Hoe kan je met nog geen 2 minuten per dag honderden euro's verdienen?

Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro’s verdien?

Hoe kan je met nog geen 2 minuten per dag honderden euro's verdienen?

Elk jaar is het weer zo’n feest, de december maand begint en dan zit je opeens krap bij kas. Elk jaar moeten er weer een hoop cadeaus komen voor zowel Sinterklaas als Kerst. Er zijn een aantal rekeningen die altijd in december komen en je wilt ook extra lief voor jezelf zijn dus gaat nog een keer uit eten. 

December is al duur genoeg en daarom heb ik een tactiek ontwikkeld om te zorgen dat ik in December altijd een extra zakcentje heb. Lees je mee hoe ik met 2 minuten per dag een extra zakcentje verdien?

E-mails lezen

Al jarenlang ben ik lid van een aantal sites die je mails sturen. Wanneer jij op die mails klikt, dan krijg jij een aantal punten. Met een x aantal punten, krijg je een bedrag uitbetaald. Deze mailprogramma’s werken met affiliate marketing. Wanneer jij via de links in de e-mails iets koopt, verdienen zij daar een percentage van. Vaak geven ze jou dan ook weer een aantal punten. 

Ik klik al jarenlang consequent op de links in de mailtjes. Het kost me nog geen 2 minuten per dag, ik denk eigenlijk zelfs minder. Je inbox bijhouden moet je tenslotte toch doen. Of je nou een mailtje meer of minder verwerkt, maakt niet heel veel uit.

Bijna 3 jaar geleden schreef ik al een blogartikel over Extra geld verdienen via internet. Toentertijd verdiende ik een aantal tientjes per jaar. Tegenwoordig ontvang ik honderden euro’s via deze programma’s.

Hoe is dat zo gegroeid in de afgelopen jaren?

Er zijn een aantal manieren om geld te verdienen via zulke programma:

  • mails lezen en klikken
  • bestellingen plaatsen via de affiliate links
  • meedoen in de loterijen
  • anderen aandragen ook mee te doen

Dat laatste is hoe mijn inkomsten via deze weg zo gegroeid zijn. Via mijn blogartikelen over deze programma’s melden mensen zich aan voor het programma. Vervolgens krijg ik weer een bedrag of percentage van hun verdiensten. Hierdoor kan het bedrag zeer snel oplopen.

Wil jij ook honderden euro’s verdienen?

Schrijf je dan snel in bij de volgende programma’s

En zorg dat je ook anderen verteld over hoe goed dit werkt, want daardoor kunnen jouw verdiensten ook snel hoog oplopen.


Veel gestelde vragen

Het voelt als zonde van mijn tijd, waarom zou ik dit doen?

In drukke periode’s denk ik er ook zo over, en dan gooi in eens in de zoveel tijd alle mails weg. Maar als ik een minuutje niks te doen heb, dan is het toch een fijne manier van toch een beetje geld verdienen. Tuurlijk, het zijn hele kleine beetjes, maar in de drukke december maanden is dat toch fijn!

Kan ik de mails ook tijdelijk stopzetten?

Bij de meeste programma’s kan dat wel. Dan hebben ze een vakantiemelder of afwezigheidsfilter. In drukke periodes zet ik deze ook wel voor langere periode aan.

Hoe lang zijn de links geldig?

De meeste links zijn een week geldig, wanneer je 1 keer in de week klikt, helpt dat dus ook al enorm!

Welk programma is je favoriet?

Afhankelijk van de manier van verdienen heb ik een favoriet programma. Mijn favoriete programma om mails te klikken is Qassa. Hier krijg ik het meeste e-mails van en het heeft het uitgebreidste assortiment. Je kan enquêtes invullen, spelletjes spelen, via winkels bestellen, mails lezen en nog veel meer. 
Mijn andere favoriet is Euroclix. Dit programma werkt goed met het aanbrengen van leden. Je krijgt namelijk elke maand een percentage van wat jouw aangebrachte leden verdienen. Dit kan hierdoor erg snel oplopen.

Hoe snel verdien je er mee?

Dat hangt echt per programma af en hoe je het inzet. Wanneer je, zoals ik in dit artikel omschrijf, ook anderen lid maakt, kan het snel gaan. Wanneer je alleen de mails klikt, zal je in het eerste jaar waarschijnlijk een paar tientjes verdienen.

Welk programma werkt het best als je leden aanbrengt?

Wanneer je vooral wilt verdienen door andere leden aan te brengen dan zou ik Zinngeld aanraden. Je krijgt hier een bepaald bedrag voor elk lid wat 500 zinns verdiend. Ervaring leert dat de meeste mensen dit binnen een week of 2/3 verdienen. 


Schrijf je snel in

Pin it

Hoe kan je met nog geen 2 minuten per dag meteen honderden euro's verdienen? Ik leg je hier uit hoe het werkt!

One thought to “Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro’s verdien?”

Laat een reactie achter

Start nu met de gratis cursus 'Geld verdienen via email'

Start nu met de gratis cursus 'Geld verdienen via email'

Wil jij meer weten over welke strategie je kunt gebruiken om zoveel mogelijk geld te verdienen met het lezen van emails? In deze mail cursus worden alle programma's uitgediept en leer je nieuwe strategieën

Je begint nu succesvol ingeschreven voor de cursus Geld verdienen via email! Je krijgt meteen de eerste mail in je inbox!