Leven; wat ben je fijn!

veerlez_hallo_leven
Hallo leven,
Wat ben je toch fijn, wat kan het leven toch ongelooflijk mooi zijn! Soms vergeet ik dat gewoon even, als de dagen donker zijn en het leven druk. Maar nu de zon begint te schijnen en de vogeltjes weer aanweziger fluiten, realiseer ik het me weer. Het leven is zo verdomde mooi.

Ik kan er zo van genieten om door de stad te fietsen vol mogelijkheden. Wat zal ik vanavond eens gaan doen, welke vrienden zal ik vanavond eens gaan uitnodigen om een drankje te doen in de stad. Wat heeft de avond nu voor ons in petto? De ene keer gaan we naar een film, een andere avond drinken wij een drankje op een festival op de Neude.

Ik geniet van de stad, Utrecht, waar alles binnen handbereik is, waar ik met een kwartier lopen in het midden van het centrum ben of met een kwartier met de trein in een volgende stad. Al mijn familieleden op steenworp afstand en altijd wel iets te doen.

Ik geniet van alle reisjes die ik in de afgelopen tijd gedaan heb en welke er nog op de planning staan. Even snel een weekendje naar Oslo, of even naar Londen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat maakt mij zo ontzettend gelukkig.

Mooie muziekjes die uit mijn boxen komen, vrienden om me heen en vreemde evenementen in het vizier. Elk weekend is weer een totale verassing. wat zal het deze keer brengen?

Ik kan je vertellen dat het in ieder geval een combinatie van vrienden, gezelligheid, muziek en katten zal hebben. Waarschijnlijk nog een onbekende factor, neem een kussen gevecht of een waar is wally spel, alles staat nog open. Zolang ik mijn vrienden maar om me heen heb en ik lichamelijk in staat ben te doen wat ik wil doen. Maar als het weer een beetje mee zit, is alles nog duizend maal mooier.

Liefs,
Veerle

Wat zijn dingen waar jij intens van kan genieten?

8 thoughts to “Leven; wat ben je fijn!”

  1. Wat een fijn blogje! Het stukje over een stad vol mogelijkheden is zo herkenbaar. Zelf woon ik in Rotterdam, maar het is zo fijn dat je bijna op elk moment van de dag wel iets kan gaan doen. Geeft een soort gevoel van vrijheid.

  2. Ik hou van dit soort kleine posts. Ik geniet van heel vroeg opstaan en dan de zon zien opkomen, woorden lezen die voor mij geschreven lijken te zijn, spontane gesprekken met onbekende mensen en nog meer van dat soort dingen ^^

Laat een reactie achter