5 dingen die ik mijzelf gun in mijn nieuwe huis

door | jan 22, 2016 | Persoonlijk | 23 reacties

things for new home
1, 2, 3, 4, 5

Binnenkort is het dan eindelijk zo ver, ik ga mijn studentenkamertje eindelijk verruilen voor een echt appartement. Een hele stap die ik stiekem wel heel spannend vind. Mijn vaste lasten gaan hierdoor welย omhoog, maar dat neemt niet weg dat ik mijn inrichting onder de loep wil gaan nemen. Het is financieel niet haalbaar om allerlei nieuwe grote meubels te kopen, daarom wil ik mijzelf verblijden met een aantal kleine toevoegingen in mijn huis. Hier zijn de 5 dingen die ik mijzelf gun om extra te genieten in mijn nieuwe woonruimte.

1. Een fijne pyjama – Esprit – โ‚ฌ49,95
Ik slaap nu altijd in oude shirts en uitgelubberde pyjamabroeken. Niet echt de outfit die je aan wilt hebben wanneer er plots een postbezorger op de stoep staat. Daarnaast moet het een fijn gevoel geven om je pyjama aan te trekken. Daarom wil ik mijzelf als eerst een pyjama cadeau doen. Ik hou heel erg van lange pyjamabroeken, die geen boord om de enkel hebben, daarnaast ben ik helemaal fan van geruit of geblokte motieven. Daarom kwam ik dan ook uit op deze pyjama van de Esprit!

2. Plaid – Hema – โ‚ฌ10
Ondanks dat ik naar een huis ga, waar ik CV heb en dus mijn dekentje veel minder nodig ga hebben, vind ik het wel tijd voor een nieuwe plaid. Mijn oude plaid zit onder de kattenharen en doet me vooral denken aan de koude tijden in mijn gaskachelwoning.

3. Radiatorhangmat – Zooplus – โ‚ฌ9.95
Niet alleen ik moet genieten in mijn nieuwe woonruimte, maar ook mijn kat Daan moet zich er thuis gaan voelen. Ik woon nu al jaren in een huis met een gaskachel, waardoor ik nooit eerder een radiator hangmat heb kunnen aanschaffen voor Daan. Ik kan dan ook niet wachten tot ik deze hangmat aan de CV kan hangen.

4. Een beschilderde kattentegelย – Robshop – โ‚ฌ10
Dat ik fan ben van de producten van de Robshop, was misschien al duidelijk. Mijn favoriete thee mok heeft Rob speciaal getekend voor mijn verjaardag. Serviesgoed heb ik ondertussen wel genoeg, daarom wilde ik graag een andere Robshop toevoeging in mijn nieuwe huis. Wat roept er nou meer ’thuis’ dan een katten wijsheid tegel. Oost west, thuis poes! Geweldig toch?

5. Rolkastje – Ikea – โ‚ฌ49.95
Dat mooie kastje heb ik eigenlijk al tijden op het oog, maar ik vind hem altijd te duur. Soms moet je jezelf mooie dingen gunnen. Ik denk dat ik daar meteen al mijn teken en guts spullen inzet. Dan heb ik eindelijk al mijn teken en stempelboeken en benodigdheden bij elkaar!

Welke spullen zou jij jezelf gunnen als je zal verhuizen?

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieรซn

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
15x gekke feitjes
Beste tips voor roze haar
4 beste Nederlandstalige meditatie apps
Het verhaal van een vleesboom
Veiligheid als solo reiziger

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?



23 Reacties

  1. Anna (Ook Anna doet dingen)

    Jaaa, nummer 5! Die vind ik ook echt zo mooi. En hihi, oost west thuis poes :). Leuk! Wat heerlijk dat je naar een appartement gaat verhuizen! Wel spannend, zeker. Maar komt vast goed. Succes alvast met de verhuizing!

    Antwoord
    • Veerlez

      Ik heb nummer 5 eigenlijk altijd te duur gevonden,maar voor mijn nieuwe appartement, gun ik het mezelf gewoon ๐Ÿ™‚ Ik vind het zeker spannend,maar het komt vast goed inderdaad. Om het te vieren ben ik maar een kopje koffie bij Rabarber gaan drinken ๐Ÿ™‚

      Antwoord
  2. Mariska

    nummer 5 staat ook al een tijdje op mijn wishlist! Vooral om het kleurtje. Hele leuke spullen,die verdien je ๐Ÿ˜€

    Antwoord
    • Veerlez

      Dankje! ๐Ÿ™‚
      Ik vind ook inderdaad de kleur van nummer 5 zo enorm leuk, maar ik ben stiekem toch bang dat het niet helemaal past bij de rest van mijn meubels, maar dat zien we dan wel weer ๐Ÿ˜‰ Hij is gewoon te leuk!

