5 dingen die ik mijzelf gun in mijn nieuwe huis

things for new home
1, 2, 3, 4, 5

Binnenkort is het dan eindelijk zo ver, ik ga mijn studentenkamertje eindelijk verruilen voor een echt appartement. Een hele stap die ik stiekem wel heel spannend vind. Mijn vaste lasten gaan hierdoor wel omhoog, maar dat neemt niet weg dat ik mijn inrichting onder de loep wil gaan nemen. Het is financieel niet haalbaar om allerlei nieuwe grote meubels te kopen, daarom wil ik mijzelf verblijden met een aantal kleine toevoegingen in mijn huis. Hier zijn de 5 dingen die ik mijzelf gun om extra te genieten in mijn nieuwe woonruimte.

1. Een fijne pyjama – Esprit – €49,95
Ik slaap nu altijd in oude shirts en uitgelubberde pyjamabroeken. Niet echt de outfit die je aan wilt hebben wanneer er plots een postbezorger op de stoep staat. Daarnaast moet het een fijn gevoel geven om je pyjama aan te trekken. Daarom wil ik mijzelf als eerst een pyjama cadeau doen. Ik hou heel erg van lange pyjamabroeken, die geen boord om de enkel hebben, daarnaast ben ik helemaal fan van geruit of geblokte motieven. Daarom kwam ik dan ook uit op deze pyjama van de Esprit!

2. Plaid – Hema – €10
Ondanks dat ik naar een huis ga, waar ik CV heb en dus mijn dekentje veel minder nodig ga hebben, vind ik het wel tijd voor een nieuwe plaid. Mijn oude plaid zit onder de kattenharen en doet me vooral denken aan de koude tijden in mijn gaskachelwoning.

3. Radiatorhangmat – Zooplus – €9.95
Niet alleen ik moet genieten in mijn nieuwe woonruimte, maar ook mijn kat Daan moet zich er thuis gaan voelen. Ik woon nu al jaren in een huis met een gaskachel, waardoor ik nooit eerder een radiator hangmat heb kunnen aanschaffen voor Daan. Ik kan dan ook niet wachten tot ik deze hangmat aan de CV kan hangen.

4. Een beschilderde kattentegel – Robshop – €10
Dat ik fan ben van de producten van de Robshop, was misschien al duidelijk. Mijn favoriete thee mok heeft Rob speciaal getekend voor mijn verjaardag. Serviesgoed heb ik ondertussen wel genoeg, daarom wilde ik graag een andere Robshop toevoeging in mijn nieuwe huis. Wat roept er nou meer ‘thuis’ dan een katten wijsheid tegel. Oost west, thuis poes! Geweldig toch?

5. Rolkastje – Ikea – €49.95
Dat mooie kastje heb ik eigenlijk al tijden op het oog, maar ik vind hem altijd te duur. Soms moet je jezelf mooie dingen gunnen. Ik denk dat ik daar meteen al mijn teken en guts spullen inzet. Dan heb ik eindelijk al mijn teken en stempelboeken en benodigdheden bij elkaar!

Welke spullen zou jij jezelf gunnen als je zal verhuizen?

23 thoughts to “5 dingen die ik mijzelf gun in mijn nieuwe huis”

  1. Ik heb nummer 5 eigenlijk altijd te duur gevonden,maar voor mijn nieuwe appartement, gun ik het mezelf gewoon 🙂 Ik vind het zeker spannend,maar het komt vast goed inderdaad. Om het te vieren ben ik maar een kopje koffie bij Rabarber gaan drinken 🙂

  1. Dankje! 🙂
   Ik vind ook inderdaad de kleur van nummer 5 zo enorm leuk, maar ik ben stiekem toch bang dat het niet helemaal past bij de rest van mijn meubels, maar dat zien we dan wel weer 😉 Hij is gewoon te leuk!

  1. Ook elke keer als ik hem op de foto zie bij iemand in huis, dan vind ik hem gewoon geweldig, ik geloof dat we deze gewoon echt moeten gunnen aan onszelf!

 1. Jaaa nummer 5 wil ik ook!! Nummer 2 heb ik, maar dan in een andere kleur 😀 Ik heb wel een heeel mooie gezien bij de Hema laatst, die wil ik eigenlijk ook nog… mm.
  Wanneer ga je verhuizen? 🙂

  1. Ik geloof dat iedereen nummer 5 wel wilt 🙂 Lijkt me ook geweldig om in de bovenste plantjes te zetten <3 Zoveel leuke dingen!
   Ik heb ondertussen nummer 2 in het grijs gekocht <3 Ik geloof dat mijn interieur wel wat neutrale kleuren kan gebruiken! En ik ga over ongeveer 2 weken verwijzen! Zo spannend!

 2. Dat rolkastje hebben we 🙂 … het staat er een beetje verloren bij. Maar dat komt wel. Wij zijn niet van plan alweer snel te verhuizen. Maar we hebben nog heel veel plannen voor dit huis. Dat doen we stapje voor stapje.

  1. Wat zonde dat jullie hem niet echt gebruiken! Ik ben daar ook een beetje bang voor, dat hij meer stof staat te vangen!

   Wat voor plannen hebben jullie? Het lijkt me heerlijk om in een huis te zitten waar je echt 100% je eigen plek van kan maken! 🙂

Laat een reactie achter