5 dingen die ik mijzelf gun in mijn nieuwe huis

door | jan 22, 2016 | Persoonlijk | 23 reacties

things for new home
1, 2, 3, 4, 5

Binnenkort is het dan eindelijk zo ver, ik ga mijn studentenkamertje eindelijk verruilen voor een echt appartement. Een hele stap die ik stiekem wel heel spannend vind. Mijn vaste lasten gaan hierdoor wel omhoog, maar dat neemt niet weg dat ik mijn inrichting onder de loep wil gaan nemen. Het is financieel niet haalbaar om allerlei nieuwe grote meubels te kopen, daarom wil ik mijzelf verblijden met een aantal kleine toevoegingen in mijn huis. Hier zijn de 5 dingen die ik mijzelf gun om extra te genieten in mijn nieuwe woonruimte.

1. Een fijne pyjama – Esprit – €49,95
Ik slaap nu altijd in oude shirts en uitgelubberde pyjamabroeken. Niet echt de outfit die je aan wilt hebben wanneer er plots een postbezorger op de stoep staat. Daarnaast moet het een fijn gevoel geven om je pyjama aan te trekken. Daarom wil ik mijzelf als eerst een pyjama cadeau doen. Ik hou heel erg van lange pyjamabroeken, die geen boord om de enkel hebben, daarnaast ben ik helemaal fan van geruit of geblokte motieven. Daarom kwam ik dan ook uit op deze pyjama van de Esprit!

2. Plaid – Hema – €10
Ondanks dat ik naar een huis ga, waar ik CV heb en dus mijn dekentje veel minder nodig ga hebben, vind ik het wel tijd voor een nieuwe plaid. Mijn oude plaid zit onder de kattenharen en doet me vooral denken aan de koude tijden in mijn gaskachelwoning.

3. Radiatorhangmat – Zooplus – €9.95
Niet alleen ik moet genieten in mijn nieuwe woonruimte, maar ook mijn kat Daan moet zich er thuis gaan voelen. Ik woon nu al jaren in een huis met een gaskachel, waardoor ik nooit eerder een radiator hangmat heb kunnen aanschaffen voor Daan. Ik kan dan ook niet wachten tot ik deze hangmat aan de CV kan hangen.

4. Een beschilderde kattentegel – Robshop – €10
Dat ik fan ben van de producten van de Robshop, was misschien al duidelijk. Mijn favoriete thee mok heeft Rob speciaal getekend voor mijn verjaardag. Serviesgoed heb ik ondertussen wel genoeg, daarom wilde ik graag een andere Robshop toevoeging in mijn nieuwe huis. Wat roept er nou meer ’thuis’ dan een katten wijsheid tegel. Oost west, thuis poes! Geweldig toch?

5. Rolkastje – Ikea – €49.95
Dat mooie kastje heb ik eigenlijk al tijden op het oog, maar ik vind hem altijd te duur. Soms moet je jezelf mooie dingen gunnen. Ik denk dat ik daar meteen al mijn teken en guts spullen inzet. Dan heb ik eindelijk al mijn teken en stempelboeken en benodigdheden bij elkaar!

Welke spullen zou jij jezelf gunnen als je zal verhuizen?

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
Begin een capsule wardrobe
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
Altijd je locatie delen
9 boeken voor een betere money mindset
Geld verdienen met Pinterest

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?23 Reacties

 1. Anna (Ook Anna doet dingen)

  Jaaa, nummer 5! Die vind ik ook echt zo mooi. En hihi, oost west thuis poes :). Leuk! Wat heerlijk dat je naar een appartement gaat verhuizen! Wel spannend, zeker. Maar komt vast goed. Succes alvast met de verhuizing!

  Antwoord
  • Veerlez

   Ik heb nummer 5 eigenlijk altijd te duur gevonden,maar voor mijn nieuwe appartement, gun ik het mezelf gewoon 🙂 Ik vind het zeker spannend,maar het komt vast goed inderdaad. Om het te vieren ben ik maar een kopje koffie bij Rabarber gaan drinken 🙂

   Antwoord
 2. Mariska

  nummer 5 staat ook al een tijdje op mijn wishlist! Vooral om het kleurtje. Hele leuke spullen,die verdien je 😀

  Antwoord
  • Veerlez

   Dankje! 🙂
   Ik vind ook inderdaad de kleur van nummer 5 zo enorm leuk, maar ik ben stiekem toch bang dat het niet helemaal past bij de rest van mijn meubels, maar dat zien we dan wel weer 😉 Hij is gewoon te leuk!

