Leven; wat ben je fijn!

door | apr 25, 2015 | Ontwikkeling | 8 reacties

veerlez_hallo_leven
Hallo leven,
Wat ben je toch fijn, wat kan het leven toch ongelooflijk mooi zijn! Soms vergeet ik dat gewoon even, als de dagen donker zijn en het leven druk. Maar nu de zon begint te schijnen en de vogeltjes weer aanweziger fluiten, realiseer ik het me weer. Het leven is zo verdomde mooi.

Ik kan er zo van genieten om door de stad te fietsen vol mogelijkheden. Wat zal ik vanavond eens gaan doen, welke vrienden zal ik vanavond eens gaan uitnodigen om een drankje te doen in de stad. Wat heeft de avond nu voor ons in petto? De ene keer gaan we naar een film, een andere avond drinken wij een drankje op een festival op de Neude.

Ik geniet van de stad, Utrecht, waar alles binnen handbereik is, waar ik met een kwartier lopen in het midden van het centrum ben of met een kwartier met de trein in een volgende stad. Al mijn familieleden op steenworp afstand en altijd wel iets te doen.

Ik geniet van alle reisjes die ik in de afgelopen tijd gedaan heb en welke er nog op de planning staan. Even snel een weekendje naar Oslo, of even naar Londen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat maakt mij zo ontzettend gelukkig.

Mooie muziekjes die uit mijn boxen komen, vrienden om me heen en vreemde evenementen in het vizier. Elk weekend is weer een totale verassing. wat zal het deze keer brengen?

Ik kan je vertellen dat het in ieder geval een combinatie van vrienden, gezelligheid, muziek en katten zal hebben. Waarschijnlijk nog een onbekende factor, neem een kussen gevecht of een waar is wally spel, alles staat nog open. Zolang ik mijn vrienden maar om me heen heb en ik lichamelijk in staat ben te doen wat ik wil doen. Maar als het weer een beetje mee zit, is alles nog duizend maal mooier.

Liefs,
Veerle

Wat zijn dingen waar jij intens van kan genieten?

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

3 IJslandse series op Netflix
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
Beste tips voor roze haar
4 beste Nederlandstalige meditatie apps
Ik ga de Camino de Santiago lopen
15x gekke feitjes

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?8 Reacties

 1. Sammie

  Wat mooi geschreven! Vrienden, zonnetje.. het kan het allemaal zo veel mooier maken inderdaad.

  Antwoord
 2. Kooi&co

  Niet teveel vliegen he? 😉 Dat is slecht voor het milieu…

  Antwoord
 3. stylebygina

  Mooi artikel! Genieten van de kleine dingen, zoals bloemen, een tijdschrift, de zon ect.. 🙂

  Antwoord
 4. Andrea

  Wat een fijn blogje! Het stukje over een stad vol mogelijkheden is zo herkenbaar. Zelf woon ik in Rotterdam, maar het is zo fijn dat je bijna op elk moment van de dag wel iets kan gaan doen. Geeft een soort gevoel van vrijheid.

  Antwoord
  • Veerlez

   Inderdaad, die vrijheid is precies wat ik bedoel! En al helemaal met het mooie weer wat het dit weekend is! 🙂

   Antwoord
 5. Danielle Lakeman (@daniellelakeman)

  Wat een fijne blog is dit! Ook ik vind Utrecht een ontzettend fijne stad, en ik woon er niet eens of heb er geen familie wonen, haha! En die weekenden weg, daar kan ik ook blij van worden… zo was ik laatst ook naar Londen en ga ik dit weekend naar Luxemburg, yay!

  Antwoord
 6. Daphne

  Ik hou van dit soort kleine posts. Ik geniet van heel vroeg opstaan en dan de zon zien opkomen, woorden lezen die voor mij geschreven lijken te zijn, spontane gesprekken met onbekende mensen en nog meer van dat soort dingen ^^

  Antwoord

Laat een reactie achter