Hoe ik met 2 minuten per dag honderden euro’s verdien?

door | dec 15, 2018 | Ontwikkeling | 15 reacties

Hoe kan je met nog geen 2 minuten per dag honderden euro's verdienen?

Elk jaar is het weer zo’n feest, de december maand begint en dan zit je opeens krap bij kas. Elk jaar moeten er weer een hoop cadeaus komen voor zowel Sinterklaas als Kerst. Er zijn een aantal rekeningen die altijd in december komen en je wilt ook extra lief voor jezelf zijn dus gaat nog een keer uit eten.

December is al duur genoeg en daarom heb ik een tactiek ontwikkeld om te zorgen dat ik in December altijd een extra zakcentje heb. Lees je mee hoe ik met 2 minuten per dag een extra zakcentje verdien?

E-mails lezen

Al jarenlang ben ik lid van een aantal sites die je mails sturen. Wanneer jij op die mails klikt, dan krijg jij een aantal punten. Met een x aantal punten, krijg je een bedrag uitbetaald. Deze mailprogramma’s werken met affiliate marketing. Wanneer jij via de links in de e-mails iets koopt, verdienen zij daar een percentage van. Vaak geven ze jou dan ook weer een aantal punten. 

Ik klik al jarenlang consequent op de links in de mailtjes. Het kost me nog geen 2 minuten per dag, ik denk eigenlijk zelfs minder. Je inbox bijhouden moet je tenslotte toch doen. Of je nou een mailtje meer of minder verwerkt, maakt niet heel veel uit.

Bijna 3 jaar geleden schreef ik al een blogartikel over Extra geld verdienen via internet. Toentertijd verdiende ik een aantal tientjes per jaar. Tegenwoordig ontvang ik honderden euro’s via deze programma’s.

Hoe is dat zo gegroeid in de afgelopen jaren?

Er zijn een aantal manieren om geld te verdienen via zulke programma:

 • mails lezen en klikken
 • bestellingen plaatsen via de affiliate links
 • meedoen in de loterijen
 • anderen aandragen ook mee te doen

Dat laatste is hoe mijn inkomsten via deze weg zo gegroeid zijn. Via mijn blogartikelen over deze programma’s melden mensen zich aan voor het programma. Vervolgens krijg ik weer een bedrag of percentage van hun verdiensten. Hierdoor kan het bedrag zeer snel oplopen.

Wil jij ook honderden euro’s verdienen?

Schrijf je dan snel in bij de volgende programma’s

En zorg dat je ook anderen verteld over hoe goed dit werkt, want daardoor kunnen jouw verdiensten ook snel hoog oplopen.

 

Veel gestelde vragen

 

 

Het voelt als zonde van mijn tijd, waarom zou ik dit doen?

In drukke periode’s denk ik er ook zo over, en dan gooi in eens in de zoveel tijd alle mails weg. Maar als ik een minuutje niks te doen heb, dan is het toch een fijne manier van toch een beetje geld verdienen. Tuurlijk, het zijn hele kleine beetjes, maar in de drukke december maanden is dat toch fijn!

Kan ik de mails ook tijdelijk stopzetten?

Bij de meeste programma’s kan dat wel. Dan hebben ze een vakantiemelder of afwezigheidsfilter. In drukke periodes zet ik deze ook wel voor langere periode aan.

Hoe lang zijn de links geldig?

De meeste links zijn een week geldig, wanneer je 1 keer in de week klikt, helpt dat dus ook al enorm!

Welk programma is je favoriet?

Afhankelijk van de manier van verdienen heb ik een favoriet programma.
Mijn favoriet is Euroclix. Dit programma werkt goed met het aanbrengen van leden. Je krijgt namelijk elke maand een percentage van wat jouw aangebrachte leden verdienen. Dit kan hierdoor erg snel oplopen. Hoe langer je geld spaart, hoe groter het bedrag wordt. Je kan er voor kiezen om door te sparen en dus meer te verdienen.

Door sparen bij Euroclix

Hoe snel verdien je er mee?

Dat hangt echt per programma af en hoe je het inzet. Wanneer je, zoals ik in dit artikel omschrijf, ook anderen lid maakt, kan het snel gaan. Wanneer je alleen de mails klikt, zal je in het eerste jaar waarschijnlijk een paar tientjes verdienen.

Het hangt dus echt af van de strategie die je gebruikt. Ik heb een gratis email cursus om je daar meer bekend mee te maken. Je kan je onderaan deze pagina inschrijven.

Welk programma werkt het best als je leden aanbrengt?

Wanneer je vooral wilt verdienen door andere leden aan te brengen dan zou ik Zinngeld aanraden. Je krijgt hier een bepaald bedrag voor elk lid wat 500 zinns verdiend. Ervaring leert dat de meeste mensen dit binnen een week of 2/3 verdienen. 

