WIN: 1x Hangmat of Hangstoel

Bron: 1, 2, 3

De lente is eindelijk officieel begonnen! Keek jij daar ook al zo naar uit? Lekker in het park zitten, genieten met vrienden van het mooie weer. We hebben de afgelopen weken wel een aantal voorproefjes gehad van het lenteweer, maar nu is de lente ook officieel begonnen. Het weer zal de komende week nog wat druilerig zijn, daarom heb ik iets om je op te vrolijken!

Genieten

Als ik aan de lente denk, dan denk ik aan het mooie weer, aan relaxen op fijne plaatsen en even niets hoeven, maar alles mogen. Hoe kan je beter genieten dan door in het zonnetje in een hangmat op een fijne plek te liggen. Als ik aan hangmatten denk, dan denk ik automatisch aan festivals. Ik heb een aantal vrienden met hangmatten en die nemen ze altijd overal mee naar toe. Zo hadden we bij ons tentenkamp bij Best Kept Secret tussen de bomen een hangmat hangen. Hoe fijn is het om even op een festival de kunnen relaxen in een hangmat. Ook tijdens het werken op festivals kom ik vaak hangmatten tegen. Er is altijd wel ergens backstage, of bijvoorbeeld onder het podium, een hangmat op te hangen. Een heerlijke plek om even op te laden tijdens de drukte van het festivalwerk.


Bron: 1, 2, 3

Maar hoe fijn een hangmat buiten ook is, je zou ook een hangmat of hangstoel binnen kunnen ophangen. Wanneer je een hangmat of hangstoel binnen op hangt, is het automatisch een plek waar je gaat relaxen. Een plek waar je je terug trekt om een boek te gaan lezen of even tot rust te komen. Je ziet ze niet voor niets steeds meer terug komen in interieurtrends. Heerlijk om een hangstoel voor het raam te hangen om lekker naar buiten te kunnen kijken. Of wat denk je van op het balkon?


 
Zie jij het ook al helemaal voor je? Doe dan nu mee aan deze winactie. Ik mag namelijk in samenwerking met Hangmatgigant een hangstoel of hangmat weggeven. Super leuk toch? Je mag zelf kiezen welke je wilt en er is keuze genoeg, zolang het maar één van deze mooie modellen van het merk Tropilex is!

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Volg Veerlez op Bloglovin en save dit bericht.
 • Laat hieronder een reactie achter, met een geldig e-mailadres.
 • Voor extra winkans: Volg mij op twitter / facebook

De winactie loopt tot en met 31 maart 2016. De winnaar ontvangt een persoonlijk mailtje, zorg dus dat je een geldig mailadres achterlaat in je reactie. Wil je sowieso graag een hangstoel, een hangmat of een hangmatset? Neem dan een kijkje op de site.
 
a Rafflecopter giveaway

Doe jij mee aan deze winactie?

19 thoughts to “WIN: 1x Hangmat of Hangstoel”

 1. Wauw, wat een toffe winactie! 🙂 Ik zou zeker een hangmat willen, wij zijn nog niet zo lang geleden verhuisd en hebben voor het eerst een tuin (!) en voor mijn gevoel hóórt daar gewoon een hangmat in, hihi.

 2. Tof! Heb voor het eerst een heel klein tuintje waar niet echt een fijn ligbed of mooie tafel of steigerhout setje in past en kan ivm zeer slechte rug niet lang zitten op een klapstoeltje. Maar; ik heb wel een klein afdakje bij de schuur en zocht nog iets superrelaxed om in te zitten. This must ve it! Ga ik het zeker uren in uit houden zonder mijn rug te vernielen. En als ik er niet ben kan mijn kat er lekker in swingen. Moet ie hem niet natuurlijk niet inpikken 😉
  Gesaved op bloglovin.
  Heb geen facebook

 3. Mijn vriend en ik hebben net een nieuw huisje gekocht. De hangstoel ‘Tropical’ Lounge Ocean zou dus heel leuk zijn om ons tuintje nog wat gezelliger te maken 🙂

 4. Het lijkt me heerlijk om in een hangstoel onder het afdakje van mijn schuurtje te zitten schommelen en relaxen!
  Ik loot dus graag mee en ik volg je op Bloglovin, twitter en FB.
  Nu maar duimen…..
  Groeten, Grete Karina

Laat een reactie achter