15 redenen hoezo ik nog lang geen 30 ben!

veerlez_bijna30

Laatst schreef ik nog een post met alle redenen waaraan ik merk dat ik alweer bijna 30 ben. Maar eerlijk gezegd duurt dat nog een maandje of 8 en ben ik dus eigenlijk nog laaaaaaaaang geen 30! Laten we dat alsjeblieft nog even uitstellen, want zo oud voel ik me helemaal nog niet. Om te bewijzen dat ik nog helemaal niet zo oud ben, hier een lijstje me alle redenen hoezo ik nog lang geen 30 ben!

Ik huppel als ik mijn lege karretje inlever bij de Ikea.
Ik kan me uren vermaken tijdens een verhuizing met alle karretjes.
Ik draag nog steeds een kinder horloge!
Op werk draai ik nog steeds stiekem wel eens een rondje op mijn stoel met wieltjes.
En ik rol mijzelf liever naar de overkant van de kamer in plaats van op te staan uit mijn stoel
Mijn zusje van 8 jaar jonger wordt iets te vaak ouder geschat dan ik!
Young looks, young by heart! zeg ik dan maar…
Op een zebrapad probeer ik nog steeds alleen op de witte vlakken te lopen!
Ik heb nog steeds CJP korting, dan ben ik toch nog jong?
Een aantal keer per jaar heb ik een boyband periode, dan luister ik opeens weer nonstop naar de Backstreet Boys of Blue.
Ik ga nog steeds altijd overal op zitten, dat had ik als kind ook al!
Ik drink mijn koffie met heel veel melk en suiker!
Mijn huidige concertplanning schreeuwt ook een jongere leeftijd, Taylor Swift, Maroon 5, really?
Ik ben dolgelukkig wanneer ik thuis gewoon een tweede ijsje kan pakken zonder het te vragen!
Ik doe nog steeds een Hink Stap Sprong wanneer ik een hinkelbaan tegen kom!

Herken jij jezelf hierin? Ben je ook jonger dan je leeftijd eigenlijk voorschrijft?

10 thoughts to “15 redenen hoezo ik nog lang geen 30 ben!”

  1. Ook boven de 30 kan er heel veel hoor, alleen mag het niet altijd van mijn kinderen 🙂 want moet wel een normale moeder zijn, behalve met larpen dan mag en kan alles

  2. Ok ok ik geloof je Veerle, je bent nog jong 😉 haha. Ik herken me in het hinkelen en huppelen en rondjes draaien op een stoel (of wippen! Als ik me verveel) en ik kijk Spangas (as we speak) en ook het jeugdjournal en ik mag soms graag oude kinderliedjes (die me dan ineens te binnen schieten) zingen. En mensen vragen om mijn legetimatie als ik drank of sigaretten wil kopen. Yup, ik ben ook nog jong!

  3. Heel herkenbaar. 🙂 Mensen geloven me nooit als ik zeg dat ik 27 jaar ben. Mijn zusJE wordt als mijn zus gezien. En al die kinderlijke dingen doe ik ook nog steeds. 😉 Misschien zelfs nog wel een paar meer. 😉

  4. Pingback: Sundays Finest

Laat een reactie achter