 weekoverzichten gemaakt, de dom beklommen en ben zelfs creatief bezig geweest. Geen slechte score als zeg ik het zelf.

Hoe was jou maand?

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Podcast

Fearless Adventure Podcast

Koffie drinken?

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
3 IJslandse series op Netflix
Geld verdienen met Pinterest
Habit Tracker + printable

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Bezoek mijn andere blog

Geld Verdienen met Pinnen

Other Language?6 Reacties

 1. luusjeindelucht

  Leuk om zo met je mee te kunnen kijken in de Dom toren 🙂

  Antwoord
  • Veerlez

   Ja, ik moest het gewoon delen, dat is toch bijzonder! 🙂

   Antwoord
 2. Djuli

  Klinkt als een leuke maand! Wat gaaf, die foto’s in de Domtoren!

  Antwoord
  • Veerlez

   Ja het was een heerlijke maand! Nu maar hopen dat mei net zo leuk gaat worden!

   Antwoord
 3. iliveformydreams.com

  Klinkt als een hele fijne maand zeg! Er is vandaag weer een nieuwe aangebroken. Dat deze maand maar net zo mooi mag zijn!

  Antwoord
  • Veerlez

   Het was inderdaad een heerlijke maand, mei gaat vast net zo mooi, al dan niet mooier worden!

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. 31 things before i turned 31 - […] aan een leuk creatief project Ik heb meegedaan aan 2 leuke projecten. In April deed ik mee aan een…

Laat een reactie achter