   Antwoord
 3. Bettie

  Nummer vijf is leuk!! Die zou ik ook best wel willen kopen voor mijn huisje

  Antwoord
  • Veerlez

   Ook elke keer als ik hem op de foto zie bij iemand in huis, dan vind ik hem gewoon geweldig, ik geloof dat we deze gewoon echt moeten gunnen aan onszelf!

   Antwoord
 4. Jolet

  Dat kleedje is mooi!

  Antwoord
  • Veerlez

   Leuke dekentjes in huis maken je inrichting zoveel leuker, ik kan niet wachten tot ik uiteindelijk écht gaan gaan stylen! 🙂

   Antwoord
 5. Maris Maria Renne

  Haha, dat tegeltje! Ja, die moet je wel hebben op je nieuwe stek. Die zou iedereen moeten hebben 🙂

  Antwoord
  • Veerlez

   Ja dat vind ik eigenlijk ook, niet alleen omdat een goede vriend van me die tegeltjes maakt, gewoon omdat het echt awesome is! 🙂

   Antwoord
 6. Minke

  Met dank aan Maris zie ik nu dat tegeltje! Wat leuk! Als crazy catlady móet ik zo’n tegel gewoon hebben. Ik ga snel kijken op robshop.nl! Succes met verhuizen ❤️

  Antwoord
  • Veerlez

   Wat leuk! Rob maakte hele leuke dingetjes, dus zeker bestellen! 🙂 En dankjewel, gaat hopelijk helemaal goed komen! 🙂

   Antwoord
 7. Florentine

  Heerlijk allemaal! Ik houd er heel erg van om spulletjes voor mijn huis te kopen. Gaaf dat je binnenkort gaat verhuizen 🙂 Veel plezier!

  Antwoord
 8. Angélica

  Jaaa nummer 5 wil ik ook!! Nummer 2 heb ik, maar dan in een andere kleur 😀 Ik heb wel een heeel mooie gezien bij de Hema laatst, die wil ik eigenlijk ook nog… mm.
  Wanneer ga je verhuizen? 🙂

  Antwoord
  • Veerlez

   Ik geloof dat iedereen nummer 5 wel wilt 🙂 Lijkt me ook geweldig om in de bovenste plantjes te zetten <3 Zoveel leuke dingen!
   Ik heb ondertussen nummer 2 in het grijs gekocht <3 Ik geloof dat mijn interieur wel wat neutrale kleuren kan gebruiken! En ik ga over ongeveer 2 weken verwijzen! Zo spannend!

   Antwoord
 9. Manon Dijkhuizen

  Ja een lekker kleedje voor op de bank! Ik heb er ook een en vind het heerlijk om er mee op de bank te zitten met een lekkere kop thee! x

  Antwoord
  • Veerlez

   Ja inderdaad, ik heb nu al zin om vanavond weer met mijn dekentje en kop thee op de bank te zitten! 🙂

   Antwoord
 10. luusjeindelucht

  De Raskog is altijd goed 😀 (ik zit inmiddels op 2 stuks), en dat tegeltje.. super cool!

  Antwoord
  • Veerlez

   Ik wou al zeggen, jij hebt die! Als je er 2 van hebt, dan zal je wel heel tevreden zijn! Dan weet ik zeker dat ik hem gewoon moet kopen 😉

   Antwoord
 11. iliveformydreams.com

  Wat een leuke spulletjes! Oh wat ik mezelf gun, zoveel als we gaan verhuizen haha. We gaan groter wonen dus dat gaat helemaal goed komen 😉 Nu maar eerst verkopen dan ga ik verder bedenken.

  Antwoord
 12. daenelia

  Dat rolkastje hebben we 🙂 … het staat er een beetje verloren bij. Maar dat komt wel. Wij zijn niet van plan alweer snel te verhuizen. Maar we hebben nog heel veel plannen voor dit huis. Dat doen we stapje voor stapje.

  Antwoord
  • Veerlez

   Wat zonde dat jullie hem niet echt gebruiken! Ik ben daar ook een beetje bang voor, dat hij meer stof staat te vangen!

   Wat voor plannen hebben jullie? Het lijkt me heerlijk om in een huis te zitten waar je echt 100% je eigen plek van kan maken! 🙂

   Antwoord

Laat een reactie achter