Ik woon in het buitenland, kan ik ook mee doen?

Voor de meeste programma’s is het antwoord; Nee. Voor de meeste programma’s moet je in Nederland of België wonen. Je moet in Nederland ingeschreven staan en een Nederlands banknummer hebben.

Schrijf je snel in 

Pin it

Hoe kan je met nog geen 2 minuten per dag meteen honderden euro's verdienen? Ik leg je hier uit hoe het werkt!

* Dit artikel kan affiliate links bevatten. Dit kost jou niks extra’s, maar zorgt dat deze website kan blijven bestaan.

Veerlez
Hoi, ik ben Veerle, dit is de plek waar ik blog over alles wat volgens mij het leven mooier maakt! Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier.

Podcast

Reizende Strijdster Podcast

Meditaties

Reizende Strijdster Podcast

Categorieën

Anderen lezen:

Het verhaal van een vleesboom
Hoe reis je zo goedkoop mogelijk?
Schildersezel
Weekoverzicht #33: Ik vertrek.. Slovenië
6 Boeken die mijn leven hebben veranderd
Beste tips voor roze haar

Suppoort

Suppoort Veerle

Op dit moment lees ik

Other Language?15 Reacties

 1. frank onderzoeker

  onzin. je verdient maar 1 cent per product ,of zelfs minder.
  je moet duizenden e mails lezen voor je een paar euro hebt verdient, en ze betalen pas uit als het bedrag de moeite waard is.
  dus net 2 minuten per dag verdien je 10 cent als je geluk hebt.
  dus geen onzin verkopen!

  Antwoord
  • Veerlez

   Klopt, je begint met 1 cent per keer. Maar er zijn behoorlijk wat manieren hoe je dat kan vergroten. Je kan, wanneer je online producten koopt, via die manier er geld voor terug krijgen. Daarnaast kan je ook verdienen met het het aanbrengen van andere leden. Je kan ook spelletjes spelen etc. Er zijn zoveel manieren. Als je er niks voor doet, verdien je sowieso niks!

   Antwoord
   • Joke

    Met euroclix verdien je wel goed met panel onderzoeken

    Antwoord
    • Veerlez

     Zeker en ook met de Lotteryclix kan je makkelijk verdienen. Kleine inspanning om elke dag een klik te doen en kan een groot resultaat geven, met enig geluk!

     Antwoord
    • Joke

     Klopt

     Antwoord
    • Joke

     Ja ook alleen als je pannelclix vragen hebt dan heb je een keer 75 of 100 clix en verder krijg jec1 clix

     Antwoord
  • Joke

   Dat klopt ben al jaren lid van euroclix en heb in 1 jaar 70 € meer haal je er niet uit

   Antwoord
   • Veerlez

    Ik heb in het afgelopen jaar al meer dan 300 euro ermee verdiend. Wanneer je een aantal mensen lid maakt, mee doet aan de lottery clix én de euroclix credit card gebruikt, dan gaat het veel harder!

    Antwoord
    • Martin Greevink

     Klinkt goed

     Antwoord
   • Martin Greevink

    Geld is geld

    Antwoord
  • Joke

   Ja als je enquête hebt verdien
   Hoog uit een keer 100 clix met euro clix

   Antwoord
 2. Andreas

  Leuk artikel, helaas zijn de meeste voor mij niet bestemd, ik woon namelijk in het buitenland ( spanje ) heb je misschien nog leuke tips die je in het buitenland ook zou kunnen doen, bedankt alvast

  Antwoord
  • Veerlez

   Hoi Andreas, helaas kan je met deze programma’s niet mee doen vanuit Spanje! Zolang geen Nederlands adres en Nederlandse bank hebt, kan het niet. Je zou wel mee kunnen doen met het invullen van enquetes bij bijvoorbeeld Opinionbar!

   Antwoord
 3. Rudi

  Kan het vanuit België – Hij neemt mijn postcode niet aan

  Antwoord
  • Veerlez

   Het hangt inderdaad per programma af of je je daar ook voor kan aanmelden in België!

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Hoe verdien ik online geld? - […] Soms verdien ik een klein extra zakcentje met het lezen van emails, daarover schreef ik laatst ook een artikel.…
 2. URL - ... [Trackback] [...] Read More: veerlez.nl/blog/happy-life/hoe-ik-met-2-minuten-per-dag-honderden-euros-verdien/ [...]

Laat een reactie achter

Start nu met de gratis cursus 'Geld verdienen via email'

Start nu met de gratis cursus 'Geld verdienen via email'

Wil jij meer weten over welke strategie je kunt gebruiken om zoveel mogelijk geld te verdienen met het lezen van emails? In deze mail cursus worden alle programma's uitgediept en leer je nieuwe strategieën

Je begint nu succesvol ingeschreven voor de cursus Geld verdienen via email! Je krijgt meteen de eerste mail in je inbox!