Museum: Cobra Museum: Hundertwasser

door | dec 21, 2013 | museum | 4 reacties

Museum: Cobra Museum
Locatie: Amstelveen
Tentoonstelling: Hundertwasser
Tot wanneer: t/m 5 januari 2014!
Kosten? 9.50, Gratis met Museumjaarkaart, 6 euro voor studenten/cjp
Bereikbaarheid: Prima! Het is praktisch naast Busstation Amstelveen, waar heel veel bussen komen! En anders betaald parkeren naast de deur!

Eerlijk gezegd had ik nog nooit van Hundertwasser gehoord, maar de foto’s die ik had gezien spraken mij erg aan! Zijn werk bevat veel kleurgebruik en veel lijnen! Het werk bestaat uit meerdere lagen, vaak ook uit meerdere delen die later bij elkaar zijn geplakt. Elk beeld gebeurd weer heel veel in. Het sprak me heel erg aan. Ik ben normaal niet zo van de teksten lezen, maar dit keer heb ik alles gelezen, omdat zijn werk me zo intrigeerde. Hundertwasser werkte veel met lijnen en kleuren, maar was ook erg procesgericht. Hij vond het proces belangrijker dan het eindproduct. En dat is een visie die ik herken vanuit de beeldende therapie. Wellicht dat ik het daarom wel zo interessant vind?

In ieder geval, ik heb genoten van deze tentoonstelling en wil daarom echt even hierop attenderen! Hij is tot en met 5 januari! Het museum is extra open rond de feestdagen, dus meer kans om erheen te gaan!

 

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Follow on Bloglovin

Suppoort

Suppoort Veerle

Koffie drinken?

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Anderen lezen:

6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
3 IJslandse series op Netflix
Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro's verdien?
Wat kan je doen als je in quarantaine zit?
De Beste tips om te Ontspullen
Geld verdienen met Pinterest

Bezoek mijn andere blog

Geld Verdienen met Pinnen

Op dit moment lees ik

Other Language?4 Reacties

 1. karlijn

  Goeie tip! Hundertwasser is niet echt mijn ding, maar altijd leuk om over tentoonstellingen te lezen.

  Antwoord
 2. Marlou

  Je moet naar Wenen voor het Hundertwassermuseum (en het Hundertwasserhaus!) hoor Veerle – ik heb nog nooit zo genoten <3

  Antwoord
 3. JoanyM

  Ow had ik je blog nou maar iets eerder ontdekt! Jammer dat ik dit gemist heb, vind hundertwasser altijd heel bijzonder. Leuk blog trouwens, zal na deze reactie nog even op de volg knop drukken 😉

  Antwoord
  • Veerlez

   Zonde! Maar nog genoeg andere kansen met leuke tentoonstellingen! 🙂 Ik zal binnenkort wel een tentoonstelling bezoeken die nog wat langer is, zodat je ook wat meer kans krijgt om hem te bezoeken 😉

   Antwoord

Laat een reactie achter