      Antwoord
  3. Bettie

    Nummer vijf is leuk!! Die zou ik ook best wel willen kopen voor mijn huisje

    Antwoord
    • Veerlez

      Ook elke keer als ik hem op de foto zie bij iemand in huis, dan vind ik hem gewoon geweldig, ik geloof dat we deze gewoon echt moeten gunnen aan onszelf!

      Antwoord
  4. Jolet

    Dat kleedje is mooi!

    Antwoord
    • Veerlez

      Leuke dekentjes in huis maken je inrichting zoveel leuker, ik kan niet wachten tot ik uiteindelijk รฉcht gaan gaan stylen! ๐Ÿ™‚

      Antwoord
  5. Maris Maria Renne

    Haha, dat tegeltje! Ja, die moet je wel hebben op je nieuwe stek. Die zou iedereen moeten hebben ๐Ÿ™‚

    Antwoord
    • Veerlez

      Ja dat vind ik eigenlijk ook, niet alleen omdat een goede vriend van me die tegeltjes maakt, gewoon omdat het echt awesome is! ๐Ÿ™‚

      Antwoord
  6. Minke

    Met dank aan Maris zie ik nu dat tegeltje! Wat leuk! Als crazy catlady mรณet ik zo’n tegel gewoon hebben. Ik ga snel kijken op robshop.nl! Succes met verhuizen โค๏ธ

    Antwoord
    • Veerlez

      Wat leuk! Rob maakte hele leuke dingetjes, dus zeker bestellen! ๐Ÿ™‚ En dankjewel, gaat hopelijk helemaal goed komen! ๐Ÿ™‚

      Antwoord
  7. Florentine

    Heerlijk allemaal! Ik houd er heel erg van om spulletjes voor mijn huis te kopen. Gaaf dat je binnenkort gaat verhuizen ๐Ÿ™‚ Veel plezier!

    Antwoord
  8. Angรฉlica

    Jaaa nummer 5 wil ik ook!! Nummer 2 heb ik, maar dan in een andere kleur ๐Ÿ˜€ Ik heb wel een heeel mooie gezien bij de Hema laatst, die wil ik eigenlijk ook nog… mm.
    Wanneer ga je verhuizen? ๐Ÿ™‚

    Antwoord
    • Veerlez

      Ik geloof dat iedereen nummer 5 wel wilt ๐Ÿ™‚ Lijkt me ook geweldig om in de bovenste plantjes te zetten <3 Zoveel leuke dingen!
      Ik heb ondertussen nummer 2 in het grijs gekocht <3 Ik geloof dat mijn interieur wel wat neutrale kleuren kan gebruiken! En ik ga over ongeveer 2 weken verwijzen! Zo spannend!

      Antwoord
  9. Manon Dijkhuizen

    Ja een lekker kleedje voor op de bank! Ik heb er ook een en vind het heerlijk om er mee op de bank te zitten met een lekkere kop thee! x

    Antwoord
    • Veerlez

      Ja inderdaad, ik heb nu al zin om vanavond weer met mijn dekentje en kop thee op de bank te zitten! ๐Ÿ™‚

      Antwoord
  10. luusjeindelucht

    De Raskog is altijd goed ๐Ÿ˜€ (ik zit inmiddels op 2 stuks), en dat tegeltje.. super cool!

    Antwoord
    • Veerlez

      Ik wou al zeggen, jij hebt die! Als je er 2 van hebt, dan zal je wel heel tevreden zijn! Dan weet ik zeker dat ik hem gewoon moet kopen ๐Ÿ˜‰

      Antwoord
  11. iliveformydreams.com

    Wat een leuke spulletjes! Oh wat ik mezelf gun, zoveel als we gaan verhuizen haha. We gaan groter wonen dus dat gaat helemaal goed komen ๐Ÿ˜‰ Nu maar eerst verkopen dan ga ik verder bedenken.

    Antwoord
  12. daenelia

    Dat rolkastje hebben we ๐Ÿ™‚ … het staat er een beetje verloren bij. Maar dat komt wel. Wij zijn niet van plan alweer snel te verhuizen. Maar we hebben nog heel veel plannen voor dit huis. Dat doen we stapje voor stapje.

    Antwoord
    • Veerlez

      Wat zonde dat jullie hem niet echt gebruiken! Ik ben daar ook een beetje bang voor, dat hij meer stof staat te vangen!

      Wat voor plannen hebben jullie? Het lijkt me heerlijk om in een huis te zitten waar je echt 100% je eigen plek van kan maken! ๐Ÿ™‚

      Antwoord

Laat een reactie achter